Setari Cookie-uri

Bluze care avantajeaza silueta: aceste topuri te fac sa pari mai slaba

Tehnica trompe L’oeil se refera la a pacali ochiul. Exista insa modaliati prin care poti pacali ochiul privitorului si cu ajutorul hainelor ce te ajuta sa pari mai slaba. Astazi am ales cateva exemple de bluze care mascheaza defectele siluetei si care au un efect de alungire a siluetei, fie datorita imprimeurilor, fie datorita elementelor de croiala.

Astazi am ales cateva modele de bluze care avantajeaza silueta, unele potrivite pentru tinute casual, altele adecvate la tinute office si unele elegante, numai bune in sezonul petrecerilor.

Cu siguranta toate femeile cauta la un moment dat acea haina care sa o avantajeze. O rochie cu efect modelator, sau poate perechea ideala de jeans ce se potriveste siluetei fiecareia. Bluza sau camasa ce mascheaza defectele siluetei.

Printre aceste bluze care avantajeaza silueta am ales cateva bluze cu imprimeu ce ascunde intocmai imperfectiunile din zona abdominala sau a soldurilor, ori care ascunde bratele mai groase sau spatele mai lat. Insa, o bluza “desteapta” poate transforma toata silueta, daca stii sa alegi modelele ce te ajuta sa pari mai slaba.

Bluze care avantajeaza silueta: modele cu imprimeuri ce mascheaza imperfectiunile

Daca ai cateva kilograme in plus in zona abdominala, daca ai tipologie mar sau daca ai silueta atletica, robusta, aceste bluze care avantajeaza silueta sunt perfecte!

Citește și:

Aceste bluze cu imprimeu mascheaza defectele siluetei pentru ca “sparg” silueta, contururile exacte ale trunchiului. “Galagia” printurilor te face sa pari mai slaba. Fie ca alegi o bluza cu imprimeu geometric (cu mix de zig-zaguri), fie ca alegi bluze in jocuri de dungi, cu efect cinetic (de miscare), fie ca optezi pentru materialele cu patratele mici sau cu buline mici si dese, ce creeaza acelasi efect slimming.

Bluze care avantajeaza silueta cu imprimeu

Camasa cu imprimeu geometric Bluza cu print cu buline Bluza in carouri mici Top cu dungi cu efect cinetic

Aceste bluze cu croiala “desteapta” te fac sa pari mai slaba

Mai am cateva trucuri care te ajuta sa creezi efectul de alungire a siluetei si de zveltete. Si toate se refera la detalii de croiala.

Aceste bluze care avantajeaza silueta au darul de a ascunde mici defecte sau de a te face sa pari mai slaba. Bluzele croite larg, insa evazat creeaza un efect de ingustare a siluetei. Aceeasi calitate o au si bluzele parte peste parte, ce creeaza efectul de alungire a siluetei.

Citește și:

Bluze ce te fac sa pari mai slaba

Bluza croita larg Bluza parte peste parte Bluza cu influenta Victoriana Camasa cu decolteu in V

Aceste bluze care avantajeaza silueta sunt perfecte daca vrei sa pari mai slaba dar si daca vrei sa ascunzi mici defecte ale siluetei. Si pot fi varianta ideala de purtat la petrecerea de Revelion sau la intalnirea de Valentine's Day, de exemplu.

Sursa foto front page – Freepik

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.