Setari Cookie-uri

6 geci tip pufa cu care sa sfidezi gerul oriunde te-ai afla!

Daca exista o geaca care sa reziste vantului, umiditatii si temperaturilor cu minus, aceea este fara doar si poate geaca tip pufa. Alege modelul care ti se potriveste, varianta scurta sau lunga, si te bucura-te de o iarna lipsita de griji.

De la an la an ma plang ca geaca pe care am purtat-o cu o iarna in urma nu mai are puterea sa ma incalzeasca iarna urmatoare, de asta se intampla sa ma panichez cand temperaturile scazute ma iau prin "surprindere". Si nu e vina nimanui, e doar vina mea pentru ca, desi imi cunosc situatia si stiu exact care este rezolvarea problemei, ma trezesc in toiul iernii tremurand de frig si promitandu-mi ca nu o sa mai las asta sa se intample.

Stiu de cativa ani ca geaca care ma poate ajuta sa sfidez gerul este geaca tip pufa, acea geaca impermeabila, cu gluga si vatelina. Momentan stau bine la capitolul rezistenta la frig, dar nu ar strica sa vanez ofertele online si sa imi achizitionez acum la reducere o geaca tip pufa.

Geci pufa scurte pentru zile senine

Din fericire, iarna nu inseamna doar trei luni de ger, zapada si atmosfera intunecata. Iarna mai inseamna si soare cu dinti, adica zile in care soarele ne incarca cu energie pozitiva, totul este luminat in jurul nostru, parca asteptam sa rasara ghioceii, insa soarele nu are si puterea sa incalzeasca. Sa nu ne facem griji, caci avem atatea piese calduroase cu care sa facem fata gerului, si mai avem si gecile pufa care abia asteapta sa ne incalzeasca.

Citește și:

Ce vreau eu sa zic e ca in astfel de zile senine nu este necesar sa imbracam tot gecile lungi si super groase care ne arata ca niste ursuleti, ci putem opta pentru gecile scurte.

Ai incredere in gecile pufa scurte. Aici gasim modele rezistente la vant si impermeabile, modele cu gluga si vatelina, atat intr-o singura culoare, cat si cu imprimeuri simpatice.

Geci pufa

Geaca slim fit cu vatelina Jacheta cu puf Jacheta impermeabila

Geci tip pufa cu vatelina

Datorita materialului din care sunt confectionate si a umpluturii, geaca pufa este ideala pentru zilele in care termometrele indica -10 grade Celsius. Doar ca atunci cand avem de infruntat temperaturi atat de scazute, recomandat ar fi sa alegem modelul lung al gecii (este preferatul meu).

Desi la prima vedere pare o geaca care se potriveste cel mai bine cu bocanci si ghete cu talpa joasa, poti adauga geaca tip pufa si tinutelor ceva mai elegante. Adica o poti asorta la o pereche de ghetute cu toc gros sau chiar la botine si cizme inalte peste genunchi.

Citește și:

Anul asta trebuie sa fii deschisa la provocari si indrazneata in combinatiile vestimentare, astfel incat sa imbini elemente din stilul sport cu elemente din stilul elegant.

Geci tip pufa

Geaca cu captuseala teddy Geaca lunga cu vatelina Geaca cu gluga si vatelina

Ma supara atat de tare sa vad ca nu ne bucuram de un anotimp frumos cum este iarna, incat chiar mi-ar placea sa ne aprovizionam din timp cu tot ce avem nevoie ca sa facem fata gerului. Pulovere groase, geci imblanite si rezistente la frig, incaltaminte impermeabila, caciuli si manusi...

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Rita Pirahova

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.