Setari Cookie-uri

Cum te imbraci la 30 de ani: 8 articole must have

Femeia care a atins pragul de 30 de ani este, în primul rând, femeie. Este elegantă, ține spatele drept, se uită în ochii celui cu care comunică, miroase mereu bine, are manichiura îngrijită, poartă bijuterii, rochii și paltoane, iar părul bogat și sănătos o scoate în evidență.

Sacou office

Probabil îți este greu să te imaginezi îmbrăcată într-un sacou clasic, ca acelea pe care le purtau părinții noștri, ori noi în adolescență, de aceea propunere mea este un sacou din stilul smart casual. Se combină atât cu pantaloni eleganți, cât și cu blugi.

Sacou office

Pantaloni eleganți

Blugi, blugi și iarăși blugi. Da, blugii sunt preferații femeilor de pretutindeni, dar vine un moment în viață când cam trebuie să îți îmbraci picioarele și în altceva. Pantalonii drepți din bumbac, pe lngă faptul că sunt eleganți, sunt și foarte confortabili.

Pantaloni eleganti

Încălțăminte și accesorii must have

Pantofi stiletto

Știam că pantofii stiletto sunt un must have, însă până nu i-am pus eu în picioare și am văzut cât de mult schimbă un outfit, parcă nu eram convinsă. Urma să merg la un eveniment și ținuta mea era alcătuită din blugi mom fit, body roz prăfuit și jachetă de blugi. În picioare aveam de ales între adidași (varianta preferată de mine) și pantofi stiletto. Păi am putut să mai aleg adidașii când am văzut în ce femeie mă transform când pun pantofii în picioare?!

Citește și:

Pantofi stiletto

Geanta elegantă

Au fost doi ani în care oriunde te uitai îți era dat să vezi adolescente, tinere și femei cu ghiozdănelul în spate. Eu... una dintre ele, bineînțeles. Și nici nu am de gând să renunț prea curând la ghiozdănel, pentru că este mai mult decât perfect pentru nevoile mele de zi cu zi. Cu toate astea, nu pot nega faptul că geanta elegantă oferă un aspect pe care un ghiozdănel nu ar putea niciodată să îl ofere unei ținute. Așadar, să nu lipsească din garderoba ta de femeie elegantă, matură și de carieră.

Geanta de mana


Și ar mai fi câteva articole fashion care nu ar trebui să lipsească din garderoba femeii de 30 de ani. Printre acestea se numără: bijuteriile, ceasul, cizmele cu toc, cămașa albă, puloverul din cașmir, bluzele și topurile din materiale fine (satin, mătase), pălăria și pantofii office.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Dmitry_Tsvetkov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.