Setari Cookie-uri

De ce sa ai cateva pulovere oversize din mohair?

Buna ziua! Sunt Iulia si iremediabil indragostita de pulovere maxi. Tot ce inseamna tricotaje oversize sa vina la mine! Cu atat mai mult cand vine vorba de pulovere oversize din mohair, ma declar fanul lor no.1

Frenezia tricotajelor croite amplu a inceput acum cativa ani. Abia ce aparuse trendul maxi. Totul era “lalai”, asa cum le place unora sa spuna. Altfel spus, totul era croit amplu, larg. Totul era oversize. Si desi auzeam tot mai des ca nu este o tendinta deloc feminina, nu mi s-a parut nimic mai sexy decat un pulover maxi cu jeans boyfriend sau cu blugi drepti si stiletto!

In fine, timpul a trecut si cu fiecare sezon au aparut si mai multi adepti ai trendului maxi. Cardiganele maxi, hanoracele oversize, pantalonii palazzo, rochiile maxi, fluide si sa nu uitam de tricotaje.

Au aparut din ce in ce mai multe tricotaje oversize, din ce in ce mai multe pulovere maxi. Nu ar fi o problema, daca eu nu as vrea sa mi le cumpar pe toate. Iar la capitolul tendinte pentru toamna-iarna 2018-2019, sau, mai bine, pentru primavara asta, situatia s-a „inrautatit” serios!

Citește și:

Si asta pentru ca se poarta modelele de pulovere oversize din mohair. Pe care, este putin spus ca le ador. Asadar, daca si tu te afli in aceeasi categorie cu mine, citeste mai jos cum porti puloverele XXL ca sa fii la moda!


In iarna aceasta se poarta tricotajele maxi, pufoase

In iarna aceasta se poarta multe tricotaje oversize, pufoase. Nu ma refer aici doar la pulovere maxi. Ma refer la poncho-uri, cardigane, veste, rochii din lana. Toate arata spectaculos alaturi de stofele pline ale sezonului si alaturi de cizme lungi din piele.

Dar cum porti puloverele XXL in cele mai stylish combinatii in tendinte pentru toamna-iarna? Eu am cateva exemple preferate: pulovere cu camasa pe dedesubt, incheiata pana sus pe gat, pulovere cu fusta din piele si tricotaje maxi cu tweed.

Poarta tricotaje maxi, pufoase

Vezi tricotaje maxi, pufoase


Alege pulovere oversize din mohair

Mergand mai departe in trendurile de sezon, trebuie sa spun ca modelele de pulovere oversize din mohair sunt vedetele iernii. Si bine fac, intrucat sunt atat de moi, pufoase si diafane, incat eu, una, ma simt mereu feminina in ele. Chiar daca le port cu blugi si geaca de piele. Chiar daca le asortez la tutu-uri ori fuste elegante. Caci, nimic nu e mai cool decat un pulover maxi purtat cu o fusta pretioasa si cu bocanci!

Citește și:

Se poarta multe variante de pulovere maxi, in toate nuantele, insa albul, de exemplu, este un ton pe care designerii l-au folosit adesea. Poate cu gandul la zapada specifica sezonului si care, iata, se lasa asteptata.

Alege pulovere oversize din mohair

Alege pulovere oversize din mohair


Oricum ar fi, albe sau nu, pulovere cu decolteu, helanci pe gat, cardigane, rochii, poncho-uri, cape, la capitolul tricotaje oversize, lana de mohair ramane must-have al sezonului.

Acum ca am discutat cate-n luna si-n stele despre cum porti puloverele XXL ca sa fii in tendinte pentru toamna-iarna, te invit sa cumperi cateva pulovere oversize din mohair. Nu de alta dar e posibil ca una dintre noi (adica eu) sa lichideze stocurile!

Sursa foto front page – Krishh/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.