Setari Cookie-uri

Traieste o toamna cu accente metalice!

Straluceste in orice moment al zilei! A sosit vremea sa introduci in garderoba ta accesoriile, hainele si articolele in culori metalice si cu irizatii glamour.

Nu e nevoie sa faci combinatii sofisticate ca sa obtii un outfit care sa te scoata din anonimat. Ai la dispozitie hainele in culori metalice sau cu irizatii glamour de care poti sa profiti atunci cand vrei sa stralucesti si sa le arati celorlalti ca te simti bine in pielea ta.

Iar daca esti mai timida de fel, poti opta doar pentru accesorii sau incaltaminte, genti sau rucsacuri in nuante metalizate, care sa aduca un plus de farmec oricarei tinute casual sau chiar banale, de zi cu zi. Iti vor conferi mai multa incredere in tine.

Dar eu am gasit totusi de la haine in culori metalice (jachete diverse, bluze cu aspect metalic sau perlat, sidefat, fuste creion in culori metalice ori fuste cu elemente decorative metalice, sau rochii cu paiete argintii sau aurii, in diverse nuante metallic) pana la accesorii (rucsacuri in culori si texturi metalizate) si chiar pantofi, ghete si bocanci in nuante metalice. Iata-le mai jos (click pe denumirea piesei de mai jos care te interesează, pentru a ajunge la cea dorita direct):

Citește și:

Jachete in culori metalice

Bluza cu aspect metalic lucios

Fuste in culori metalizate sau cu elemente decorative metalice

Rochii cu paiete in culori metalice: argintii sau aurii

Rucsacuri în nuanțe metalice

✨ Ghete in culori metalice si pantofi cu aspect metalizat

Jachete in culori metalice

Avem o jacheta argintie cu margini elastice rosii, care o incadreaza la stilul sport, insa o salveaza detaliile metalice si o trimit direct in categoria hainelor ce pot fi purtate cu pantofi cu toc.

Prin urmare, oricare ar fi stilul tau, jacheta argintie cu irizatii sclipitoare de la Forever 21 ti se potriveste si tie. Opteaza pentru ea cand vrei sa mergi la un party sau la o simpla iesire cu prietenele si vrei sa transformi o tinuta de zi intr-una mai speciala.

jachete argintii Vezi mai multe modele

Si am mai gasit o jacheta bomber in nuante metalice, mai spre casual decat sport, care se potriveste inclusiv la fuste si rochite urbane, in stil casual-chic, chiar smart casual.

Citește și:

Cand vrei sa stralucesti si sa iesi in evidenta, apeleaza la ajutorul unei jachete argintii. Nu pot explica in cuvinte sentimentul pe care il ai cand imbraci o jacheta atat de fina si de speciala cum sunt cele din imagine.

Bluza cu aspect metalic lucios

Lasa-te insotita de accentele metalice chiar si la birou. Sunt haine in nuante metalice sau cu irizatii stralucitoare ca de metal, dar care nu-s chiar atat de ostentative. Sunt haine cu aspect perlat mai degraba, sidefat, care nu atrag atat de mult atentia asupra ta, dar care confera un aspect mai delicat si feminin, elegant, tinutei tale.

Aceasta bluza gri cu aspect lucios perlat, doar usor metalizat, se incadreaza in categoria hainelor cu accente metalice si poate fi purtata fie cu pantaloni, fie cu fusta... fie cu pantofi eleganti, fie cu pantofi sport. Si ea face parte din acea categorie de piese in nuante metalice potrivite pentru persoane mai timide, adepte ale unui stil mai simplu, care nu-si doresc sa iasa in evidenta prin outfitul ingenios.

Citește și:

Accente metalice: Bluza gri cu aspect lucios

Vezi alte modele

Sau bine, fie, daca vrei sa faci din ea o piesa de tinuta de adus in centrul atentiei, te poate ajuta totusi si aceasta bluza cu textura perlata, usor metalica. Adaug-o la tinute funky, alaturi de alte piese metalice sau colorate viu, cand nu mergi la birou, bineinteles. :)

Fuste in culori metalizate sau cu elemente decorative metalice

O fusta tip creion midi aurie ce ma duce cu gandul la emotionanta seara de Revelion. Sau la un party ori o cina mai eleganta. Ca sa intri bine in noul an, trebuie sa ai o tinuta care sa te faca sa te simti fabuloasa, iar fusta din imagine este fix ce ai nevoie.

O fusta stralucitoare te va face remarcata si, totusi, te transforma intr-o diva eleganta, mai ales daca o porti cu o bluza eleganta in culori neutre si cu pantofi eleganti super stilati. O astfel de fusta aurie din paiete sclipitoare e o optiune perfecta ca pastrezi echilibrul dintre cum e sa fie cu totiii cu ochii pe tine si o tinuta glamour ademenitoare, pe care nu ai cum sa nu o remarci sau sa o treci cu vedere.

Citește și:

Haine aurii: Fusta midi

Vezi mai multe modele

La fel, și în acest caz, poți opta pentru o fusta mai putin tipatoare, mai subtila in aspectul metalizat, nu atat de proeminenta. Sunt mai multe modele de fuste cu aspect metalizat pe piata, care cu siguranta se incadreaza in tendinta modei actuale, cu accente metalice, dar care nu sunt intr-atat de funky si nu te scot atat de mult in evidenta.

