Setari Cookie-uri

6 piese negre statement - dovada ca negrul nu poate fi banal

Cum te imbraci cand nu stii cum sa te imbraci? In negru. Si ai incredere, negrul chiar nu poate fi banal. Iti las mai jos dovada, in scris si in fotografii.

Despre hainele negre pot spune ca sunt elegante, fermecatoare si la fel de sexy ca si lenjeria intima neagra. Dar nu o spun doar eu, ci toate femeile care au in garderoba mai mult de 60% din piesele vestimentare in aceasta culoare. Negrul nu este niciodata banal si niciodata plictisitor. Negrul este magic, iar hainele de mai jos demonstreaza toate acestea.

Rochie neagra cu decolteu aripi

Desi este asociat cu unul dintre cele mai triste evenimente din viata unui om, mie personal nu mi se pare ca negrul este trist. Si nu sunt singura. Cate dintre noi nu aleg sa poarte rochii si haine negre in cele mai fericite clipe.

Pentru nunta, pentru BALUL BOBOCILOR, pentru botez, oricand e motiv de fericire, rochia neagra nu lipseste. Asa ca incep prezentarea cu o superba rochie neagra de ocazie, din voal si cu decolteu in V sub forma de aripi. O minunatie!

Citește și:

Rochie neagra de ocazie

Piese negre statement pentru orice ocazie

Camasa neagra asimetrica

Dupa camasa alba, camasa neagra este o piesa vestimentara nemuritoare. Te salveaza in orice situatie, oricand vrei sa mergi undeva si nu stii cum sa te imbraci. Iar camasa asimetrica este printre favorite, pentru ca o poti asorta cu orice si o poti introduce atat in tinutele office, cat si in cele casual.

Ar cam fi timpul sa renuntam la outfit-urile banale cu care ne-am obisnuit si sa ne surprindem in fiecare zi cu un styling demn de prezentarile de moda.

Camasa neagra asimetrica

Modele de camasi negre

Camasa neagra transparenta

Negrul nu poate fi banal, iar transparentele s-au anuntat in tendintele de primavara-vara 2018. Ce inseamna asta? Inseamna ca o sa fii in pas cu moda daca alegi sa porti o camasa neagra transparenta cu detalii din dantela.

Merge sa o imbraci inclusiv la locul de munca atata timp cat ii pui pe dedesubt un tricou negru sau o maleta, dar poate sa iti completeze cu succes tinuta de club, fie ca o porti doar cu sutien sau ii atasezi un body.

Citește și:

Camasa neagra transparenta

Alege alta camasa neagra

Palton negru din lana

Orice tinuta eleganta imbraci, paltonul negru din amestec de lana este aici ca sa te incalzeasca pana ajungi la destinatie.

Am ales un model cu broderie aplicata discret pentru ca, asa cum spuneam, negrul nu poate fi banal. Este un palton negru pe care oricine s-ar bucura sa il poarte cu pantaloni eleganti si incaltaminte cu toc, dar cel mai bine m-as simti eu daca restul outfit-ului ar fi compus din blugi skinny, ghete cu talpa joasa si un pulover pufos.

Palton negru din amestec de lana

Oferta paltoane negre

Jacheta neagra cu blana

Jacheta biker din piele se poarta primavara, se poarta toamna si se poarta iarna, atunci cand modelul este pe jumatate acoperit cu blana si stii ca nu trebuie sa astepti mai mult de 5 minute autobuzul.

Jacheta din piele cu blana se asorteaza cu blugi si pantaloni eleganti, cu pantaloni evazati si salopete (nu uita ca salopeta se afla in tendintele de primavara-vara 2018).

Citește și:

Jacheta piele neagra

Modele de jachete negre

Rochie neagra cu insertii dantela

Da-i unei femei o rochie neagra si va cuceri lumea! Am ales sa inchei prezentarea asa cum am inceput-o: cu un model de rochie neagra pentru ocazii. Si ce ocazii... Vei avea parte de momente memorabile, dar si de cele mai apreciate fotografii de pe retelele de socializare.

Rochia bodycon cu insertii din dantela este un must have daca vrei sa fii in centrul atentiei si sa ramai in amintirea tuturor celor care te-au vazut atunci cand ai purtat-o.

Rochie bodycon neagra

Vezi si alte rochii negre


Tu ce parere ai despre hainele negreu si tinutele all black? Cat de mult te regasesti in acest stil?

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sasa Prudkov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.