Setari Cookie-uri

Rochițe cu imprimeu copilăresc pentru vacanța de vară

Nu fac parte din categoria de oameni ce suspină după copilărie,sau după vreo altă etapă din viață. Au fost toate frumoase și toate vor mai fi. Au fost toate și mai puțin frumoase și vor mai fi, dar înainte să filozofez prea mult, trebuie să mai spun ceva! Fac parte totuși din categoria de oameni ce îți exprimă copilul interior cu orice ocazie. De cele mai multe ori prin creativitate, prin joacă, fie și așa, ca adult.

Și, uneori, mă mai dau copilă și prin alegerile vestimentare. Nu des, dar nici rar. Aceasta sunt eu, dar noi, femeile, pe cât suntem de frumoase, pe atât suntem de diferite. Pentru mine și pentru doamnele și domnișoarele ludice din fire, am ales câteva rochițe cu imprimeu copilăresc care să ne facă zilele de vară mai frumoase!

Și am mai avut un motiv să scriu și să caut rochițe copilărești pentru vacanța de vară. Faptul că aceste rochițe colorate cu imprimeu copilăresc sunt piese-cheie în tendințele sezonului. Da, da, pe cât de serioși s-au dat designerii, n-au rezistat fără rochițe de vară cu buline! Da, da, pe cât de rafinați și ladylike s-au dat creatorii de modă, nu s-au putut abține să nu propună, drept condiment vizual, rochițe cu imprimeu cu cireșe sau rochițe de vară cu steluțe.

Citește și:

Pe cât de serioase, prețioase și bogate au fost trendurile sezonului acestuia cald, pe atât de creativă pensula ce a trasat imprimeurile simpatice ale verii. Și nu sunt darnică deloc! Bunăoară, se poartă și rochițe cu dungi colorate tip curcubeu! Este ceva mai copilăresc, mai cu chef de joacă, decât un curcubeu?

Se pare că nici designerii nu au crezut că femeia actuală, deși puternică, independentă, deși elegantă și feminină, deși rafinată și autosuficientă, deși asumată și matură, deși axată pe confort și frumusețe, poatre renunța la joacă! Și de ce am face-o, fetelor? Până la urmă, viața, deși serioasă, deși cu o finalitate nu tocmai ludică, este un joc și o joacă. Și mereu căutăm clipe sau fapte, acțiuni sau hobby-uri, persoane sau locuri care să ne-o înveselească.

Citește și:

Și cum bine zice americanul ”Fake it, till you make it!” (Prefă-te până crezi!), de ce nu am începe joaca de-a fericirea și cu un ruj roșu? Să fim prea frivole? Și ce dacă! De ce nu am începe joaca de-a zâmbetul pe buze cu sandale colorate? Să fim prea ”în evidență”, prea curajoase? Și dacă n-am fi noi, femeile, cine ar mai fi? De ce nu am începe joaca de-a femeia adultă, frumoasă, atrăgătoare cu rochițe cu imprimeu copilăresc? Am fi prea copilăroase? Ei, aș! Am fi noi, iar noi suntem atâtea lucruri!

Și pentru noi toate, am ales câteva rochițe copilărești pentru vacanța de vară. Rochițe colorate cu imprimeu copilăresc de asortat la înghețata cu lămâie sau la șerbetul cu mentă! Astăzi, o să plouă cu rochițe de vară cu buline, rochițe cu imprimeu cu cireșe, rochițe de vară cu steluțe, rochițe cu dungi colorate tip curcubeu și câte și mai câte! Toate cu exemple numai bune de luat acasă! Luați-vă umbrelă sau mai bine un curcubeu!

Citește și:

Rochițe cu imprimeu copilăresc: alege carourile colorate

Gingham îl cheamă la englezi. Sau tartan i se mai spune. Ecosez la scoțieni. Nu sună prea ludic, dar e tare simpatic, serios! La noi, țesătura cu carouri sau pătrățele mai poartă și denumirea de cadrilată. Dar așa cum nu facem filozofie, nici etimologie nu facem! :P

Facem însă modă! Și shopping deștept. Așa că unele dintre cele mai șic rochițe cu imprimeu copilăresc sunt cele cu carouri colorate. Gândește-te la Clueless și vei ști mai exact la ce mă refer!

Alege rochițe cu imprimeu copilăresc: alege carourile colorate

Rochițe cu imprimeu copilăresc în carouri


Rochițe de vară cu buline

Ce-ar fi moda fără Polka Dots? Cu siguranța mai tristă! Și, deși nu ai zice, deși nimeni nu le mai dă șanse de la un sezon la altul, rochițele cu buline rămân în preferințe.

Citește și:

Și mici, și mari, și inegale și asimetrice. Și monocrome, și în clasicele, deja, alb-negru, navy-alb, roșu-alb. Oh, dar și în variante neașteptat de colorate (bleu cu roc, de ce nu?).

Poartă în 2018 rochițe de vară cu buline

Poartă rochițe de vară cu buline


Rochițe cu imprimeu cu cireșe pentru vacanța de vară

Ce fructe reprezintă cel mai bine sezonul de primăvară-vară? Păi cireșele , nu? Motivul acesta cu cireșele este peste tot în acest sezon!

Așa că, dacă vrei să fii la modă în vara asta, alege rochițe cu imprimeu copilăresc cu cireșe. Poartă-le cu sandale cu platforme, balerini sau mocasini, poartă-le la plajă sau în oraș!

Alege rochițe cu imprimeu cu cireșe pentru vacanța de vară

Rochițe cu imprimeu cu cireșe


Se poartă modelele de rochițe de vară cu steluțe

Și dacă nu sunt buline, dacă te-ai săturat de buline, măcar împrietenește-te cu steluțele. Pasiunea pentru celest, trece de la curcubeu la steluțe, în 2018 și este de-a dreptul obsesivă, în colecțiile designerilor.

Citește și:

Așa că, alege și tu rochițe cu imprimeu copilăresc cu steluțe mici și mari, mai răruțe sau de-a dreptul aglomerate în constelații! Și caută mai ales rochiile din texturi fluide, pentru acest pattern! Mixează-le cu detalii Boho sau elegante, de ce nu!

Poartă modelele de rochițe de vară cu steluțe

Modelele de rochițe de vară cu steluțe


Rochițe cu dungi colorate tip curcubeu

Cum spuneam și în deschiderea materialului, ce ar fi vara aceasta fără rochițe colorate cu imprimeu copilăresc? Ar fi cam fadă. Și ce-ar fi sezonul acesta fără pasiunea pentru curcubee, dacă cu unicornii ne-a trecut!

Ușor retro ca și prezentare, rochiile cu dungi în stil curcubeu se potrivesc cu denim, de minune, într-un mix tehnicolor! Trebuie să le porți în 2018!

Alege rochițe cu dungi colorate tip curcubeu

Rochițe cu dungi colorate tip curcubeu


De altfel, dacă tot vorbim despre copilărie, nu este cu ”trebuie”. Și, de altfel, în nicio etapă de viață n-ar trebui să fim atât de încrâncenați cu ”trebuie să”. Și, poate, uneori, ne mai ajută să nu fim încrâncenați și la ceva culoare!

Citește și:

Așa că doamnelor, antisupărare, vă propun aceste rochițe cu imprimeu copilăresc! Sunt exact ce aveți nevoie, în fiece zi de vară! Pupici, cu cireșe și steluțe și buline! Ah, și curcubeie! :)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.