Acestea din urmă sunt modelele potrivite daca esti o tipa mai retrasa si nu atat de dornica de a fi remarcata, chiar daca e vorba de o ocazie speciala sau de o petrecere oarecare. Au un aspect perlat, sidefat, mai degraba, chiar daca acesta trimite la ideea de metal, de glamour. Sunt mai rafinate.

Dar poti opta si pentru un model de fusta doar cu accente metalice, doar cu anumite detalii mai metalizate. Serile petrecute pe ringul de dans vor fi mai interesante daca alegi sa porti un outfit care sa ii eclipseze pe ceilalti, dar sa o faca la modul subtil si elegant, fara a sari in evidenta de cum intri intr-o incapere.

Citește și:

Pentru o aparitie de neuitat, de diva eleganta, stralucitoare, glamour, dar fara a exagera, opteaza pentru o fusta asimetrica cu insertii metalice. O sa fii vedeta noptii! Mai simpla, mai eleganta, mai rafinata, indiferent despre ce trenduri vorbim.

fustă cu elemente decorative metalice

Vezi mai multe modele

Rochii cu paiete in culori metalice: argintii si aurii

Am imbracat o singura data in viata mea o rochie cu paiete din cap pana in picioare. Desi ma ducea cu gandul la Madonna anilor disco, am simtit ca stralucesc. Imi inchipui ca acelasi sentiment l-as avea si daca as imbraca o rochie cu paiete stralucitoare - fie argintii sau aurii.

Dar se găsesc rochii strălucitoare din paiete și în culori mai puțin metalice, de fel, mai vii sau pastelate: albastre, rosii, verzi etc. Alege-o pe aceea care te face sa te simti cel mai bine, te avantajeaza si te scoate in evidenta, pe cea care se potriveste cel mai bine cu tenul tau si culoarea parului, de pilda.

Citește și:

Rochii argintii: Rochie cu paiete

Vezi mai multe sugestii

O rochie cu paiete stralucitoare, indiferent de culoare, este o optiune perfecta la evenimente speciale sau la petrecerea de Revelion ori de Craciun. Alege mereu pantofi sau sandale in culori neutre, cand alegi o rochie in culori metalice, fie din paiete sclipicioase.

De asemenea, opteaza pentru accesorizare minimala, nu e nevoie sa incarci o tinuta in culori metalice si sclipitoare cu foarte multe elemente. E suficienta rochia in sine ca sa te puna in valoare, asa ca las-o sa te faca sa stralucesti!

Rucsacuri în nuanțe metalice

Rucsacurile sunt la mare cautare, asa ca m-am bucurat cand am gasit unul intr-o nuanta metalica. Auriu rose - o culoare calda si electrizanta care sa alunge frigul zilelor de toamna este culoarea metalica preferata de mine in acest moment: are ceva feeric, de zana, in el si se asorteaza cu acest sezon.

Un rucsac in nuante metalice este ceva mai original, are mai multa personalitate si arata bine oricand. De asemenea, iti recomand sa iti alegi cat mai multe rucsacuri in tendinte, caci au intrat in trenduri din plin, se poarta si se vor mai tot purta si pot fi asortate in cat mai multe tinute de zi.

Accente metalice: Rucsac auriu rose

Vezi mai multe modele

Opteaza pentru un rucsac in nuante metalizate - il vei putea purta inclusiv ca bagaj de mana cand pleci cu avionul in calatorii. Un rucsac este genul de geanta versatila, potrivita in atatea outfituri, practic si usor de purtat.

Nu lasa toamna asta sa treaca fara a avea un rucsac cu textura metalizata sau cu alte accente si detalii metalice! Lasa-te rasfatata de sclipirile metalice, glamour si nu numai, chiar si in tinute casual, de zi, cu adidasi in picioare!

Ghete in culori metalice si pantofi cu aspect metalizat

Fii intotdeauna atenta cu ce te incalti! Poti sa ai cel mai banal outfit, daca pantofii pe care ii porti sunt deosebiti, totul se schimba. Ba chiar ar trebui sa pornesti tinuta de la incaltaminte intotdeauna, ca sa creezi echilibru mereu.

Toamna asta se poarta culorile metalice, iar in magazinele online gasesti o sumedenie de modele de ghete, cizme, pantofi sport, casual si pantofi cu toc stiletto in nuante metalice, cu care te poti mandri.

Incaltaminte in culori metalice

Vezi sugestii de pantofi în nuanțe metalice

Vezi ghete în nuanțe metalice

De altfel, lasa aceste tipuri de incaltaminte in texturi metalizate sa preia controlul si atentia outfitului tau. Nu mai alege sa adaugi altceva in culori metalice tinutei, poate cel mult niste bijuterii cat mai simple. Altfel, vei crea o tinuta prea aglomerata, prea kitschoasa si chiar nu vrei asta.

Trendul acesta al culorilor metalice la nivel de haine si pantofi ma duce cu gandul la o alta revenire in tendintele de moda: aceea a trendului anilor 80, retro. Amintesc, pare-se, de o Cenusareasa moderna.

Sursă main photo: Pixabay


Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.