Setari Cookie-uri

Innoieste-ti garderoba cu stil: Recomandarile Fashion Days pentru sezonul toamna iarna

Ce se poarta in sezonul toamna iarna 2017-2018?

Accesorii

accesorii in trend

Ceas de la Tissot

Trenduri masculine

Mixul perfect: lux si sport

In ultimii doi ani, designerii internationali au acordat un interes ridicat combinatiilor intre croielile clasice, specific masculine si piesele vestimentare sport. In prezent, acest mix, aparent surprinzator, a devenit unul dintre cele mai influente tendinte. In continua ascendenta, stilul mizeaza pe maiestria materialelor fine si pe un fitting impecabil.

Daca inca nu te-ai gandit cum sa pasesti in noul sezon, poti incepe chiar acum, urmand aceasta abordare estetica adaptata stilului tau personal.

In ce ar trebui sa investesti? Pariaza pe piese clasice separate si pe articole de inspiratie sportiva.

Denim

Cu fiecare saptamana a modei, denimul ocupa o pozitie din ce in ce mai sus pe podiumurile internationale, fiind integrat in noi abordari si variante, ce devin din ce in ce mai impresionante. Acum, acest trend arata mai modern si mai elegant ca niciodata, gata de a fi purtat de-a lungul intregului sezon.

Citește și:

tendinte

Tendinta nu necesita abilitati stilistice deosebite, ci urmeaza o singura regula majora: less is more.

Velurul

O lunga perioada de timp, velurul a fost un soi de teritoriu neexplorat pe harta fashion a barbatilor. Din fericire, cativa designeri high-end l-au reintegrat in moda masculina si au decis sa il readuca in lumina reflectoarelor intr-o maniera foarte stylish si lejera. Atitudinea este ceea ce conteaza atunci cand alegi velurul.

Din perpectiva abordarii stilistice, acesta poate fi purtat atat la birou, cat si in circumstante mai informale.

Carourile

Desi carourile au reprezentat un motiv stilistic in garderoba masculina de-a lungul timpului, ilustrand cu succes definitia clasicului, astazi ele se bucura de o reinterpretare mai jucausa, mai putin formala si aparent stangace.

Adopta-le cu incredere in garderoba noului sezon si indrazneste sa iesi din zona de confort atunci cand le porti.

Citește și:

    Noua uniforma: stilul business

    Cu puternice radacini in moda ultimilor 50 de ani, stilul business reflecta accente ale viitorului in noul sezon. Branduri precum Vetements sau Balenciaga au setat acest twist, insa majoritatea caselor de moda au pastrat elementele clasice si au mizat mai mult pe styling.

    Daca trendul este pe stilul tau, atunci asigura-te ca vei avea o aparitie perfecta, imbinand costumul clasic cu malete si ghete elegante.

    Culoarea vedeta: rosul electric

    Prezenta constanta pe podium a culorii pasiunii nu este surprinzatoare. Elementul neasteptat consta insa in modul in care sunt combinate piesele rosii. Aparitii de tipul all red sau ansambluri moderne, cool si edgy sunt abordari masculine pe care poti incepe sa le adopti in acest sezon.

    In ce merita sa investesti? Jachetele captusite, treningurile, maletele si trench-urile sunt cu siguranta un must. In ceea ce priveste accesoriile, mizeaza pe tenisi, pantofi cu catarama, caciuli si ochelari rotunzi.

    Citește și:

      tendinte

      Vizionare placuta


      Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.