Setari Cookie-uri

Geanta de umăr potrivită la birou: descoperă sugestiile noastre

Mâine ai o ședință importantă la birou. Ori poate o întâlnire de business. Sau poate că mâine e o ”banală” zi la locul de muncă. Asta înseamnă că va începe ca oricare altă zi la job, cu întrebarea: «Cu ce să mă îmbrac?». Ei bine, știu că acum această întrebare are și extensii: «Ce pantofi iau/ ce geantă aleg?».

Pentru astfel de extensii, astăzi am adunat câteva modele de genți de umăr office, din care să alegi mereu o alta. Așadar, astăzi vorbim cu exemple din trenduri, cu sugestii de modele și cu inspirațție de asortare, despre geanta de umăr potrivită la birou.

Ținuta office, fie ea cu un dress code sobru, auster sau dimpotrivă, cu un cod vestimentar relaxat, prietenos, adesea casual sau chiar Posh, are nevoie zilnic de o geantă. Și, în afară de geanta de laptop sau de servietă, pe care le poți repeta câte un sezon-două, geanta de umăr potrivită la birou nu poate fi aceeași în fiece zi!

Sigur, poți asorta și genți de umăr office cât și plicuri mari, supradimensionate sau poșete de mână la hainele de purtat la birou, dar astăzi ne oprim la ea. Astăzi discutăm despre geanta de umăr potrivită la birou pentru că este cea mai confortabilă. Este ușor de manevrat în aglomerațiile urbane, în mijloacele de transport și este atât de versatilă.

Citește și:

Poate fi mai mică sau mai mare, mai încăpătoare, în funcție de nevoile tale specifice. Poate fi neutră, clasică, într-o gamă cromatică ușor de asortat, ori poate fi în culori tari.

genți office modele simpatice din piele naturală

Alege de aici o geantă de umăr office

Cum alegi o geantă de umăr potrivită la birou?

Am discutat mult despre propunerile designerilor legate de ce geantă să porți la birou. Și asta ca să îți demonstrez că sunt atâtea soluții și variante de purtare.

Pe scurt, dacă vrei: se poartă forme geometrice interesante, se poartă catarame și sisteme de prindere ce ies în evidență, se poartă mânere decorate, se poartă texturi cu structură, reliefate, se poartă pielea fină, cea cu granulație, cea întoarsă, cea lucioasă și pielea ce imită pielea de crocodil sau de șarpe.

Citește și:

Se poartă genți de umăr office, purtate așa cum le definește funcționalitatea lor – adică pe umăr, dar se poartă și geanta de umăr în mână, de toartă sau drept clutch.

Geanta de umăr potrivită la birou poate fi inspirată din trendul bowling, cu linii rotunde, sau poate fi simplă, neutră. Poate fi inspirată din accesoriile business, gen servietă, sau poate fi de tipul poșetelor ”tote” sau sacoșă. Contează în acest sezon și ce se poartă, dar și cum se poartă!

Nu știu care va fi geanta de umăr potrivită la birou în accepțiunea ta. Nu știu la ce modele de genți de umăr office te vei opri pentru vara asta. Dar știu că ai multe variante de purtare și că ai și mai multe opțiuni din care să alegi! Este evident că nu vei rămâne niciodată în pană de poșete sau accesorii statement anul acesta!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.