Setari Cookie-uri

Piese pe care sa ti le achizitionezi acum la reducere

Sa incepem 2018 asa cum se cuvine: cu reduceri si o reimprospatare a garderobei pe placul inimilor noastre. Fa-ti repede listuta cu ce stii ca ai nevoie (pulovere, blugi, geci, ghete, genti) si vezi cum te poate ajuta materialul de fata.

De curand m-am uitat la vlog-ul unei tipe care oferea sfaturi despre cum sa arati misto cu bani putini. Spunea ca, desi salariul ii permite sa isi achizitioneze oricand orice isi doreste, asteapta de fiecare data reducerile si incearca sa vaneze cele mai bune oferte. De ce sa nu facem ca ea? Sau poate ca deja faci asta si materialul meu este un motiv in plus de bucurie pentru tine.

Sunt doua aspecte ale shopping-ului online care imi plac in mod deosebit: unu: online am gasit si gasesc absolut tot ce imi doresc, orice model de rochie, de palton, body sau lenjerie intima, doi: preturile sunt uneori irezistibile. Ah, si sa nu uit de faptul ca nu e nevoie sa ma deplasez ca sa intru in posesia produselor, plus ca nici nu trebuie sa astept foarte mult dupa ca sa imi vina comanda. Iti zic, shopping-ul online este cel mai bun lucru care putea sa li se intample femeilor atunci cand vine vorba de haine.

Citește și:

Ianuarie este o luna gri si friguroasa, plictisitoare si enervanta, dar este o luna a reducerilor. Reduceri la haine si incaltaminte de sezon, reduceri la haine, accesorii si multe altele inclusiv pentru urmatoarele sezoane.

Haina de blana cu aspect striat

Eu personal tanjesc de mai bine de un an dupa o haina de blana. Am fost la un pas sa imi achizitionez una din colectia lui Nicki Minaj, insa trebuie sa mai astept putin pana revine pe stoc masura mea. Bine, totusi, ca nu mi-am cumparat-o, pentru ca haina de blana din imaginea alaturata se potriveste mai mult cu ce imi doresc eu.

Acest model este mult mai calduros si este mai in masura sa ma protejeze de frigul iernii. Plus ca, nu este o haina de blana doar pentru incaltaminte si haine elegante.

Haina de blana

Vezi in magazin

Geaca bomber aurie

Jacheta aviator, sau jacheta bomber, cum vrei sa ii spui, nu este un trend care vine si pleaca usor. Chiar daca se intampla sa mai uitam de ea, ea ramane tot acolo, asteptandu-ne sa o bagam in seama.

Citește și:

Ar trebui sa ii dam atentie, pentru ca jacheta bomber este perfecta pentru zilele insorite de primavara pe care deja le asteptam cu nerabdare. Si ar fi bine sa o achizitionam acum, cat se afla la reducere. Si ce reducere....

Geaca bomber

Vezi pretul

Ghete cu catarame si aplicatii

Daca crezi ca ai incaltaminte cat sa iti ajunga pentru tot anul, te inseli. Ai bocanci de iarna, ai sandale de vara, tenisi de primavara si ghete impermeabile de toamna, dar cu siguranta nu ai si o pereche de ghete speciale pentru anumite ocazii. Crede-ma, ai nevoie de asa ceva in viata ta.

Ai nevoie de o pereche de ghete cu catarame multiple si aplicatii pe care sa o asortezi la blugii rupti sau la pantalonii din piele atunci cand iesi in oras si vrei sa fii super cool.

Ghete cu catarame si aplicatii

Vezi produsul

Pardesiu cu guler sal

Pardesiul este o haina eleganta care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba femeilor. Sincer, mi-ar placea sa vad in jurul meu mai multe femei imbracate cu paltoane si trenciuri, mai ales in sezonul rece, cand o geaca obisnuita de iarna parca eclipseaza feminitatea.

Citește și:

Partea buna este ca o sa ai un look elegant chiar daca alegi sa porti pardesiul cu blugi boyfriend si bocanci. Iar partea si mai buna este ca o piesa vestimentara versatila ca pardesiul poate acoperi pe timp de zi tinutele casual, iar pe timp de seara tinutele elegante.

Palton cu cordon

Vezi produsul

Pulover oversized bordo

Iarna abia incepe sa isi intre in drepturi, iar asta inseamna ca un pulover calduros la super pret este binevenit. Am ales un pulover oversized pentru ca la -8 grade Celsius e posibil sa iti doresti sa mai pui pe dedesubtul lui un maiou, o bluza de piele sau o camasa.

Plus ca puloverele oversized sunt la moda si sunt pe placul tuturor, fiind usor de combinat atat cu incaltaminte casual, cat si cu pantofi cu toc si cizme.

Pulover oversized bordo

Vezi in magazin


Ce motive intemeiate sa ai sa nu profiti de reducerile online? Cum mai bine poti sa iti petreci micile pauze daca nu finalizand comanda cu rochia pe care vrei sa o imbraci la nunta din vara asta?!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kiian Oksana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.