Setari Cookie-uri

Fashion Days își schimbă „outfitul” – o nouă poziționare, o nouă identitate, un nou Fashion Days

Fashion Days, liderul regional al pieței de online fashion shopping, anunță finalizarea unui amplu proces de rebranding, marcat prin lansarea unei noi platforme de comunicare, ce vorbește despre noua sa filozofie: alegeri nelimitate de fashion.

Fashion Days

În urma unei analize interne și a unui workshop de definire a brandului, Storience și Fashion Days au conturat un nou set de valori care să ajute brandul să devină mai prietenos, mai deschis și mai apropiat vizitatorilor platformei. Este, de altfel, o continuare naturală a direcției de comunicare pe care brandul a avut-o în ultimii ani. Echipa Storience a dus mai departe conceptul și a creat o nouă identitate vizuală, deschisă, dinamică și în ton cu dorința de a transforma Fashion Days într-o destinație ce oferă experiențe nelimitate de fashion.

„Noua identitate vizuală Fashion Days vorbește despre bucuria descoperirii și urmărește să apropie brandul de cumpărător – unul dintre obiectivele procesului de rebranding. Fața zâmbitoare din simbol este, de fapt, o monogramă (inițialele brandului - FD) rotită la 90 de grade, care prinde viață prin variații ale mimicii, redate în animații și alte materiale de comunicare. Noile valori Fashion Days vorbesc despre ce presupune să fii pe val – să inovezi, să ai curaj, agilitate, pasiune și să nu uiți să te și distrezi”, a spus Adriana Liuțe, Managing Partner al Storience.

Citește și:

Noul logo Fashion Days este însoțit de un stil vizual care folosește colțuri de rame pentru a evidenția imagini și mesaje.

Fashion Days

„Îmbracă-te pentru viața pe care o dorești”

Noua platformă Fashion Days va defini punctul central al comunicării brandului pe termen lung, iar un prim pas este lansarea campaniei de tip manifest, „Îmbracă-te pentru viața pe care o dorești”. Campania se adresează celor care vor să iasă în evidență sau doar să se simtă bine în hainele pe care le poartă, care se îmbracă pentru un office job sau pentru job-ul pe care îl fac de acasă, care își aleg haine pentru corpul pe care îl au sau pentru cel pe care și-l doresc sau care vor doar să petreacă timp cu familia și prietenii.

Ideea creativă a campaniei aparține agenției McCann România, alături de care Fashion Days vrea să-și încurajeze clienții să aleagă hainele care-i fac să simtă că trăiesc viața pe care și-o doresc. Atitudinea se regăsește, de altfel, în spotul TV, dezvoltat de către departamentul de creație și producție Fashion Days, împreună cu McCann România și casa de producție Abis Studio. Clipul a fost filmat de Iulian Moga, regizor, și Alex Gâlmeanu, DOP al producției, care a realizat și pictorialele sezonului, în calitate de fotograf al campaniei.

Citește și:

Noua campanie de comunicare Fashion Days va beneficia de un plan 360 în toate cele trei țările în care activează: de la TV, online, print și până la activări multiple în social media.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.