Setari Cookie-uri

Cum porți bluze romantice cu volane în ținute office: ținute feminine la birou

Ținuta office are deja un vizual clasic: cămașă albă, clasică, pantaloni la dungă, fustă conică, pantofi simpli cu toc. Da, este varianta sigură, este drumul bătătorit, este opțiunea cu care nu ai cum să dai greș. Și totuși, indiferent de variațiunile pe aceeași temă, o astfel de ținută business este previzibilă. Este monotonă. Este trasă la indigo. Este plată, fadă, plictisitoare. În regulă, poți adăuga ceva accesorii colorate sau accente de textură ori strălucire cu bijuterii, de exemplu. Sau, poți alege să porți bluze romantice cu volane în ținute office. Misiunea mea, astăzi, este să te conving că poți purta bluze cu volane la birou. Și încă în variante diferite, atât de interesante!

De câte ori nu ai avut senzația că porți o uniformă, și tu, și colegele tale? Trebuie să fi observat că sunteți cumva trase la xerox, nu-i așa? Îmi vei zice că este un dress-code în ceea ce privește outfit-ul de purtat la locul de muncă. Dar oare acest cod vestimentar trebuie să ne fure creativitatea, ludicul, feminitatea? Aș zice că nu! Și de aceea, azi am adunat argumente cu volane. Cum adică? Adică, am setat scopul de a-ți demonstra că poți alcătui ținute office cu bluze feminine, fără a depăși granițele codului office.

Ba dimpotrivă aș zice. Depășindu-le, dar respectându-le. Cum vine această exprimare confuză? Păi vine cu contrastul de masculin, androgin, bărbătesc, dat de fiecare linie sobră office - juxtapusă detaliilor suave feminine, suave, delicate, romantice, chiar. Există ceva mai senzual decât acest contrast? Nu aș crede.

Citește și:

Dar poți împinge limitele atât de mult încât să porți bluze romantice cu volane în ținute office? Și dacă da, cum porți bluzele cu volane la birou? Am pregătit un ghid cu 10 modele de bluze, mixate în diverse ținute feminine la birou.


Mizează pe bluze romantice cu volane în ținute office pentru un look interesant, altfel

Sunt atâtea opțiuni de a fi creativă începând cu ținuta ta. Poți purta bluze cu volane la birou, cu blugi, cu fuste, cu imprimeuri, cu pantaloni sau fuste-pantaloni. Cu pantofi cu toc înalt, de tip stiletto ori cu sandale cu tocul gros, ori poate cu pantofi cu tocul kitten sau flats! Și sunt atâtea variante în care poți include în bluze romantice cu volane în ținute office.

Poți alcătui ținute feminine la birou cu bluze cu volane mari. Sau poți alege pliseurile și pliurile mai mini, ori volănașele încrețite. Cum porți bluzele cu volane la birou? Poți alege topuri, cămăși și bluze cu imprimeuri sau în tonuri tari, ori nuanțe plate, neutre, clasice. Poți opta pentru volane pe piept, pe mâneci, pe zona umerilor (model foarte la modă în 2018), în zona decolteului, volane pe guler, pe jabou, volane mari tip peplum, volane drapate pe talie sau volane încrețite ce amintesc de uniformele școlărești.

Citește și:

Câtă creativitate și culoare se află în volane, de altfel! Alege-ți și tu preferatele din următoarele ținute office cu bluze feminine!


Cum porți bluzele cu volane la birou: alege contrastul androgin/feminin

Tocmai acest contrast feminin/masculin este atât de atrăgător și îi cam face pe bărbații de la locul de muncă să suspine. Și pe tine să te admiri, de ce nu? Tocmai acest contrast dintre ceea ce presupune dress-code-ul business și detaliile acestea de croială eminamente feminine, senzuale, ce amintesc de flamenco, de dansuri aprinse, de-a dreptul frivole face ca aceste ținute feminine la birou să întoarcă privirile!

Vezi bluze romantice cu volane pentru ținute office

Unde mai pui că atunci când porți aceste bluze romantice cu volane în ținute office ești și la modă. Și asta pentru că detaliile cu volane sau volumetriile acestea feminine au apărut în toate prezentările de modă ale sezonului.

Citește și:

Și dacă este la îndemână să porți volane în ținutele casual sau de seară, ei bine, când vine vorba de ținute office cu bluze feminine, lucrurile pot sta puțin mai delicat. Nu complicat, dar e nevoie de puțină atenție. Așadar, iată 5 motive să porți ținute feminine la birou, și toate pline de falduri și volane:


Îmbină bluze romantice cu volane în ținute office, cu fuste pantaloni și stiletto

Dacă tot este sezonul fustei-pantaloni sau a culottes, de ce să nu profiți de această piesă vestimentară, perfectă în orice context! Și de ce să nu variezi pantalonii aceia la dungă cu un astfel de mix?

