Setari Cookie-uri

Se vor purta rochitele pastelate primavara asta!

Astazi vorbim despre piese must-have. Si unul dintre cele mai des intalnite trenduri este acela al pastelurilor. In primavara-vara 2018 se poarta culorile pastelate! Mult! Si in toate nuantele. Iar eu sunt aici sa te conving ca rochitele pastelate de primavara sunt la mare cautare si... purtare deja.

Si pentru ca sigur deja cauti rochitele elegante pentru primavara asta, am ales cateva modele de rochii in tendinte, in functie de gama cromatica pe care o preferi. Pentru ca se poarta culorile pastelate, am ales modele de haine pastelate la moda, in tonurile ce sunt IN.

Urmatoarele modele de rochii in tendinte aduna cele mai chic culori pudrate si cremoase ale sezonului. Daca iti doresti de pe acum rochite elegante pentru primavara asta, gasesti rochite vernil, roz, galbene, oranj, lila, nude. Alege rochitele pastelate primavara asta atat la birou, cat si in tinutele casual, dar si in outfit-urile de seara sau de ocazie.


Rochitele pastelate de primavara: alege rochite roz pal!

Alege haine pastelate la moda si opteaza pentru unul dintre tonurile pudrate must-have. Rozul, trandafiriul, rozul-pal sunt tonuri stinse, dar atat de intense. Mai ales ca sunt prezente in piese dominante. Se poarta rochitele pastelate de primavara si mai ales rochitele roz!

Citește și:

Atat in tinute office, cat si in tinutele de seara – precum rochiile lungi, maxi – dar si in tinute casual, cu tenta Boho (precum rochiile babydoll, rochiile largi, fluide).

Alege rochite roz

Alege rochite roz de AICI


Rochite pastelate vernil pentru o primavara in trend

Alege rochite elegante pentru primavara asta, cu atat mai mult daca sunt in nuante de fistic si verde-menta. Vernilul ce aminteste de gelato de fistic este atat de sofisticat si de pretios, incat va transforma orice tinuta.

Alege si tu modele de rochii in tendinte, in nuante vernil, fie uni, fie cu imprimeu, fie cu insertii din materiale pretioase, precum dantela! Si nu uita ca le poti combina cu alte haine pastelate la moda, precum trenciurile.

Descopera rochii vernil

Descopera rochii vernil


Lila-ul suav, delicat arata spectaculos in rochite de primavara

Urmatoarele sunt modele de rochii in tendinte, fara de care nu te poti numi o fashionista autentica in 2018! Se poarta culorile pastelate si mai ales movul deschis sau lila-ul!

Citește și:

Lavanda sau lila-ul ce aminteste de fondante arata atat de spectaculos pe rochii de seara, dar si pe rochitele pastelate de primavara, pe care le poti purta ziua, casual sau la birou. Daca alegi modele de rochii in tendinte, in tonuri lila, alege accesorii in contrast pentru un look cool.

Poarta rochite lila si mov

Alege rochite lila si mov


Rochii in tonuri de galben si de oranj pentru un look primavaratic

Nu puteam vorbi despre rochite elegante pentru primavara fara sa amintim de tonuri mai racoroase de serbet de lamaie si de portocale. Se poarta culorile pastelate si mai ales nuantele de galben-pai sau lamaie si oranj pudrat, cremos.

Si pana la urma exista ceva mai solar decat aceste modele de rochii in tendinte? Eu cred ca trebuie sa alegi haine pastelate la moda si mai ales, cred ca trebuie sa imbini rochitele pastelate de primavara de acest gen cu tonuri colorate tari sau metalice.

Citește și:

Alege galben si oranj pudrate

Alege galben si oranj pudrate


Nu uita de rochitele pastelate nude primavara asta!

Rochita nude ramane la moda. Crem, bej, unt, nisipiu, aceste tonuri suave raman in trenduri. Si poate pentru ca sunt atat de usor de asortat si de purtat, atat la birou, cat si casual, dar mai ales la ocazii deosebite.

Fie ca alegi modele de rochii in tendinte, din materiale simple, basic, fie din texturi pretioase, precum voalul sau dantela, aceste rochite elegante pentru primavara nu au voie sa-ti lipseasca. Alege rochitele pastelate primavara asta, mai ales pe cele neutre, daca nu vrei inca culoare.

Poarta rochite nude

Alege rochite nude


Indiferent ce tonuri iti sunt pe plac, nu uita ca se poarta culorile pastelate! Si nu uita ca daca indraznesti sa porti haine pastelate la moda ca piese vestimentare dominante in tinuta, vei fi in centrul atentiei.

Sursa foto front page – Marcelo Matarazzo/Unsplash

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.