Setari Cookie-uri

Hanorace calduroase pe care mi le doresc asap!

As purta hanorace in orice moment din zi si din noapte, in orice anotimp, dar niciun alt moment nu este mai potrivit decat o zi friguroasa de iarna.

Un hanorac este usor de introdus pe sub o geaca calduroasa sau chiar pe sub un palton, si il gasesc perfect in combinatia cu bocanci, desi nici ghetele, cizmele sau botinele nu il resping. Hanoracul completeaza tinutele sport, insa anul asta s-a purtat, si inca se mai poarta, ca un item super sexy, doar cu adidasi sau cizme peste genunchi in picioare. Asa se face ca hanoracul este o piesa vestimentara de care ai nevoie inclusiv vara, la 30 de grade.

Pentru perioada asta si pentru urmatoarele luni care se anunta halucinant de friguroase, am selectat patru modele de hanorace moderne si calduroase pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand faci cumparaturi sau, de ce nu, sa le treci in scrisoarea pentru Mos Craciun.

Hanorac tricotat cu gluga

Un hanorac tricotat inseamna clar un hanorac in masura sa te protejeze pe timp de iarna, mai exact inseamna ca este un hanorac calduros. Daca mai are si gluga, si buzunare, cum este cazul modelului din imaginea alaturata, atunci nimic nu il poate impedica sa isi duca la bun sfarsit planul: acela de a te incalzi. Pe langa asta, este o piesa vestimentara ce poate fi usor introdusa in aproape orice tip de outfit.

Citește și:

Hanorac tricotat cu gluga

Alege alt model de hanorac

Hanorac oversize

Hainele oversize se poarta si sezonul asta, plus ca, poate mi se pare doar mie, sau poate nu, sunt ideale pentru sezonul rece, oferindu-ne libertatea de a mai adauga pe dedesubtul lor un alt articol vestimentar care sa ne incalzeasca. Eu, cel putin, saptamana asta am simtit nevoia sa ma imbrac numai in hanorace si bluzoane oversize, si chiar am facut-o.

De aici si recomandarea acestui hanorac verde cu mesaj inscriptionat, care contribuie la obtinerea unor tinute super cool de iarna.Ce zici? Te prinde?

Hanorac oversize

Modele de hanorace oversize

Hanorac cu imprimeu floral

Una dintre cele mai indraznete alegeri vestimentare este hanoracul cu imprimeu floral in plin sezon geros. Intr-un anotimp lipsit de viata, ramane datoria noastra sa aduce culoare si sentiment atat in vietile noastre cat si ale celor din jur.

Citește și:

Putem face asta oferindu-le o vorba buna sau o cana de ceai fierbinte, dar si facandu-ne aparitia imbracate in haine colorate si cu imprimeuri simpatice.

Hanoracul cu imprimeu floral este un item care te invita sa te cuibaresti in el in zilele reci si sa te lasi invaluita de starea de bine pe care poate sa ti-o ofere.

Hanorac cu imprimeu floral

Vezi oferta online de hanorace

Hanorac negru Adidas

Hanoracele sunt haine sport, dar nu si atunci cand vine vorba de un hanorac Adidas. De curand am fost la un eveniment monden si una dintre invitate purta pantaloni si hanorac Adidas in combinatie cu pantofi stiletto. Ne-a lasat mai pe toti cu gura cascata, dar crede-ma cand iti spun ca nu era o combinatie devastatoare, ci chiar era de bun gust.

Eu tanjesc de ceva timp dupa o jacheta sport subtire Adidas, dar pana o sa revina sezonul ei, hanoracul din imagine este perfect pentru gusturile mele.

Citește și:

Hanorac Adidas cu gluga

Hanorace de firma in oferta online


Daca inima ta tanjeste dupa un hanorac de firma, care automat are un pret usor piperat, nu e cazul sa te intristezi. Urmareste ofertele magazinelor online si o sa il gasesti cu siguranta la un pret avantajos.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Djile

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.