Setari Cookie-uri

5 ghete tip Chelsea care nu vor iesi din trenduri prea curand

Ghetele Chelsea sunt acele ghete care se asorteaza perfect cu blugii tai preferati, dar si cu rochita aia eleganta pe care vrei sa o imbraci la intalnirile romantice.

Imi place incaltamintea sa fie cat mai simpla, usor de incaltat si confortabila, dar si usor de combinat. Am gasit toate aceste caracteristici in ghetele tip Chelsea, care se muleaza pe orice stil vestimentar si fac fata oricarui anotimp. Da, le poti purta inclusiv in noptile de vara, cu o pereche de pantaloni scurti sau o fusta mini. Sau cu o camasa lunga.

Pentru ca sunt superbe, dar si pentru ca avem nevoie de ele in viata noastra, iata ce modele am selectat care sa-ti fie de folos. Le gasesti in magazinele online la preturi decente.

Ghete tip Chelsea in combinatii elegante

Ce-mi place cel mai mult la ghetele tip Chelsea e ca sunt super confortabile si cu ajutorul lor reusesc sa ma imbrac (cand se cere) ca o femeie moderna si eleganta de 30 de ani.

Pentru ca ghetele tip Chelsea elegante au tocuri, insa tocul lor este gros si nu depaseste 10 cm, ceea ce inseamna ca pot sa imi pastrez cu usurinta echilibrul, iar la sfarsitul zilei nu ma plang de dureri de picioare. Prin urmare, acest tip de incaltaminte se potriveste de minune cu fuste mini si rochii, cu pantalonii eleganti, paltoane si palarii.

Citește și:

Tot la categoria ghete tip Chelsea elegante gasim si modelul Oxford, in genul pantofilor Oxford, ideal pentru tinutele noastre office. Sau modele cu diferite aplicatii.

Ghete tip Chelsea

Ghete Chelsea cu imprimeu Oxford Ghete Chelsea din piele cu toc

Ghete tip Chelsea pentru ploaie si tinute casual

Sunt doua modele de ghete tip Chelsea care imi vin instant in minte: ghetele de ploaie si ghetele maro din piele intoarsa. Asa am facut eu cunostinta cu ghetele Chelsea.

Imi doream o pereche de ghete finute care sa ma duca cu bine la birou, sau oriunde ar trebui sa ajung, intr-o zi ploioasa si mi-au aparut in cale cele din cauciuc, cu toc gros si foarte mic. Sunt usor de introdus in tinute elegante si casual, cum de altfel sunt toate modelele, indiferent de materialul din care sunt confectionate.

Ghetele Chelsea sunt cel mai des intalnite in nuante de maro si negru, dar la o cautare mai in amanunt vom gasi si in culori puternice, cum ar fi visiniu, albastru, gri, argintiu, rosu.

Citește și:

Ghete tip Chelsea

Ghete Chelsea de ploaie Ghete Chelsea piele intoarsa Ghete Chelsea piele

Nu-i asa ca e placut sa fii femeie?! Intr-adevar, ca femeie ai nevoie de multe haine, de multe cosmetice, genti si de multe perechi de incaltaminte, dar fix aceste lucruri de care avem nevoie ne aduc fericire. Acestea si, bineinteles, schimbarile de look. Pentru ca noua femeilor ne place sa facem combinatii si sa aratam in fiecare zi altfel.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Yurii Stasyshyn

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.