Setari Cookie-uri

Geanta rotundă de mână: trendul bowling bag continuă!

Acum ceva timp, nu foarte mult, chiar sezonul trecut, trendul bowling bag capta atenția tuturor fashionistelor. Și de ce n-ar fi făcut-o? Aceste genți sunt confortabile, încăpătoare și interesante, având acel factor ”wow”, interesant, care captează atenția. Iar moda este despre atenție, fetelor! Nu e de mirare, că gențile de bowling evoluează frumos și elegant către accesoriul-cheie al verii: geanta rotundă de mână.

Faptul că trendul bowling s-a transformat în genți rotunde sau semi-rotunde, îmi pare o curgere firească, o evoluție cum nu se poate mai stilată pentru vara lui 2018. Cu atât mai mult cu cât designerii au ales pentru acest sezon genți, poșete și clutch-uri ce captează privirea. Și cu cât mai mult s-au ales multe forme și dimensiuni reprezentative pentru vara asta. Sunt atâtea modele de genți de purtat în 2018 că îți va fi greu să te decizi la doar una! Și sincer, ar fi păcat să nu treci pe listă și geanta rotundă de mână!

Desigur, ai putea să te îndrăgostești de clutch-urile pictate Oscar de la Renta sau de gențile shopper, cu imprimeu din desene animate Jeremy Scott. Ori poate preferi gențile purtate câte două, geantă transparentă și poșetă înăuntru ca la Chanel. Ori poate îți axezi garderoba pe genți oversize, XXL, așa cum mulți designeri au prezentat pentru vara asta. Sau poate mergi pe o geantă de umăr rotundă, versatilă și care îți transformă total outfit-ul. Oricum ar fi, the IT bag nu este deloc ”cuminte”, clasică sau neutră. CI, dimpotrivă, iese în evidență și întoarce capetele. Iar una dintre gențile must-have ale verii acesteia este, fără doar și poate, geanta rotundă, sub toate variațiunile ei: de mână, de umăr, plic, poșetă sau rucsac!

Citește și:

Trendul bowling: gențile rotunde sunt la modă și aduc un plus de efect

Și nu afirm asta fără dovezi palpabile, de pe catwalk-urile colecțiilor actuale! Am văzut geanta rotundă de mână realizată din piele de reptilă la Louis Vuitton. Și tot la acest designer am reperat și rucsacul semi-rotund, ce te trimite cu gândul la sporturi extreme, mai precis la alpinism dar și clutch-ul semi-rotund, elegant, cu o ușoară tentă retro. Tot geantă rotundă de purtat în mână, însă stil în stil elegant, de seară, am văzut la Chanel, cel mai adesea cu lanț în loc de curea.

La Balenciaga am regăsit chiar geanta de bowling, rigidă, iar la Loewe mi-a plăcut modelul de geantă de umăr rotundă, purtată drept clutch, cu cataramă masivă, prețioasă. Trebuie să spun că Balmain a adus în prim-plan geanta rotundă de mână cu detalii embosate, reliefate, cu lanț și ținte și că la Chloe au strălucit (și datorită lanțurilor masive pe post de curea) poșetele semi-rotunde, retro, de cele mai multe ori, de dimensiune medie sau mică. La Salvatore Ferragamo au ieșit în evidență plicurile rotunde și semi-rotunde, iar la Mansur Gavriel geanta rotundă de mână ar fi putut fi la fel de bine inspirată din vechile genți de pălării.

Citește și:

Așa că, iată, sunt multe variante din care te poți inspira, mai ales dacă vrei să vezi combinațiile realizate de designerii de la casele de modă internaționale. Sunt multe modele de genți de purtat în 2018, și așa cum accesoriul este statement, nici ținuta nu se lasă mai prejos! De altfel, gențile rotunde ale verii pot acompania orice gen de ținută și de stil. Geanta rotundă de mână poate sta alături de servietă la o întâlnire de business. Poșeta rotundă în stil bowling poate fi accesoriul potrivit la ținuta casual sau sport. Geanta de umăr rotundă, mai ales într-un ton elegant (bej, nude, vișiniu, pasteluri) poate fi accesoriul ținutei tale office, dar nu numai! Ea poate completa blugi, fuste colorate, imprimeuri cu flori, rochii vaporoase de vară, haine cu broderii elegante și sofisticate și câte și mai câte!

Citește și:

Geanta rotundă de mână: trendul bowling bag continuă

Vezi mai multe

Poartă geanta rotundă de mână dar alege și poșetele semi-rotunde

Spuneam că ai ce alege la capitolul modele de genți de purtat în 2018! Și mai ales dacă ești în căutarea unor accesorii stilate. Iar gențile semi-rotunde sunt cu adevărat rafinate și elegante. De altfel, le recomand cu precădere doamnelor și domnișoarelor ce preferă o ținută cu elemente ladylike, asta neînsemnând însă, că nu le poți asorta oricum! Tocmai asta e farmecul acestor genți: sunt înainte de toate versatile!

Poți purta o geanta semi-rotundă de mână la ținuta ta office dar și la rochia de cocktail. Poți combina o geantă semi-rotundă de umăr cu costumul de purtat la birou, cu rochia office dar și cu blugii ori rochia vaporoasă de vară. Și cu siguranță poți asorta o astfel de geantă la outfit-ul de concediu, relaxat, casual sau sport! Iar dacă alegi modele cu aplicații sau texturi prețioase, ori cu catarame interesante, vei avea o stilizare de efect.

Citește și:

Geanta rotundă de mână: trendul bowling bag continuă

Vezi mai multe modele

Ideea este că la capitolul modele de genți de purtat în 2018 ai ce alege, dacă vrei ca poșeta să fie accesoriul statement și nu vrei să mai adaugi și alt accesorii ori bijuterii. Dacă o geantă a acestui sezon nu este spectaculoasă prin formă, atunci este prin textură, culoare ori aplicații și elemente decorative! Dacă adori formele geometrice și piesele vestimentare arhitecturale, cu volum, poartă geanta rotundă de mână sau ”sora” ei, geanta de umăr rotundă! Alege-o neutră, în tonuri clasice sau ăn culori de sezon, ori caută modele cu catarame cool sau franjuri ori broderii și aplicații!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.