Setari Cookie-uri

Pijamale calduroase de inceput de iarna

Pentru ca se apropie din ce in ce mai repede si pentru ca nimeni nu o asteapta (despre iarna vorbesc!) am cautat pentru friguroase ca mine cele mai simpatice dar si elegante modele de pijamale calduroase!

Eu stiu sigur ce voi face in iarna asta: voi fugi de frig! Ma voi infofoli in fulare si saluri groase. Ma voi drapa in pulovere si cardigane oversize, al caror scop va fi sa-mi tina de soba. Ma voi ascunde de cum intru in casa in pijamale calduroase! Imi voi petrece serile si weekendurile lenese in aceleasi pijamale calduroase.

Asa ca, pentru mine si pentru lenesele ca mine, dependente de o carte buna, o cacao calda sau un vin rosu rece (chiar si iarna!) am ales cateva solutii simpatice, pline de culoare sau dimpotriva din materiale elegante, pretioase, rafinate de pijamale calduroase pentru ca iarna sa fie ca in poveste!

Pijamale calduroase elegante, sexy

La acest capitol am ales cateva pijamale calduroase tineresti, confortabile, cu tenta sporty dar si cateva variante de-a dreptul elegante, daca nu cumva sexy!

Imi plac atat pijamalele de inspiratie androgina, cu pantaloni si bluza cu guler si rever, dar imi plac si combinezoanele de noapte de tip pantaloni sport si jumper sau bluza cu maneca lunga!

Citește și:

La fel de mult ador sa port pijamale calduroase in carouri, alaturi de papuci pufosi si un halat la fel de simpatic, pe care sa se cuibareasca bine de tot un catel mic. Varianta de salopeta de noapte nu este sa se cuibareasca cainele ci iubitul, fiind pijamaua perfecta ce imbina ultilul (e claduroasa) cu placutul (e sexy!)

Alege pijamale calduroase elegante

Alege pijamale calduroase elegante

Iti plac pufoseniile? Poarta-le la somn!

La capitolul pufosenii, am cautat bine-bine si am gasit exact ce imi doream! Daca si tu adori sa porti pijamale calduroase simpatice, copilaresti, afla ca nu esti singura!

O cacao calda, un fursec si pijamaua flausata sau din fleece, eventual cu urechi sau chiar cu corn de inorog si in culorile curcubeului si esti deja mai optimista. Si parca si weekendul tine mai mult!

Cele mai simpatice pijamale confortabile

Cele mai simpatice pijamale confortabile

Lasand gluma la o parte, fie ca alegi modele copilaresti, ludice, fie ca optezi pentru pijamale calduroase si combinezoane groase, confortabile, te vei simti bine si vei dormi si mai bine! La capitolul pijamale sexy se va simti si el mai bine cand te va privi!

Citește și:

Sursa foto front page – Freestocks/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.