Setari Cookie-uri

Imprimeuri cu flori pentru primavara si vara 2018 - cele mai cool modele!

Sa fie flori! Practic, este crezul fiecarui designer de haine, mobila, decoratiuni, bijuterii! Sa fie flori! Si daca sunt flori, cei care creeaza, vor avea un punct de plecare in alegerea liniilor pe care vor sa le urmeze.

Revenind la moda, pentru ca despre ce imprimeuri se poarta la primavara vom vorbi astazi, casele de moda reinventeaza printurile florale si vegetale cu fiecare sezon.

Ce imprimeuri sunt in tendinte pentru 2018? Cu siguranta tot ce inseamna imprimeu vegetal si imprimeu floral este IN. si pentru ca se poarta multe haine cu imprimeu floral, am decis sa aleg cele mai reprezentative patternuri, desprinse atat din colectiile designerilor, cat si cateva sugestii de piese vestimentare cu imprimeuri cu flori pentru primavara.

Imprimeuri cu flori pentru primavara in stil romantic la McQueen

Nu putem vorbi despre imprimeuri in tendinte pentru 2018, fara sa vorbim despre motivele romantice propuse de McQueen. El imbina haine cu imprimeu floral in prelungirea hainelor si accesoriilor cu broderie florala, pretioase, de pietre, cristale, aplicatii metalice, dar si cu broderia florala cusuta.

Citește și:

Alege imprimeuri cu flori retro-romantice

Tot despre romantism vorbim si la Cristopher Kane. Insa la el intalnim un altfel de imprimeu vegetal romantic: acela bazat pe tapiteriile Rococo mai degraba. El imbina imprimeuri cu flori pentru primavara “pictate” pe materiale flu-flu, matasoase, transparente, cu nasturi tip brosa masiva pretioasa, desigur tot de inspiratie florala.

Christopher Kane Spring Summer 2018. “Domestic Services”. Backstage #ChristopherKane #SS18 #DomesticServices

Citește și:

A post shared by Christopher Kane (@christopherkane) on

Alege haine cu imprimeuri cu flori pentru primavara

Si pentru ca am vazut ce imprimeuri se poarta la primavara si ce imprimeuri in tendinte pentru 2018 sa alegi, vezi mai jos cateva haine cu imprimeu floral sau imprimeu vegetal, pe care le gasesti disponibile in magazinele online de la noi.

Alege imprimeuri cu flori pentru primavara in stil romantic, in combinatie cu voal si transparente si adauga un cardigan pufos. Sau poarta imprimeuri in tendinte pentru 2018, cu flori mari, incarcate, in tinutele de seara, precum in compleul satinat de mai jos. Ori alege haine cu imprimeu floral in tonuri tari, acuarelate, electrice, precum in pantalonii largi de mai jos.

Ce imprimeuri se poarta primavara aceasta asadar? Se poarta si patternul floral pe rochii maxi, dantelate, pretioase, de seara, intre Boho si romantic-grunge. Alege si haine cu imprimeu vegetal exotic, precum rochia de zi ce te duce cu gandul la o plaja exotica cu jungla bogata in spate. Si nu uita, desigur, de imprimeuri cu flori pentru primavara completate de broderii cusute sau aplicate, atat de spectaculoase!

Citește și:

imprimeuri cu flori pentru primavara

Fusta imprimeu cu flori Bluza cu pattern floral Rochie cu imprimeu floral

Rochie de zi cu imprimeu vegetal exotic Pantaloni cu print floral Bluza cu flori exotice

De altfel, nu putem vorbi despre imprimeuri cu flori pentru primavara fara sa vorbim despre broderiile florale sau despre aplicatiile florale si vegetale. Si asta pentru ca sunt in stransa legatura, completandu-se bogat, opulent, in mixuri feminine, pretioase, indraznete, incarcate, pline de senzualitate si de romantism.

Sursa foto front page – Daniel Apodaca/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.