Setari Cookie-uri

Piese cool de la Zoot in wishlistul meu de Black Friday 2017

Cel mai mult imi place sa fac liste. In telefon, pe foi rupte si in agenda. Liste cu idei de materiale, liste cu idei de promovare, liste cu oameni carora as vrea sa le iau interviu, liste cu decoratiuni si piese de mobilier, liste cu cadouri si wishlist-uri cu haine care imi lipsesc sau de care as avea nevoie in viitorul apropiat.

Asa se face ca pentru astazi am mai facut un wishlist, de data asta cu piese vestimentare super cool de care m-am tot "lovit" rasfoind paginile magazinului online Zoot si pe care in sfarsit o sa am ocazia sa mi le achizitionez la preturi reduse de Black Friday 2017. Pentru ca nu sunt toate sunt accesibile ca pret, dar merita investitia, mai ales cand vine vorba de o geaca parka cu blana care imi va face iarna mai calduroasa si mai putin stresanta.

Vesta lunga din blana artificiala

Vesta este una dintre piesele must have ale sezonului rece. Unele dintre noi o poarta pe deasupra jachetei de piele sau pe deasupra unui cardigan, doar ca sa amane momentul trecerii la geaca de iarna, eu as purta-o doar pe deasupra unei rochii sau a unui pulover pufos. Vesta din blana artificiala este o piesa vestimentara eleganta si calduroasa pe care te poti baza tot sezonul rece.

Citește și:

Vesta lunga din blana artificiala

Mai multe modele de veste

Cardigan cu broderie

Si cardiganul este un element must have, in special pentru cele care nu se dau tocmai in vant dupa vestele de iarna. Cardiganul este de fel o piesa vestimentara eleganta, dar nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa o combini cu incaltaminte sport. Mi-a atras atentia acest cardigan cu broderie care este cumva destinat femeilor romantice si elegante, directia in care vreau sa cred ca ma indrept eu.

Cardigan lung cu broderie

Alege un cardigan pe stilul tau

Pulover cu guler inalt

Preferatele mele in materie de pulovere sunt puloverele lungi si puloverele pufoase. Sezonul asta vreau sa le incerc si pe cele cu guler inalt, mai ales ca am gasit pe Zoot acest model elegant si discret care m-a facut sa ma indragostesc la prima vedere. Imi si inchipui outfit-ul: puloverul din imagine, blugi negri skinny si botine cu toc mediu. Un palton cu cordon pe deasupra si o palarie pe cap.

Citește și:

Pulover cu guler inalt si dantela

Vezi si alte tipuri de pulovere

Rochie maxi cu guler si model etno

Nu sunt cea mai mare fana a rochiilor, insa rochia maxi cu model etno m-a determinat sa ma intorc la ea dupa cateva pagini.

Pare a fi o rochie pe care sa o imbraci atat la un eveniment, cat si intr-o zi obisnuita cand vrei sa te simti speciala. In picioare poti sa porti ghete scurte, cizme sau botine.

Rochie maxi cu guler

Rochii pentru sezonul rece

Geaca parka cu blana

De cand urmaresc magazinul Zoot cea mai mare dorinta a mea in materie de haine ramane achizitionarea unei geci parka de iarna. Am gasit aici cele mai frumoase modele, modele care stiu sigur ca sunt ce am nevoie pentru a infrunta frigul. O geaca parka cu blana nu este tocmai cel mai ieftin produs asa ca trebuie sa pandesc reducerile de Black Friday ca sa mi-o pot permite.

Geaca parka de iarna

Geci parka de iarna


Asa cum spuneam, imi place sa fac liste si listute, wishlist-uri si chiar blacklist-uri. "5 haine cool pe care vreau sa mi le aduca... Black Friday 2017" este un alt material tip wishlist pentru sufletul meu, care sper sa te inspire si sa iti aduca mai aproape garderoba mult dorita.

Citește și:

Sursa Foto Front page: Shutterstock/By Hrecheniuk Oleksii

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.