Setari Cookie-uri

5 modele de pantofi irezistibili pentru balul de absolvire pe care ți-ai dori să îi porți oricând!

Gata. Ai terminat cu grija mediilor, cu goana după note bune și cu stresul de a nu dezamăgi, ai decis și la ce facultate te înscrii. A mai rămas un hop, examenul de bacalaureat. Dar până atunci gândește-te că o să ai o seară doar a ta când vei străluci! Noaptea balului de absolvire trebuie să fie perfectă - de la rochie, accesorii și până la pantofi, aceste detalii conturează momente memorabile care vor rămâne mereu speciale pentru tine. Îți facem câteva propuneri cool pentru încălțămintea de bal ca să fii o Cenușăreasă deghizată.

Petrecerea banchetului - planuri, căutări, cheltuieli. Știi deja ce coafură o să porți, ai găsit rochia pe care o visai încă de acum patru ani - dacă încă nu ai terminat vânătoarea fashion, uite aici câteva sugestii. Ai bifat până și cumpărăturile de accesorii și știi concret ce cercei și coliere vor completa ținuta. Au rămas pantofii pentru că nu ți s-au părut atât de importanți.

Doar că aici intervine problema - o să fie destul de dificil să îi găsești. Mai ales dacă trebuie să ții cont de patru criterii: buget, comoditate, calitate și frumusețe. Până la urmă, așa cum ziceam, totul trebuie să fie fără cusur. Pentru că ne place să credem că ne-am împrietenit până acum, am făcut puțin din treaba ta și ți-am ales câteva dintre cele mai bune modele de perechi de pantofi pentru balul de absolvire. Plus că îi vei putea purta oricând, oriunde, la oricare alte evenimente care vor avea loc ulterior, pentru că se potrivesc la diverse ocazii.

Citește și:

Pantofi argintii pentru banchet: se poartă nuanțele metalice

Ca într-un basm! Cam așa te vei simți cu oricare dintre aceste perechi feerice de încălțăminte. Dacă alegi pantofii argintii pentru rochia balului de absolvire, atunci deja știi că ai tras un loz câștigător pentru că vei atrage instant atenția asupra ta.

Poți face un mix metalic, ca să rămâi în zona îndrăzneață și să îi combini cu o rochie de culoare bronz sau cu una aurie. Poate că este ceva mai permisiv argintiul, dar nu exagera și limitează-te, eventual, la o rochie albă, una galbenă, una roz sau o combinație cu două dintre ele. În principiu, pantofii argintii pot fi purtați cu orice culoare, însă ai grijă ca în cazul în care sunt nuanțe mai aprinse, să alegi o rochie într-un ton neutru.

Citește și:

Pantofi argintii pentru banchet

Urmareste propunerile la pantofi argintii

Pantofii aurii pentru rochia de bal: o opțiune de gală

Noi am mai vorbit despre cum să porți rochia aurie, dar am zis să povestim puțin și despre pantofii aurii - sunt ideali pentru seara de bal, o variantă rafinată și de bun gust, care denotă încredere și un stil aparte, deosebit.

Poate că cea mai evidentă opțiune este cea directă - pantofi aurii cu rochie aurie. Dar dacă vrei să treci peste barierele modei, impune-te cu o rochie roșie care va scoate în evidență pantofii aurii pe care i-ai cumpărat. Sau ceva mai concret - o rochie neagră!

Pantofii aurii pentru rochia de bal

Alege pantofi aurii pentru rochia de bal

Modele de pantofi pentru balul de absolvire: ștrasuri strălucitoare

Nu ne referim la pantofii neon, ci la pantofii care au ștrasuri, unii care denotă o eleganță inedită. Poate că te-ai săturat de pantofii în culori șterse, așa că ți-am recomanda ca pentru rochia de bal să încerci o pereche de pantofi strălucitori.

Citește și:

Aici ai două variante ca să pui în evidență și rochia de banchet și pantofii de bal. Fie porți pantofi strălucitori cu o rochie neutră (negru, maro, crem, gri, navy), fără să fie nevoie să asortezi totul - încălțămintea va fi ca o mărturie de modă. Fie a doua variantăȘ porți și sus și jos ceva în aceeași intensitate pentru un efect de armonie.

Modele de pantofi pentru balul de absolvire

Modele de pantofi stralucitori cu strasuri

Pantofii decupati Peep Toe pentru bal: alege altceva!

Reprezintă un trend super hot și arătă minunat în picioare. Mă refer la pantofii Peep Toe - adică aceia cu decupaj în față care lasă zona din față liberă. Pot reprezenta o variantă cool pentru a completa ținuta de bal, dacă petrecerea este în aer liber.

Pantofii decupați sunt disponibili în diverse modele și stiluri - cu platformă, cu toc, cu striații, cu ornamente decorative, cu pietricele sau cristale pe toc sau în lateral. Sunt un touch discret, elegant și garantat pentru rochia de absolvire sau de bal. Mai trebuie doar să te hotărăști în privința culorii și aici, din fericire, ai de unde alege.

Citește și:

Pantofii decupati Peep Toe

Descopera pantofi decupati Peep Toe

Sandale cu elemente decorative pentru petrecerea de absolvire

Poate ești una dintre norocoase și petrecerea de absolvire se va ține undeva în exterior, undeva afară. Atunci, dacă vremea o va impune, vei vrea să porți ceva care îți lasă picioarele să respire și să se simtă libere.

Noi am ales pentru tine câteva modele de sandale cu elemente decorative care sunt super simpatice, modeste, delicate, dar nu banale. Au ceva aparte - diverse ornamente care le scot din anonimat și care se vor vedea minunat cu rochia pe care ai ales-o pentru acest party! Cum ți se par?

sandale pentru balul de absolvire

Aici mai multe modele de sandale pentru bal

Decizii. Unele care condiționează cum vei arăta în poza făcută în seara balului. Pantofii pentru banchet sunt o piesă vitală într-un outfit care sărbătorește reușita pe mai multe planuri. Sperăm că o să găsești o pereche lejeră, care te va lăsa toată noaptea să dansezi, una care să te afișeze minunat.

Citește și:

Oh, cel mai important este să nu uiți să te distrezi. O să îți fie dor de aceste momente și uneori, când îți va fi mai greu, refugiază-te în aceste memorii pentru că îți vor fura un zâmbet cu gândul la ce a fost.

Sursa foto Front Main: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.