Setari Cookie-uri

Cum sa porti pantalonii crop iarna - cu stil si sa nu ingheti!

Daca vrei sa porti pantalonii crop iarna e musai sa ai acasa bocanci si ghete inalte, sosete calduroase inalte si dresuri, palton sau haina de blana.

Pantalonii crop par la prima vedere sofisticati si nu pentru toata lumea. Gresit. Pantalonii crop sunt pentru orice silueta, orice statura si se muleaza oricarui stil vestimentar.

Ca esti obisnuita sa porti doar incaltaminte casual sau ca preferi in orice moment al zilei camasa, sacoul si pantofii eleganti, vei gasi modele de pantaloni crop care sa se potriveasca in orice tip de tinuta. In continuare te las sa iti alegi modelul preferat pe care sa il porti in sezonul rece fara sa ingheti. Da, se poate!

Pantaloni crop din reiat

Pantalonii din reiat reprezinta una dintre cele mai elegante modele de pantaloni crop.

Ghetele cu aspect de ciorap, puloverul oversize si paltonul sunt piesele care vin in completarea unui outfit deosebit de iarna, care are in componenta pantalonii crop din reiat.

Daca renunti la ghetele tip soseta, inlocuieste-le cu o pereche de ghete sau cizme scurte, mulate pe glezna.

Citește și:

Pantaloni crop din reiat

Vezi pret

Pantaloni crop skinny

Pantalonii crop skinny ocupa primul loc in topul preferintelor. Au fost in voga vara trecuta si am observat ca fetele se incapataneaza sa ii poarte si la 0 grade.

Daca vrei sa ii porti si tu in acest sezon, iti recomand sa ii asortezi la o pereche de ghete carora le-ai adaugat o pereche de sosete inalte.

Un outfit care se potriveste in orice situatie este format din acesti pantaloni crop rosii, un pulover cu guler inalt si haina de blana.

Pantaloni crop skinny

Vezi in magazin

Pantaloni crop office

Un loc mai jos in topul preferintelor gasim pantalonii crop tip culottes. Sunt cei pe care ii imbraci cand mergi la birou sau atunci cand vrei o tinuta lejera.

In sezonul rece ii purtam in aceeasi combinatie cu puloverele tricotate si cu ghetele inalte, eventual chiar ghetele tricotate.

Pe deasupra intregului outfit se pune un palton elegant lung sau scurt, dupa preferinte.

Citește și:

Pantaloni crop office

Vezi produsul

Blugi crop mom fit

Blugii crop sunt indragiti de femeile din toata lumea, in special blugii crop cu croiala mom fit ce pot fi introdusi atat in tinutele casual, cat si in cele elegante.

Daca vara ii purtam cu tenisi sau pantofi stiletto, pe timp de iarna ii purtam cu botine sau pantofi stiletto, palton si haina de blana.

Pentru un outfit lejer ii combinam cu bocanci si geaca tip pufa.

Blugi crop mom fit

Vezi pret

Pantaloni crop in carouri

Un alt model elegant de pantaloni crop sunt pantalonii crop in carouri cu dantela.

Este un model deosebit, asa ca atentie cu ce alegi sa il combini. Adauga-i o bluza cu umerii goi, chiar daca e iarna, botine sau ghete inalte si cel mai calduros, dar elegant, palton.

Daca incaperea unde te vei afla este racoroasa, poti sa adaugi peste bluza un sacou.

Pantaloni crop in carouri

Vezi in magazin


Verifica preturile pantalonilor crop si vei vedea ca cele mai multe modele se afla la reducere. Profita din timp de ofertele magazinelor online si bucura-te tot sezonul de cele mai cool si inspirate outfit-uri care te ajuta sa faci fata gerului.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By LightField Studios

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.