Setari Cookie-uri

Cum te imbraci ca sa pari mai slaba

Am intrat in perioada aia in care incepem sa ne facem griji in privinta siluetei noastre si sa punem la cale planuri peste planuri cu ajutorul carora pana la vara vom avea un fizic de invidiat. Urmeaza ore de alergat in parc, cateva sedinte de fitness, multa salata mancata si multa apa bauta.

Dar pana sa ajungem la rezultatul dorit, trebuie sa invatam cum sa mascam micile defecte ca sa ne simtim bine in pielea noastra. Nu este simplu, dar nici imposibil. Nu o sa ti se para deloc greu daca iti cunosti bine trupul si daca te numeri printre femeile care iubesc hainele.

Fie ca vorbim despre outfit-urile pe care le porti la locul de munca sau la o intalnire, fie ca este vorba despre tinutele cu care vrem sa stralucim la un eveniment, e musai sa avem la cunostinta micile tips-uri care transforma radical o silueta, fara prea mult efort.

Dungile verticale, lenjeria modelatoare si hainele inchise la culoare sunt doar cateva dintre micile secrete ale unui trup de revista.


Lenjerie modelatoare

Investeste in lenjeria intima modelatoare.

Chiar daca acum ti se pare inconfortabila si greu de purtat, odata ce va face cunostinta cu trupul tau o sa se lege o prietenie pe viata.

Citește și:

Foloseste-te de ea si in cazurile in care doar abdomenul nu este asa cum iti doresti sau atunci cand vrei sa ai un fund ridicat si bombat.

Body modelator

Mai multe modele de lenjerie modelatoare


Rochie modelatoare

Fie ca vorbim de o rochie, un body sau doar bikini modelatori, acest tip de articol vestimentar se muleaza pe forme, subliniaza talia si ajuta orice haina doresti sa porti sa arate impecabil pe corpul tau.

Rochia o porti purta ca atare, cu o camasa/bluza pe deasupra, sau poti pune peste ea o alta rochie sau o fusta si un top.

Rochie modelatoare

Lenjerie modelatoare pentru toate siluetele

Haine inchise la culoare

Daca iti doresti sa pari mai slaba, uita de hainele largi. Uita de hainele largi si reimprospateaza-ti garderoba cu piese vestimentare in culori inchise.

Nu te intrista, o sa arati divin in nuante de albastru inchis, negru si gri.

De asemenea, da o sansa fustelor creion, pana la genunchi, pe care le porti neaparat cu pantofi stiletto.

Citește și:

Fusta creion

Cauta fusta creion care se potriveste stilului tau!

Fuste lungi

S-a stiut dintotdeauna ca fustele lungi nu avantajeaza o silueta cu forme voluptoase, insa nu demult s-a demonstrat a fi o teorie falsa. Alege o fusta lunga cu pliuri sau cu dungi verticale, despre care se stie deja ca alungesc tinuta.

Pentru un rezultat si mai puternic, in partea de sus pune un maiou tank si o jacheta din piele.

Fuste lungi

Alege modelul de fusta care ti se potriveste!

Negru din cap pana in picioare

Asa cum spuneam mai sus, cand visezi sa ai o silueta subtire, trebuie sa te faci buna prietena cu bluzele, pantalonii, fustele si rochiile in nuante inchise.

Negrul este cel care nu o sa te dezamageasca niciodata.

Daca esti fana infocata a tinutelor all black, atunci esti o norocoasa si deja te bucuri de minunile pe care acestea le fac in ceea ce priveste trupul tau.

Outfit all black

Creeaza o tinuta all black pe gustul tau!

Citește și:

Dincolo de toate astea, nu uita ca cel mai important este sa iti iubesti trupul si sa te simti bine in pielea ta. Atunci cand nu iti plangi de mila, cand iti vezi calitatile si stii ce fel de om esti, atunci o sa ti se intample cele mai frumoase lucruri si o sa iti faci cei mai multi prieteni.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Anatolii Riepin

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.