Setari Cookie-uri

Pulovere subțiri de vară - atât de atrăgătoare că le vei purta zilnic!

Știu, când auzi de pulovere nu te gândești la vară. Și totuși, un cardigan sau un pulover lejer, fluid, subțire, un sweater lejer, poate face minuni, atât seara pe faleză, dar și în vacanțe la munte. Și, desigur, în oraș, când te prinde noaptea la vreo plimbare romantică ori zilele sunt mai mohorâte și cu furtuni. Dacă deja te gândești să dai o șansă celor mai chic tricotaje de vară, scroll să descoperi ce ți-am pregătit. Azi discutăm despre pulovere subțiri de vară, cu exemple și sugestii de purtare, așa cum le-au prezentat designerii!

Pasteluri, aplicații, inserții transparente, miză pe confort și effortless, relaxare și senzualitate neforțată. Cam asta a adus vara lui 2018 și asta transpare și în modelele de pulovere subțiri de damă, din care să le alegi neapărat. Înainte de a plonja direct în falduri de tricotaje și printre ochiuri de pulovere chic, aș vrea să spun câteva vorbe despre ce aduc nou modelele de pulovere de purtat vara asta. Pentru că noutatea vine în fiecare sezon, fie din sursele de influență și inspirație ale designerilor, fie din modurile de purtare.

Se poartă multe modele de pulovere subțiri de vară și culmea, se poartă și câteva tricotaje de vară mai groase, mai ample, mai pufoase. De exemplu, Michael Kors propune pulovere maxi, oversize, cu fuste vaporoase și sandale cu toc, totul ton în ton în nuanțe de lila-lavandă. Prabal Gurung mixează pulovere subțiri de vară, transparente chiar, cu fuste sexy și sandale cu toc.

Citește și:

La Tibi am văzut aceleași tonuri de lila pastelat și suav, în pulovere de purtat vara, cu decolteu pe gât și bermude de blugi. Și dacă citești printre rânduri, vei observa că stau bine unul lângă altul detaliile Glamour și cele confortabile, ce amintesc mai degrabă de o noapte în fața Netflixului.

Pulovere subțiri de vară, oversize, maxi, croite amplu, dar și modele de jumpere, cu talia la vedere

De altfel, acesta este unul dintre trendurile sezonului și se manifestă și la pulovere subțiri de vară. Paietele, franjurile, penele, pietrele și ornamentele prețioase aplicate, broderiile somptuoase stau lângă straturi de piese effortless, relaxate, ”sedentare”, dacă vrei – fuste vaporoase, trenduri, pantaloni lejeri, blugi, rochii tip furou. Extra pont când alegi pulovere subțiri de damă anul acesta: mergi pe lila și pasteluri cremoase, delicate! E super trend al verii!

Citește și:

Tot trend al verii este să porți tricotaje. Vânează zilele răcoroase, cu nori și nu uita să împachetezi în bagajul de vacanță tricotaje de vară, căci se poartă! Și se poartă într-o gamă largă de linii și croieli, potrivite pentru orice siluetă! Dacă mai sus vorbeam despre pulovere de purtat vara mai groase, tricotate mai amplu, acum îți spun că sunt chic și variantele de jumpere sau helănci pe gât, ce se termină în zona taliei, amintind de moda anilor 60 și 70.

La Versace am găsit o astfel de variantă. La Isabel Marant am dat de tricotaje mixate cu haine croșetate într-un mix Boho retro, cu ceva ludic: pulover cu hot pants și sandale! La Hermes, de exemplu, am găsit pulovere subțiri de vară, mulate, în stil ladylike, asortate cu fuste-creion midi și curea în talie, tot cu patină retro. La Max Mara maletele tricotate au fost combinate cu fuste Safari style iar la Miu Miu am găsit fascinația pentru moda șaptezecistă, în toată splendoarea sa!

Citește și:

Se poartă pulovere subțiri de vară, oversize, maxi, croite amplu dar și modele de jumpere, cu talia la vedere

Vezi mai multe pulovere de vară

Se poartă și tricotaje de vară pe gât, inspirate din moda anilor 60 și 70, eventual cu pattern-uri

Spuneam mai sus despre Miu Miu și inspirația găsită în moda anilor 70 și 60! Cum vine asta când vorbim despre pulovere subțiri de vară? Se ia o fustă midi cu pattern colorat, geometric. Se asortează cu o cămașă fără mâneci, al cărei guler se lasă pe deasupra unei veste tricotate la fel de colorate. Se mai stilizează cu ciorapi sau șosete, sandale cu baretă și geantă de mână colorată!

Pe același vibe retro feminin a mers și Fendi, doar că el a ales fustele din textură satinată, cu print cu dungi și pulovere subțiri de damă din textură transparentă.

Dacă am vorbit despre decolteul în V, specific anilor 60 și 70, dacă am adus în discuție puloverele ample, maxi, oversize, asortate la fuste vaporoase, dacă am discutat și despre helăncile pe gât, clar din moda anilor 70 către 80, este timpul să precizez că la capitolul pulovere de purtat vara asta, poți strecura și asimetrii de umeri. Adică pulovere pe un umăr! Sunt ideale în ținute ceva mai elegante, chiar de seară.

Citește și:

Am ales și eu câteva variante de pulovere de purtat vara, mergând pe sugestiile marilor designeri. Am ales tricotaje de vară cu pattern geometric, dungi, zigzaguri, stele sau buline, pentru doritoarele de ceva retro dar și pulovere de purtat vara ceva mai urbane, fără doar și poate senzuale și feminine.

Dar se poartă și tricotaje de vară, pe gât, inspirate din moda anilor 60 și 70, eventual cu pattern-uri

Modele de pulovere subțiri de vară

Fie că alegi pulovere pe gât, modele de pulovere subțiri de damă cu umerii goi, modele cu volane sau noduri, franjuri sau broderii croșetate Boho, un pulover sau un cardigan poate fi varianta perfectă în vara asta! Poți alege pulovere de purtat vara cu blugi, fuste sau rochii. Poți merge pe combinații clasice, la care se așteaptă oricine, sau poți mixa detalii surprinzătoare.

De exemplu, poți asorta pulovere subțiri de vară cu fuste prețioase, plisate cu broderii sau transparențe sexy. Poți mixa tricotaje de vară cu texturi fluide, vaporoase, ce trimit cu gândul la ținutele de seară. Poți insera pulovere mai largi sau mai mulate și la outfitul-ul office sau business, cu fuste-pantaloni, fuste midi conice sau pantaloni la dungă.

Citește și:

Pe scurt, dacă vrei, aceste pulovere de purtat vara asta se potrivesc oricum, oricui, la orice stil! Îmi mai permit să-ți ofer o singură sugestie: adaugă pantofi cu toc ținutei tale, chiar dacă porți tricotaje! Vei avea o altă alură și vei fi mai feminină!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.