Setari Cookie-uri

7 piese de la United Colors of Benetton de care ne-am indragostit iremediabil!

Urmeaza cateva aniversari de nume (Dumitru, Andrei, Mihai/Mihaela, Gabriel/Gabriela) si sarbatorile de iarna, ceea ce inseamna ca trebuie sa te pregatesti cu cadouri inedite pentru toti sarbatoritii, prietenii si pentru toata familia, dar si sa te pregatesti tu cu cele mai frumoase outfit-uri. Iti recomand hainele pline de culoare de la United Colors of Benetton. Iata de ce!

Fondat in 1965 de familia Benetton, brandul United Colors of Benetton este unul dintre cele mai sonore nume italienesti din lume. Ofera articole de imbracaminte si incaltaminte destinate femeilor, barbatilor si copiilor, fiind apreciat pentru combinatia de culori si calitatea cu care sunt realizate acestea. Culoare = doza de optimism de care avem nevoie.

United Colors of Benetton este potrivit pentru toti aceia care sunt in cautarea unui look casual, pentru birou sau timp liber, pentru iesit in oras sau pentru o plimbare in aer liber.

Haine United Colors of Benetton pentru barbati

Pana nu demult, barbatii erau cel mai putin interesati de hainele pe care le pun pe ei, de aceea in dulapul lor predominau piese vestimentare in nuante de maro, gri si negru.

In ziua de azi, insa, barbatii au ajuns sa se streseze mai tare atunci cand isi aleg outfit-urile decat noi femeile. Ca sa le dam o mana de ajutor, putem veni la ei cu cadouri care constau in haine moderne si de calitate. Pentru ca, daca e sa puna pret pe ceva, acel ceva este calitatea.

Citește și:

Hainele pentru barbati United Color of Benetton sunt pentru toate tipurile de barbati. Barbatul de afaceri isi gaseste aici sacouri, paltoane, camasi si pantaloni eleganti, iar barbatul activ are de ales intre tricouri colorate, veste, pulovere, geci sport si blugi.

Haine United Colors of Benetton pentru barbati

Pulover din lana Jacheta subtire tricolora Pantaloni eleganti

Geaca cu puf

Geaca cu puf este printre cele mai calduroase geci, in timp ce albastru este o culoare care calmeaza pe oricine ar purta-o.

De aici tragem concluzia ca o geaca albastra cu puf te va ajuta sa te bucuri mai mult de sezonul rece si sa intelegi misterioasa toamna gri si sa vezi frumosul din iarna geroasa.

Geaca cu puf

Modele de geci United Colors of Benetton

Sacou fara inchidere

Sacoul fara inchidere este de fel un sacou casual. Nu cere sa fie asortat cu pantaloni de stofa, fusta creion si pantofi office.

Este modelul de sacou pe care poti sa il combini cu perechea preferata de blugi si cu un tricou oversize, iar in picioare poti sa ai tenisi, adidasi sau pantofi oxford.

Citește și:

Sacou fara inchidere

Mai multe haine United Colors of Benetton

Pulover din lana si mohair

Cand porti un pulover din lana si mohair lumea din jur se intreaba "oare ce e fata asta atat de fericita?". Pentru ca asta este farmecul unui pulover confectionat din materiale moi si pufoase: te fac sa te simti ca pe un norisor.

Puloverul din lana si mohair de la United Colors of Benetton este un model ce poate fi introdus in tinutele smart casual si chiar in cele elegante.

Pulover lana si mohair

Alege alt pulover United Colors of Benetton

Rochie cu imprimeu floral

Chiar daca putine dintre noi se indura sa imbrace o rochie in perioada toamna-iarna, eu am ales sa inchei prezentarea cu o minunata rochie maxi cu imprimeu floral.

Este un model cu maneci lungi, deci poti sa apelezi la ea cu incredere cat inca termometrele nu indica grade minus.

Se completeaza tinuta cu cizme, botine sau ghete, cu palton si palarie.

Citește și:

Rochie maxicu imprimeu floral

Vezi si alte produse United Colors of Benetton


Profita de ocazie si achizitioneaza hainele United Colors of Benetton la preturi reduse. Pe FashionDays gasesti mereu promotii la produsele celebrului brand italienesc.

De Black Friday 2017 cu siguranta vei gasi cele mai bune preturi la colectia de haine United Colors of Benetton.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sorbis

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.