Alege o fustă-pantaloni midi, tot la dungă și combin-o cu bluze romantice cu volane în ținute office. Eu m-am gândit la o variantă de cămașă cu volane de la un umăr la altul, și pe piept sau la un top fluid, cu mâneci sub formă de volane. Și ca să fie dominanta feminină, am ales pantalonii cu fundă și sandalele decupate la spate, nude, de tip stiletto!

Citește și:

Bluze romantice cu volane în ținute office

Fustă-pantaloni Sandale stiletto

Vezi bluze cu volane


Bluze cu volane la birou: stilizează-le cu pantaloni la dungă!

Spuneam să uităm de pantaloni la dungă și acum tocmai asta îți propun. Dar nu orice model, draga mea! Îți propun să porți bluze cu volane la birou, alături de pantaloni lungi, până în pământ, evazați, la dungă!

Cu acest gen de pantaloni cu talia coborâtă dar lungi și largi, îți propun o bluză cu volane pe mâneci sau o cămașă cu volane pe decolteu și manșete înalte. Adaugă pantofi cu tocul gros și botul ascuțit și poartă bluzele în pantaloni, neapărat!

Bluze romantice cu volane în ținute office

Pantaloni la dungă Pantofi cu tocul gros

Vezi bluze cu volane


Cele mai chic ținute office cu bluze feminine cu volane sunt completate de fuste-creion

Spuneam că vom avea ținute feminine la birou, dar nu cu clasicele ”fustă conică”. Și așa și este. Am ales o fustă-creion cu care să porți modele de bluze romantice cu volane în ținute office. Dar nu este o fustă clasică. Este un model cu șliț asimetric pe picior și nasturi decorativi.

Citește și:

Cum porți bluzele cu volane la birou, alături de această fustă? Te sfătuiesc să alegi fie o cămașă clasică, basic, cu un volan mare tip peplum, fie o bluză cu mâneci clopot în straturi de volane. Completează cu sandale uni, neutre, simple, cu tocul mic și gros.

Bluze romantice cu volane în ținute office

Fustă conică Sandale cu toc scurt

Vezi bluze cu volane


Cămăși cu volane și imprimeu în dungi, în combinație cu jeans, pentru ținute feminine la birou

Poți obține ținute office cu bluze feminine, romantice, cu volane și dacă alegi în combinație blugii! Mai ales modele de blugi indigo, închiși la culoare. Alege fie croiala evazată, fie modelul Mom Fit sau blugii cu croială pană.

În ceea ce privește modelele de bluze cu volane la birou ce se potrivesc blugilor, alege culori tari. Roșul și oranjul merg de minune cu albastrul închis al jeanșilor. Eu am ales o bluză de inspirație spaniolă, parte peste parte, cu volane pe decolteu și o cămașă de școlăriță, în dungi! Pantofii i-am păstrat nude, dar nu simpli, ci cu șireturi, întrucât pantalonii sunt midi.

Citește și:

Bluze romantice cu volane în ținute office

Blugi indigo Sandale nude cu șireturi

Vezi bluze cu volane


Realizează ținute office cu bluze feminine, cu guler-jabou sau volane pe piept și fustă cu imprimeu sau plisată

Tot midi este și fusta plisată pe care am ales-o alături de bluze romantice cu volane în ținute office. Aceasta este o variantă extra feminină, și extrem de interesantă. De altfel, aceste tipuri de ținute office cu bluze feminine și fuste plisate sunt foarte chic în acest sezon!

Cum porți bluzele cu volane la birou, dacă alegi o fustă plisată? Fie o variantă de bluză vaporoasă, cu buline, fie un top cu volane parte peste parte. Asortarea în acest caz este simplă: pumps stiletto nude, basic, pentru a nu estompa contrastul tonurilor.

Bluze romantice cu volane în ținute office

Fusta midi Pantofi stiletto nude

Vezi bluze cu volane


Nu aș putea ghici ce fel de ținute feminine la birou vei alege să porți. Dar sunt sigură că din aceste variante vei opta pentru cel puțin una în care să porți bluze romantice cu volane în ținute office. Etalează-ți vulnerabilitatea feminină purtând și tu bluze cu volane la birou!

Etalează-ți frivolitatea, senzualitatea și creativitatea prin felul cum porți bluzele cu volane la birou. Etalează-ți puterea de femeie independentă alegând ținute office cu bluze feminine!

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.