Setari Cookie-uri

Cum porti stilul grunge in primavara-vara 2018

Stilul Grunge a aparut prin anii ’80 in zona Seattle, fiind caraterizat de beaturi rock. Cu siguranta stii ca cea mai tare trupa de grunge a fost Nirvana. Ei bine, gandeste-te la stilul acela rock, vizualizeaza-l! Acum adauga-le jeansilor jerpeliti si gecilor de piele o rochie inflorata, cu voaluri fine si ceva accesorii punk rock pretioase! Acesta este stilul grunge in primavara-vara 2018!

Este stilul romantic rock, daca vrei! Este un stil bazat pe un contrast masculin-feminin, pe un contrast good girl/bad girl, extrem de sexy!

Da, se poarta grunge in 2018. Se poarta cu geaca de piele grunge alaturi de haine feminine sexy. Daca porti blugi rupti, contracarezi cu diademe florale si bijuterii cu pietre. Daca alegi geaca de piele cu tinte, combin-o rochii maxi din dantela, eventual cu broderii florale.

Daca porti accesorii punk rock, indulceste-le surprinzator cu voal si dantela! Pentru ca se poarta stilul romantic rock! Acesta este stilul grunge in primavara-vara!

Geci de piele pentru stilul grunge in primavara-vara 2018

Vezi articole cu broderie pentru a completa stilul punk-rock

Asorteaza rochii maxi din dantela sau alte materiale pretioase

Cauta blugii cu rupturi sau aplicatii grunge

Stilul grunge in primavara-vara 2018 este unul romantic, feminin, cu texturi fluide, eterice, ladylike

Un exemplu definitoriu pentru stilul romantic rock este colectia Redemption. Cum se poarta grunge in 2018? Se poarta cu fuste din datin si dantela, tip furou, cu tricou, centura, bocanci si vesta de blugi cu tinte, de exemplu!

Citește și:

Stilul romantic rock, asa cum imi place mie sa ii zic lui grunge de 2018 este pe cat de “bad girl”, pe atat de suav. Si tocmai acest contrast masculin-feminin il face incredibil de irezistibil. Stilul grunge in primavara-vara inseamna si haine feminine sexy cu geaca de piele grunge, asa cum am vazut tot la Redemption.

Aici rochia transparenta, maxi, cu broderie florala este asortata cu geaca de piele si cizme de cowboy, aka ciocate, pentru rockerite!

@redemptionofficial Summer 18 fashion show in Paris #parisfashionweek #pfw #paris #fashion #madeinitaly #rocknroll

A post shared by Redemption Fashion Brand (@redemptionofficial) on

Citește și:

Asorteaza pantaloni din piele punk-grunge cu croieli elegante si aplicatii luxoase

O alta varianta de a purta stilul grunge in primavara-vara 2018 este cea de la Givenchy. O varianta potrivita la o tinuta de seara, de exemplu!

Sacoul tip frac cu aplicatii cu margele completeaza pantalonii din piele. Acest outfit face parte din colectia haute-couture 2018 si este pentru barbati, insa poti pastra lectia stilistica si pentru tine!

Imbina stilul grunge cu linii office sau cu broderii pretioase

Mie, personal, imi place extrem de mult colectia McQueen pentru primavara-vara 2018. Imi place pentru ca este un mix surprinzator de piele, blugi, tricotaje, materiale feminine, broderii pretioase, tinte, accesorii punk rock.

Citește și:

Si la McQueen gasesti sugestii de cum sa porti stilul grunge in primavara-vara. Se poarta grunge in 2018 bazat pe un contrast masculin feminin interesant. Camasa inchisa pe gat e purtata cu pulover cu broderie de pietre, margele si cristale, pantaloni din piele tip Biker, clutch pretios si pumps decorati intre pietre si tinte. De aici poti deriva fie o tinuta de cocktail, fie una casual, chiar una office, cu putina atentie.

Emblematica pentru stilul grunge in primavara-vara 2018 este imbinarea elementelor punk-rock cu volane sau croieli feminine

Imaginea de mai jos mi se pare emblematica pentru stilul romantic rock! Iei geaca de piele grunge, ii adaugi accesorii punk rock si detalii din haine feminine sexy, in acest caz, volanele!

Citește și:

Mai pui si cercei masivi pretiosi si gata! WOW!

Si tinutele Redemption sunt construite pe acelasi mix surprinzator ce defineste stilul grunge in primavara-vara. Blugi decupati, rupti, peticiti cu geaca de piele grunge, voal, dantela, sosete sexy si sandale din catifea cu funde. Cum se poarta grunge in 2018? SEXY!

@redemptionofficial Summer 18 fashion show in Paris #parisfashionweek #pfw #paris #fashion #madeinitaly #rocknroll

A post shared by Redemption Fashion Brand (@redemptionofficial) on

Citește și:

Alege machiajul grunge insa in tonuri feminine, suave, delicate

Si daca vrei sa stii cum completezi stilul romantic rock, inspira-te din propunerea de contrast masculin-feminin Nina Ricci. Pentru ca ce merge mai bine cu accesorii punk-rock daca nu un make-up grunge, insa realizat din tonuri pastelate, rozii?

Sunt sigura ca ti-am exemplificat bine ce inseamna stilul grunge in primavara-vara. Sunt sigura ca ai inteles cum sa asortezi haine feminine romantice si sexy cu detalii specifice stilului rock si grunge.

Pana la urma, nu e mai interesant sa porti geaca de piele grunge cu dantela si brose pretioase?

Sursa foto front page – Kenneth Dapaah/Unsplash, instagram

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.