Setari Cookie-uri

Ce blugi cu broderii mai purtam toamna aceasta

Ce sa vezi, se poarta broderiile si in toamna lui 2017. Se poarta in continuare broderii pe genti si rucsace, camasi si pulovere, jachete si incaltaminte, si nu in ultimul rand pe blugi. Blugii cu broderii si aplicatii sunt forta.

Chiar daca nu esti fana broderii, la cat de mult s-au purtat anul acesta, nu ai cum sa le treci cu vedere. Broderia aplicata pe piesele vestimentare este pata de culoare dintr-o tinuta banala, este doza aia de buna dispozitie pe care vrei sa o primesti de fiecare data cand imbraci ceva. Este si pacat sa nu profiti de ea.

Cum spuneam, toamna asta se poarta in continuare blugii cu broderii, pe care ii gasim in zeci de modele noi in magazinele online. Am selectat cateva dintre ele si ti le las aici ca sa te ispiteasca. Fara suparare, am cele mai bune intentii.

Blugi skinny cu broderii si perle

Daca vara nu prea este recomandat sa purtam pantaloni mulati ca sa nu sufocam picioarele, toamna este perfecta pentru blugii skinny.

Mai ales pentru blugii skinny cu broderii, care aduc o pata de culoare in outfit-urile monotone pe care obisnuim sa le purtam in sezonul rece.

Citește și:

Blugii cu broderii si perle sunt o piesa vestimentara casual, dar care se potriveste de minune intr-o tinuta eleganta, cu pantofi stiletto, camasa si sacou.

Blugi cu broderii si perle

Alege modelul preferat

Blugi brodati cu aspect deteriorat

Vara asta au fost la moda blugii neterminati, blugii fara tiv, care mai pot fi purtati si la inceput de toamna, atata timp cat temperaturile inca ne permit asta.

Modelul din imagine este un model cu de toate: fara tiv, broderii si cu aspect deteriorat, si este perfect pentru toamna asta, intr-un outfit cu pantofi oxford si pulover.

Blugi brodati cu aspect deteriorat

Vezi oferta de blugi cu broderii

Blugi cu broderii cu pisicute

Daca nu esti fana a broderiei florale, nu iti face griji, exista modele de blugi cu broderii si pentru tine. Iata un exemplu adorabil in imaginea alaturata.

Sunt blugii aia lejeri in care te imbraci cand te intalnesti cu cea mai buna prietena si pe care ii combini cu tenisi sau adidasi, pulover si jacheta de piele sau de blugi.

Citește și:

Daca iti plac animalele, in special pisicile, cu atat mai mult sunt blugii perfecti pentru tine.

Blugi cu broderii

Modele de blugi cu broderii

Blugi cu broderii florale

Si intr-un final avem modelul sexy de blugi cu broderii si aspect deteriorat. Este cea mai optimista pereche de blugi pe care o vei purta toamna asta, asa ca trebuie sa fie a ta.

Se poarta cu incaltamintea comoda de toamna, balerini si adidasi, depinde de cheful pe care il ai in ziua respectiva, si in partea de sus se adauga, la fel, dupa placul inimii, bluza eleganta sau casual.

Blugi cu broderii florale

Diferite modele de blugi cu broderii


Pentru outfit-uri cool si moderne de toamna, inspira-te si din materialul: "Imprimeuri pentru toamna-iarna 2017-2018".

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Cosmin Coita

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.