Setari Cookie-uri

5 haine cool pe care vreau sa mi le aduca... Black Friday 2017

Black Friday 2017 vreau sa imi aduca multe haine de iarna. Am constatat ca am prea putine haine care sa imi tina cald sezonul asta si, mai mult decat un motiv de suparare, este chiar un motiv de panica. Simt ca racesc pentru a doua oara de cand au scazut temperaturile, deci, draga Black Friday, fii generos cu mine!

Sa stau singura in intimitatea camerei mele, televizorul sa fie aprins, dar dat pe mute, si sa imi beau cafea in timp ce rasfoiesc magazinele online a inceput sa fie de aproximativ doi ani una dintre activitatile mele preferate. Pana atunci rasfoiam doar blogurile de fashion, iar cand am simtit ca stiu exact cum vreau sa arate stilul meu vestimentar, am trecut si la fapte, adica la achizitionarea produselor vestimentare.

Verific zilnic ofertele magazinelor online, insa recunosc ca pandesc perioadele cu reduceri. Acum, spre exemplu, fac o pauza de la cumparaturi pana pe 17 noiembrie, cand Black Friday da startul marilor reduceri si in sfarsit pot sa fac cateva arogante si sa imi cumpar hainute de firma la preturi placute cardului meu de salariu. Iata ce mi-a atras atentia:

Geaca de iarna cu gluga

O geaca de iarna cu puf sunt sigura ca iti doresti si tu, deci... iat-o! Am ales varianta scurta pentru ca, oricat de mult as vrea sa ma ascund de ger intr-o geaca lunga, recunosc ca mai bine da pe silueta o geaca scurta.

Citește și:

Este cu puf si are gluga, iar asta inseamna ca are o putere ridicata de incalzire si de pastrare a caldurii. Mie mi se pare perfecta pentru iarna geroasa care se anunta anul acesta.

Geaca de iarna cu puf

Alege o alta geaca scurta

Palton bleu cu gluga

In afara de geaca de iarna avem nevoie si de un palton care sa ne completeze tinutele elegante si pe cele smart casual. Bineinteles, avem libera alegere, dar, in comparatie cu o geaca, care poate fi strict pe stilul sport, paltonul poate fi purtat atat cu bocanci, cat si cu botine si cizme inalte cu toc.

Am ales un model in nuanta cerului senin, fiind o culoare care binedispune si aduce optimism in vietile noastre.

Palton cu gluga

Gaseste paltonul care ti se potriveste

Poncho fara inchidere

Un poncho ma duce cu gandul la diminetile petrecute pe veranda unei cabane la munte. Ma duce cu gandul la o cafea calda bauta in ceata diminetii, dar si la zilele petrecute la birou, cand ma cuprinde racoarea.

Citește și:

Deci avem nevoie de un poncho pentru orice moment al zilei, un poncho care se muleaza oricarui stil vestimentar si care nu ne incurca cand avem tocuri de 15 cm in picioare.

Poncho fara inchidere

Modele diferite de poncho

Rochie Calvin Klein

La rochia din imaginea alaturata imi place absolut tot: culoare, dimensiune, material, gulerul inalt si brandul. Nu detin nimic de la Calvin Klein, motiv pentru care sunt cu ochii pe produsele lor si astept sa le fie reduse preturile de Black Friday.

Rochia sport este un model pe gustul meu, potrivindu-se de minune cu o pereche de bocanci si o caciula.

Rochie Calvin Klein

Vezi alte tipuri de rochii casual

Hanorac pufos

Nimic nu te incalzeste mai bine iarna, trupeste si sufleteste, decat un hanorac pufos. Un hanorac alb ca zapada care iti face drag sa te iei singura in brate.

Alb, moale, pufos, calduros si cu gluga... hanoracul de la Only este articolul vestimentar din care nu o sa mai vrei sa iesi cat e iarna de lunga si cateva luni dupa.

Citește și:

Hanorac pufos

Mai multe modele de hanorace


Astea de mai sus sunt hainele pe care le vreau in mod deosebit, insa nu mi-ar strica pentru urmatoarele patru luni sa imi completez colectia de pulovere si cu cateva modele ceva mai pufoase si mai calduroase, pentru ca iarna este de la an la an mai dura cu noi.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By HighKey

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.