Setari Cookie-uri

Trenciuri pentru tinuta office: alege un stil feminin

Am convingerea ca puseul acesta de iarna va trece rapid. Si ca voi scapa de geaca de iarna si de paltoanele grele in favoarea unor piese la fel de chic, insa mai lejere, mai usor de purtat. Asa ca, am cautat cateva modele de trenciuri pentru tinuta office care sa completeze outfitul business, pe vreme mai calda.

Desi pare contraintuitiv, desi ai zice ca trenciul este mai degraba printre hainele de inspiratie masculina, tinuta business cu trench-coat poate fi mai feminina.

Tocmai contrastul dintre ladylike si masculin va face ca outfitul tau office sa fie intr-un stil feminin. Asa ca, am ales cateva modele de trenciuri pentru tinuta office, care sa completeze perfect o tinuta ladylike.

Ce poate fi mai spectaculos decat o rochie office, feminina, midi, alaturi de un trenci si o pereche de stiletto? Ce poate fi mai feminin decat o fusta-lalea, din stofa sau dintr-un material plisat alaturi de o pereche de botine, un pulover si un trenci? Ce poate fi mai sexy decat o pereche de pantaloni la dunga, o pereche de pantofi Oxford, o bluza cu jabou si un trenci?

Citește și:

Si acum ca am vizualizat putin efectul contrastului masculin/feminin asupra stilului tau business, iata ce sa porti la primavara (sper eu cat mai rapid!) ca sa profiti de acest mix extrem de atragator!

Trenciuri pentru tinuta office: alege croieli ladylike si texturi chic

Poti alege trenciuri pentru tinuta office din materiale pretioase sau altfel spus din materiale asociate altfel cu o tinuta eleganta, de seara. Un trenci din catifea, dantela, ori din satin sau matase poate completa tinuta business cu succes.

Hainele de inspiratie masculina sunt cu atat mai evidentiate daca stau alaturi de piese eminamente feminine in acest sezon si in sezonul cald viitor. Asa ca, daca alegi trenciuri din stofe, tweed-uri sau gabardina, altfel spus, daca alegi trenciuri clasice, de inspiratie military, combina-le cu articole ladylike, eterice, feminine.

Citește și:

Mixul feminin/androgin cu tenta military este extrem de atragator

De ce? Pentru ca mixul de haine in stil feminin cu articolele military sau androgine este o juxtapunere pe cat de suprinzatoare, pe atat de unitara si chic.

Sunt de parere ca toate avem nevoie de putina feminitate in vietile noastre, prea ne luam in serios in “joaca asta de-a barbatii”. Si pentru ca nu avem de ce sa sacrificam drepturile cu greu obtinute, o modalitate este sa strecuram mici simboluri de feminitate in tinutele noastre sau in casa noastra.

Citește și:

Alege trenciuri pentru tinuta office

Trenciuri pentru tinuta office

Asa ca, atunci cand alegi sa porti trenciuri pentru tinuta office, si asa sobra, si asa adesea androgina, si asa serioasa, nu uita sa indulcesti liniile cu un plus de feminitate.

Ce sa porti la primavara? Poarta cu ruj rosu si stiletto hainele de inspiratie masculina precum trenciul! Si vei fi femeia care nu se teme sa fie egala cu barbatii, dar si femeia care nu uita sa fie feminina si rafinata in goana aceasta.

Sursa foto front page – Dmitriy Ilkevich/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.