Setari Cookie-uri

Blugi skinny cu rupturi: jeanșii perfecți pentru acest sezon

Nu am fost niciodată fanul modelelor de blugi cu rupturi, însă trebuie să menționez că tipurile de pantaloni din denim ai sezonului actual  m-au convins să încerc și alte abordări vestimentare. Așa că, înarmată cu câteva sugestii de blugi mulați sexy, azi vorbim despre ce blugi se poartă în primăvară-vară 2018.

În denim există două trenduri majore în acest sezon. Unul se referă la croiala și wash-ul (culoarea) blugilor și un altul la modalitatea de purtare. Când vine vorba de cele mai cool modele de blugi de damă pentru acest sezon, îți spun că se poartă blugii skinny cu rupturi, adesea prespălați, și blugi largi ori evazați, în tonuri închise indigo, cu aspect nou-nouț, chiar glossy.

Legat de cum se poartă denimul în 2018, îți spun că stilizarea și accesorizarea preferată a marilor designeri a fost stilul All Denim. Deci, se poartă blugi cu rupturi, mai ales dacă sunt mulați, cu talia ridicată, chiar înaltă și de preferat cu cămașă din denim sau geacă de blugi. Sau amândouă.

Legat de cele mai șic modele de blugi skinny cu rupturi îți mai spun că designerii au preferat tonurile de bleu prespălat, albastru intens, indigo, dar și nuanțe tari sau denim alb, specific sezonului cald. Dar ce să mai lungim vorba, hai să descoperim împreună modele de blugi de damă în trendurile actuale.

Citește și:

De ce să porți blugi skinny cu rupturi în acest sezon

Pe scurt, nu putem vorbi despre pantaloni din denim skinny, cu rupturi fără să îi categorisim drept sexy. Așadar, un motiv, pe lângă faptul că se poartă, este faptul că tipul de blugi mulați sexy te fac să arăți… uhm… sexy!

În al doilea rând, modelele de blugi skinny cu rupturi te fac să pari mai tânără și nu în ultimul rând, te ajută să pari mai slabă, alungind vizual silueta. Alege deci pantaloni din denim mulați, pentru efect de silueta zveltă. Te ajută și felul cum se poartă denimul în 2018, dacă îmbini același wash de jeans, creezi impresia de siluetă slim, îngustă, deci vei părea mai slabă. Desigur, nu putem să vorbim despre ce blugi se poartă în primăvară-vară 2018 fără să abordăm și cum se poartă!

Citește și:

Cele mai șic modele de blugi skinny cu rupturi

Cele mai șic modele de blugi skinny cu rupturi

Cum porți modelele de blugi mulați cu aspect degradat

Așadar, se poartă blugi skinny cu rupturi alături de denim. De altfel, vorbind despre cum se poartă denimul în 2018, e faux-pas să nu amintim de combinația vedetă a sezonului. Adică blugi cu blugi. Adică blugi din cap până în picioare. Dacă și Dior a avut colecție All Denim, atunci e clar că se poartă modele de blugi de damă cu cămăși de blugi, geci de blugi, chiar și accesorii din denim.

Poți însă să porți blugi mulați sexy, cu tentă punk-rock și în mod constrastant. Poți asorta pantaloni din denim și blugi cu rupturi alături de bluze, cămăși, topuri și accesorii elegante, aproape prețioase. Cum se poartă denimul în 2018? Și alături de cămăși cu jabou, bluze cu dantelă și transparențe de voal, pantofi stiletto, sandale cu toc și aplicații prețioase. Și să nu uit, una dintre cele mai tari combinații de blugi skinny cu rupturi: jeans cu broderie cu cămașă sau bluză cu broderie!

Citește și:

Și acum că am discutat despre ce blugi se poartă în primăvară-vară 2018 și despre asortarea jeansilor, într-un mod trendy, tot ce îmi rămâne de făcut este să te invit să îți alegi combinațiile preferate. Până la urmă, vestea cea mai bună când vine vorba de blugi skinny cu rupturi este că pot fi încadrați în orice fel de ținută! Da, până și la ținuta office, dacă vorbim despre jeansii cu franjuri la tiv.

Sursa foto front page – Matt Krieg/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.