Setari Cookie-uri

Se mai poarta salopete in 2017?

Draga mea, sa nu ai niciun dubiu in privinta asta! Salopetele se pot incadra cu usurinta in categoria pieselor vestimentare care nu se demodeaza, asa ca, atata timp cat varsta si silueta iti permit, poarta salopeta in orice moment al zilei!

Este adevarat ca nu vad des pe strada femei ale caror outfit-uri sunt reprezentate de o salopeta, dar imi este drag cand merg la cate un eveniment si imi vad colegele de breasla sau persoanele publice purtand cu mandrie salopete elegante. M-am intalnit chiar la nunta unei prietene cu o tipa cu trup de invidiat care, drept tinuta de nunta, optase pentru o salopeta foarte eleganta, cu pantalon evazat.

In functie de material si croiala, salopeta poate fi office sau sport, eleganta sau casual. Avem salopetele de blugi tip boyfriend - pe care le purtam cu pantofi sport, avem salopetele vaporoase, cu pantalon evazat - pe care le purtam cu platforme, si salopetele skinny din denim sau bumbac - pe care le purtam cu pantofi stiletto si sandale. Si mai avem salopetele scurte, care fac ca cele 35 de grade ale verii sa fie mai usor de suportat.

In continuare vreau sa iti arat si tie modele care m-au cucerit pe mine la prima vedere si pe care le gasesti in magazinele online alaturi de alte zeci de modele in fata carora nu poti rezista.

Citește și:

Salopeta lunga cu dantela

In imaginea alaturata este prezentata salopeta ideala pentru un eveniment cum este nunta. Confectionanta dintr-un material fin si prevazuta cu dantela in partea de sus, salopeta lunga este cea care pune in valoare eleganta si delicatetea unei femei.

Pentru ca este lunga si evazata, se poarta cu pantofi foarte inalti, cu toc si platforma, sau cu orice alta pereche cu platforma.

Salopeta lunga cu dantela

Salopeta lunga: 599 lei

Salopeta trei sferturi de vara

Woow! Sincer, nu cred ca am vazut o salopeta mai frumoasa decat cea din imaginea! Da, am vazut multe frumoase, dar ca aceasta parca nu este niciuna.

O salopeta ideala pentru zilele insorite de vara pe care ai voie sa o imbraci si la locul de munca, daca nu ti se pare decolteul prea indraznet, ea fiind ideala pentru iesirile in oras, intalnirile romantice si evenimentele organizate in localuri cu pisicina. Se poarta in special cu sandale delicate cu toc.

Citește și:

Salopeta trei sferturi de vara

Salopeta trei sferturi: 699 lei

Salopeta de blugi

Anul trecut am vazut foarte multe fete imbracate in salopete de blugi. Si le-am invidiat. Le-am invidiat mult. Nu mi-am gasit inca un model care sa imi placa in mod special, dar la o scurta cautare online mi-au fost scoase la iveala numeroase exemplare care m-au facut sa zambesc.

Visez la o salopeta de blugi pe care sa o port cu tenisi si tricoul meu preferat, sa las o bretea sa cada astfel incat jumatate din mesajul de pe tricou sa poata fi citit, si, eventual, as pune si o palarie pe cap.

Salopeta de blugi

Salopeta de blugi: 269,90 lei

Salopeta lunga cu umerii goi

Inchipuie-ti doar cum o sa arati in aceasta salopeta lunga cu umerii goi! Cat de misterioasa si provocatoare te vor vedea barbatii cand o sa apari cu parul prins in coada de cal, cu un choker la gat, sandale cu toc inalt in picioare, iar formele iti vor fi puse in valoare de salopeta mulata.

Citește și:

Ca si geanta, alege un model plic sau una de dimensiuni mici cu bretea din lant argintiu.

Salopeta lunga cu umerii goi

Salopeta lunga: 159,90 lei


Acestea fiind prezentate, nu mai ramane decat sa cercetezi in amanunt piata (asta daca salopetele de mai sus nu te-au convins), sa gasesti modelul care-ti place cel mai mult, sa faci cateva click-uri si sa iei atitudinea corecta cand o pui pe tine si iesi cu ea in oras.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Oleksandr Kavun

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.