Setari Cookie-uri

Rochii simpatice cu buline de purtat la vara

Ma declar fan al hainelor cu imprimeu cu buline. Pur si simplu dintotdeauna m-a atras tot ce este imprimeu Polka Dots! Sunt ludice, sunt simpatice, sunt copilaroase, sunt colorate, au un ritm aproape linistitor, desi incarcat. Iar in vara aceasta sunt si extrem de feminine!

Ai zice ca daca alegi rochii simpatice cu buline, nu prea ai cum sa fii altfel decat copilaroasa. Si totusi, designerii si casele de moda s-au incapatanat sa demonstreze ca poti purta rochii de vara cu buline si sa fii o lady in aceasi timp.

Asadar, desi ai zice ca este simplu sa alegi un imprimeu Polka Dots si gata, vei fi in tendinte pentru primavara-vara 2018, sunt cateva guideline-uri care te vor ajuta. Pentru ca nu alegi o rochie cu imprimeu cu buline si atat! Asadar, vezi mai jos cateva sugestii de rochii simpatice cu buline ce se incadreaza in trenduri. Unele ludice, unele sexy, altele retro.

Rochii simpatice cu buline pentru vara: de la buline mari la buline mici, toate se poarta!

Zici ca daca alegi rochii simpatice cu buline nu poti fi feminina? Ei bine, inspira-te din modelele de rochii de vara propuse de Valentino si vei fi atat de ladylike! Rochia realizata din material fluid, cu talia accentuata si volane de flamenco, avand imprimeu cu buline devine si mai sexy! Tocmai acest contrast atrage.

Citește și:

Mixul de jucaus si sexy este in tendinte pentru primavara-vara 2018! Insa si alte haine cu imprimeu Polka Dots, altfel decat jucause sau romantice, sunt la moda! Descopera-le mai jos!

Ca sa te conving ca nu este necesar sa fii copilaroasa cand alegi rochii simpatice cu buline, am cautat multe sugestii diferite. Sugestii de rochii de vara cu buline, in toate culorile si sub toate formele.

Rochii cu imprimeu cu buline in diverse variante feminine

Se poarta rochii cu imprimeu Polka Dots in alb si negru. Fie negru pe alb, fie alb pe negru. Este, poate, cel mai intalnit print. Sunt in tendinte pentru primavara-vara 2018 si rochiile cu imprimeu cu buline colorate. Fie ca vorbim despre buline albe pe fundal colorat, fie ca vorbim despre buline negre pe fundal pastelat, sau de buline mari colorate intens, se poarta multe rochii de vara cu buline.

Citește și:

Si trebuie sa spun ca pe langa modelele de rochii simpatice cu buline, preferatele mele sunt acelea care sunt oricum numai ludice nu! Ador combinatia de negru pe negru, cu bulinele negru lucios pe voal (apropo, transparentele sunt atat de chic in vara aceasta!). Ador combinatia de buline mici pe satinul roz (pastelurile sunt la fel, la moda!). Si ador bulinele geometrice, moderne, pe rochia midi, cu decolteu in V.

Alege rochii simpatice cu buline

Alege rochii simpatice cu buline

De altfel, indiferent ce rochii simpatice cu buline alegi, tin sa te anunt ca vei fi in tendinte pentru primavara-vara 2018. Si asta pentru ca se poarta toate! Fara discriminare! Tu trebuie doar sa optezi pentru ce rochii de vara cu buline iti doresti si poti integra in garderoba ta.

Sursa foto front page – Pete bellis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.