Setari Cookie-uri

Culori in tendinte pentru iarna 2018

Sunt gata de toamna-iarna 2017-2018. Si sunt gata cu cele mai frumoase sugestii de tinute la moda in toamna-iarna 2017-2018.

Asa ca azi m-am oprit asupra unor elemente esentiale in descrierea unui sezon vestimentar. Astazi am ales cele mai prezente si populare 5 culori din prezentarile de moda pentru sezonul rece ce urmeaza.

Sigur, ca in orice sezon exista culori si nuante specifice. Sigur, negru, alb, gri se vor purta intotdeauna. Sigur, pe langa nonculori, cand e vorba de toamna-iarna, gama de marouri si tonurile de rosu-violet-burgundy-visiniu sunt la ele acasa.

Insa mai exista cateva nuante si tonuri cromatice altfel. Diferite. Specifice. Ele creeaza peisajul sezonului. Ele spun “toamna-iarna 2017-2018”. Decopera si tu cele 5 culori in tendinte pentru iarna 2018.

Culori in tendinte pentru iarna: argintiul metalic este must have

Ai zice ca vine la un derivat al albului si griului ce amintesc de zapada, iarna. Insa, e mai degraba un efect al pasiunii pentru spatial sau galatic.

Citește și:

Argintiul sau griul metalic, cum vrei sa ii spui este must-have in aceasta iarna. Crede-ma pe cuvant, pana si Karl Lagerfeld le-a folosit in stofele (si nu numai) specifice case Chanel.

Tocmai asta este interesant: desi argintiul metalic ar parea mai degraba o varianta de seara, de tinute elegante, in iarna 2018 el se poarta si la tinute casual, office pe langa lame-urile specifice mixurilor de seara.

#ChanelHauteCouture #ChanelAteliers #PFW

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

In iarna aceasta se poarta turcoazul

Te-ai gandi la turcoazul ce aminteste de Mediterana pentru o colectie de primavara-vara, nu? Ei bine, designerii ne contrazic putin, alegand albastrul-verde intens pentru hainele de toamna-iarna.

Ba mai mult de atat, turcoazul se poarta ton in ton si din cap pana in picioare, completat cu alte tonuri si nuante de albastru si cu accente de textura. Se merge mult pe mat/lucios si daca nu ma crezi, inspira-te din colectia Nina Ricci.

Citește și:

Tonurile nude si gama de marouri sunt in culorile iernii

Dupa cum spuneam si in deschiderea materialului, nu exista toamna-iarna fara marouri. Si in acest sezon rece se poarta multe tonuri nuante de maro – de la cafea cu lapte, la maro inchis, pamantiu, pana la maro-kaki, ori cognac sau tonuri de nude.

Despre ultimele voi vorbi mai mult, intrucat tonurile de nude sunt printre cele mai prezente culori in tendinte la iarna.

Se poarta nude asa cum se poarta si turcoaz – din cap pana in picioare, ton sur ton. Si neaparat in straturi interesante, ce mixeaza tesaturi, materiale si texturi diferite. Inspira-te din colectia Marc Jacobs, unde designerul imbina tricotajele, stofele si lana in tonuri de nude. Un rafinament absolut!

Citește și:

In aceasta iarna se poarta cyclamenul intens

De la o nuanta neutra si eminamente usor de asortat, trec la culoarea iernii cea mai intensa. Nu ca turcoazul nu ar fi fost strident indeajuns! Insa cyclamenul puternic ii face sigur concurenta!

Rozul acid se poarta cu aceeasi atitudine de firesc, natural, nimic deplasat. Adica in piese dominante, precum rochii lungi, fuste, pantaloni, jachete. Emilio Pucci a folosit mult cyclamen in colectia de toamna-iarna 2017-2018.

#PucciFW17 fringe dress on @ellethailandofficial (photography by @valentinafrugiuele and styling by @daniele_pellegrinetti) #PucciEditorial #emiliopucci

A post shared by Emilio Pucci (@emiliopucci) on

Citește și:

Alege sa porti negr-albastrul: duo-ul in degrade al sezonului rece

Negr-albastrul este la intersectia dintre negru si albastru cu trecere prin bleumarin sau navy. Sigur, poti asorta in piese diferite negru si albastru, altadata un imens faux-pas in moda.

Sau poti sa fii cu adevarat la moda si sa alegi noutatea in materie de culori in tendinte pentru iarna aceasta: negr-albastrul. Altfel spus, degradeul de la negru la albastru. Ori invers. Il gasesti ca inspiratie la Versace, de exemplu.

Degrade color shifts across the body. #VersaceFW17 #VersaceLive

A post shared by VERSACE (@versace_official) on

Toamna-iarna 2017-2018 este un sezon rece atipic. Plin de tonuri intense. Plin de contrast. De tesaturi si de culoare. Se poarta turcoaz si cyclamen cu firescul cu care se poarta nude sau maro. Se poarta argintiu cu naturalul cu care se poarta negru. Pe scurt, cele mai chic culori in tendinte pentru iarna au curajul de a fi… curajoase!

Citește și:

Sursa foto front page – Kaci Baum/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.