Setari Cookie-uri

Sacourile cu umerii mari se intorc in tendinte

Sacourile cu umerii mari se intorc in tendinte. Si nu numai! Tot ce inseamna blazere retro cu umerii mari revin in vizorul fashionistelor. Si, desi ai zice ca moda anilor ’80 nu se potriveste oricand si oricui, am cautat cateva modele de sacouri colorate si unele neutre, ce conving in orice situatie. Inclusiv sacouri potrivite la birou! Asa ca…

Asa ca… te invit sa vezi de ce sacourile cu umerii mari sunt o optiune chic atat in tinute office, cat si la tinute de seara, si desigur, in outfituri casual, sau chiar sporty.

Nu trebuie sa fii fanul perioadei disco, insa moda anilor ’80 te poate cuceri, daca ii dai o sansa. Desi adesea este vorba de modele de sacouri colorate, cand vorbim despre perioada optzecista si nouazecista, sunt atatea de explorat.

Se poarta blazere retro cu umerii mari, lungi pana la coapse, sau scurte pana in talie, tip jacheta. Dar poti sa alegi si sacouri potrivite la birou, precum cele navy, cele in caroruri sau cele in tonuri pastelate sau neutre.

Sacourile cu umerii mari sunt la moda, mai ales in culori tari!

Cu siguranta, sacourile cu umerii mari sunt reprezentative daca le alegi in tonuri acide, “disco”. Asa ca ti-am pus la dispozitie cateva modele de sacouri colorate, usor de adaptat alaturi de blugi, pantaloni pana la glezna, fuste si rochii.

Citește și:

Se poarta rosu, oranj, se poarta roz pastelat sau albastru turcoaz. Sa nu uitam de nuantele pentru indraznete: fuchsia, violet sau verde-smarald. Desi pe acestea nu le-as recomanda drept sacouri potrivite la birou.

Modele de blazere in stilul anilor ’80 si ’90

Nu se poarta doar sacourile cu umerii mari. Moda anilor ’80 aduce in prim-plan si in garderobe blazere retro cu umerii mari.

Ce inseamna aceste blazere? Inseamna mai ales croiala dreapta, larga. Inseamna si modele de sacouri colorate si jachete uni, in tonuri neutre. Inseamna in general sacouri carora le lipseste linia taliei, sunt adesea lungi, peste coapse, au maneci largi, din umeri pana la mansete. Se pot purta cu mansetele indoite si arata cel mai spectaculos cu un tricou basic si jeansi cu talia inalta, tip mom jeans sau blugi boyfriend. Insa, acestea sunt si sacouri potrivite la birou, alaturi de fuste creion, midi sau pantaloni la dunga.

Citește și:

Alege sacourile cu umerii mari

Sacouri cu umerii mari

Ideea este ca, indiferent in ce circumstanta preferi sa porti sacourile cu umerii mari, trebuie sa le alegi! Este sezonul in care se poarta blazere retro cu umerii mari! Este sezonul in care moda anilor ’80 aduce multe modele de sacouri colorate in prim-plan. Fie ca le porti drept sacouri potrivite la birou, fie ca le plasezi in tinute casual sau de seara, alege macar un model!

Sursa foto front page – Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.