Setari Cookie-uri

Piese sexy de lenjerie intima rosie: Sedu-l si mai mult de sarbatori!

Nicio alta culoare nu este mai potrivita pentru sarbatorile de iarna decat rosul. Rosu este o culoare calda care excita, care incita la actiune si la iubire, fiind specifica persoanelor pasionale, excentrice, dominatoare, erotice, active.

Port rar haine si accesorii in culoarea rosie, cu toate ca este o nuanta care imi place, imi doresc sa o port si mi s-a mai si spus ca imi sta bine cu ea. Despre lenjeria intima rosie ce sa zic... o port doar in noaptea de Revelion. Trist, trist, trist.

Pentru interes propriu, dar si pentru ca stiu ca ti-ar fi de folos, am facut o mica lista cu cateva piese sexy de lenjerie intima rosie pentru sarbatorile frumoase care ne asteapta. Fa din iarna asta o iarna de neuitat!

Camasa de noapte rosu cu negru

Incep prezentarea cu una dintre cele mai indraznete piese de lenjerie intima: camasa de noapte mulata. Ca sa o porti cum se cuvine, trebuie sa ai atitudinea corespunzatoare, mai exact trebuie sa fii o bad girl sigura pe ea. Tu esti cea care detine controlul si jocul se face dupa regulile tale.

Iti propun ceva: pune aceasta camasa de noapte pe tine, pune-ti in picioare o pereche de pantofi cu toc si acopera-te cu cel mai lung palton. Imbracata asa prezinta-te in fata usii lui in noaptea de Ajun. Sau poti sa il astepti imbracata asa in masina, dupa terminarea programului de munca.

Citește și:

Camasa de noapte rosie

Camasi de noapte deosebite

Sutien rosu cu tul

Se poarta din nou sutienul la vedere. Fie ca lasi bluza desfacuta mai mult, fie ca optezi pentru o bluza semitransparenta sau ai un decolteu generos, sutienul trebuie sa se vada intr-un mod misterios. Bineinteles, de sarbatori este ideal sa porti un sutien rosu.

Cel pe care ti-l recomand eu este inedit si este mult prea frumos incat sa il tii ascuns pe sub bluza si sa te bucuri doar tu de el. Fa in asa fel incat macar partenerul sa il admire.

Stii cat de seducatoar o sa se vada cand o sa ramai doar in sutienul rosu, fusta cu talie inalta si pantofii in picioare?!

Sutien rosu

Alege alt model de sutien rosu

Camasa de noapte din satin

Nici prea indrazneata, dar nici prea cuminte este tanara care urmeaza sa imbrace camasa de noapte rosie din satin. Nu esti suficient de indrazneata incat sa dai tu startul la joc, dar nici prea cuminte incat sa nu pui paie pe foc.

Citește și:

Pentru ca asta se va intampla atunci cand intr-o seara linistita, dupa ce ai iesit de la dus, pe sub halatul de baie vei purta rochita din satin. Poti mai apoi sa ramai imbracata cu ea cand pregatiti cina sau dimineata la cafea.

Camasa de noapte din satin

Mai multe desuuri incitante

Babydoll rosu cu dantela

Cand spui “babydoll” te gandesti la ceva inocent, dar nu si cand vine vorba de camasa de noapte babydoll. In cazul asta este aproape imposibil sa treaca prin mintea cuiva o urma de gand inocent. Daca mai este si un babydoll rosu pasional prevazut cu dantela in zona bustului, atunci treaba este clara.

Mos Craciun nu o sa se supere ca ai fost obraznica si ti-ai ispitit iubitul, ci o sa fie atat de mandru incat s-ar putea sa iti faca cadou inca o piesa de lenjerie intima.

Babydoll rosu cu dantela

Desuuri incitante pentru sarbatori


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Margo Black

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.