Setari Cookie-uri

Cum porti plicul pretios in tinute casual: clutch-ul bijuterie e must-have!

Desi nu ai spune, geanta verii este plicul sau clutch-ul. Si mai mult, plicul pretios. Cu pietre, cu aplicatii, cu franjuri, din texturi metalice, cu imprimeu sau broderii, din texturi pretioase, cu forme elegante.

Si tocmai pentru ca nu geanta de mana sau rucsacul, geanta de umar sau servieta sunt must-have, azi vorbim despre cum porti plicul pretios la tinutele casual, de zi cu zi. Pentru ca, dragilor, geanta-plic si clutch-ul pretios arata de bine in tinuta ta casual!

Ce modele de genti plicuri pretioase se poarta

Inainte de a-ti povesti cum porti plicul sau clutch-ul elegant in tinuta casual, iata ce modele de genti de seara sa cauti in vara asta!

Se poarta geanta-plic colorata – nuante tari dar si pasteluri. Insa, multe tonuri Disco, ce amintesc de frenezia anilor ’80. Roz, galben, oranj, turcoaz, verde-neon. Toate se poarta!

De la culori, trecem la aplicatii! Se poarta gentile-plic cu pietre si cristale aplicate, adevarate jewelry box. Si se poarta si plicurile cu aplicatii Boho – margele, franjuri, pietre. Descopera ce model de plic sa asortezi in functie de tinuta ta casual, in randurile de mai jos.

Citește și:

Ce modele de plicuri pretioase se poarta

Modele de plicuri pretioase

Cum porti plicul pretios la blugi

Desi ai zice ca nu se potriveste, tocmai contrastul dintre relaxat si casual al jeansilor si gentile-plic pretioase e atat de chic! Daca porti o tinuta casual cu blugi, alege un plic dintr-o textura pretioasa sau cu aplicatii elegante.

Un plic cu imprimeu etnic si o pereche de sandale cu tocuri groase sau cu platforme, pentru un stil Boho. Un plic din catifea cu blugi si o camasa alba, alaturi de stiletto sau pantofi-sport. Ori un clutch cu imprimeu, cu espadrile sau mocasini.

Cum porti plicul pretios la blugi

Vezi mai multe modele de genti-plic ideale pentru jeansi

Cum porti plicul pretios in tinuta casual feminina

O tinuta casual poate fi ladylike daca alegi sa porti o rochie sau o fusta. Si daca ii asortezi si o geanta-plic eleganta, outfit-ul tau feminin devine si mai sexy, chiar daca este menit unei plimbari prin parc, unei iesiri cu iubitul sau cu prietenele in oras.

Citește și:

Alege un plic cu volane daca porti o fusta midi de blugi sau o rochie tip halat. Poarta un plic cu broderie daca alegi o rochie maxi flu-flu. Iar un cluch-box rigid, metalic, cu adevarat pretios straluceste de minune alaturi de sandale fine si fuste retro, alaturi de bluze si camasi basic.

Cum porti plicul pretios in tinuta casual feminina

Vezi clutch-uri de seara pentru un stil ladylike

Indiferent cat de simpla este tinuta ta casual, iti garantez ca plicul pretios poate fi piesa centrala in outfit-ul tau de zi cu zi. Si pana la urma, poti pleca direct la un party, chiar in blugi si tricou, daca porti sandale cu toc si un clutch auriu cu pietre.

Sursa foto front page – Zeny Rosalina / Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.