Setari Cookie-uri

Cum te imbraci la 30 de ani: 8 articole must have

Femeia care a atins pragul de 30 de ani este, în primul rând, femeie. Este elegantă, ține spatele drept, se uită în ochii celui cu care comunică, miroase mereu bine, are manichiura îngrijită, poartă bijuterii, rochii și paltoane, iar părul bogat și sănătos o scoate în evidență.

În cazul meu, ca să o zic pe aia dreaptă... au trecut mai bine de 5 ani de când femeia prinsă în trupul meu mic și fraged își dorește să iasă la suprafață, să se facă cunoscută. O țin ascunsă, deși nu îmi doresc asta, și mă frustrează. Mă frustrează că atunci când vreau să îmi cumpăr ceva aleg aceleași haine din stilurile sport și casual, aceleași perechi de încălțăminte - adidași și teniși, iar când aduc ceva nou în garderobă, gen o pălărie, trece un an până îmi fac curaj să o port.

La 31 de ani știu exact cum vreau să fie stilul meu vestimentar, însă din varii motive rămân blocată la stilul casual. Așa că mi-am propus să pun pe hârtie articolele vestimentare și de încălțăminte de care am nevoie atât eu, cât și celelalte femei care mă înțeleg prin ce trec, pentru că sunt și ele în aceeași situație sau au fost.

Citește și:

Iată cum arată selecția și garderoba în imaginația mea:

Palton elegant

Outfit elegant fără palton nu se prea poate, cel puțin nu în sezonul rece. Dacă în garderoba ta nu se regăsește acest item vestimentar, atunci avem o problemă. La mine chiar e problemă, recunosc, dar o să am grijă cât de curând ca situația să se schimbe. M-am gândit la un palton drept, pentru că poate fi introdus în ținute vestimentare diferite, și colorat, pentru că binedispune.

Palton elegant rosu

Haina de blană

Haina de blană este și ea o dovadă a eleganței și a feminității. Femeile care poartă haine de blană sunt fermecătoare, senzuale, misterioase și știu ce vor. Nu e musai să fie o blană neagră sau maro, pe mine mă încântă și cea roz pudră sau albastru/verde închis. Exclus să o porți cu altceva în afară de încălțăminte elegantă.

Citește și:

Haina de blana

Lenjerie intimă sexy

De acord că nu există lenjerie intimă mai confortabilă decât chiloțeii clasici din bumbac, dar în același timp trebuie să acceptăm că nu există lenjerie intimă mai ispititoare decât lenjeria din dantelă, cu chiloței și cămașă de noapte transparente. E bine să o avem indiferent dacă există cineva care să ne vadă îmbrăcate în ea sau nu.

Lenjerie intima sexy

Rochie bodycon

Dacă ți-ai petrecut adolescența departe de rochii și fuste, așa cum am făcut eu, începând cu vârsta de 30 de ani e musai să simți pe pielea ta rochia bodycon. Sex-appeal-ul și eleganța ating cote maxime cu o rochie bodycon midi, cu inserții din dantelă.

Rochie bodycon neagra

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.