Setari Cookie-uri

Ce rochițe mini se poartă anul acesta? Poftește de te inspiră!

Cum ai întâmpinat vara? Cu materiale vaporoase, cu haine pline de culoare și cu pielea la vedere, să fie sărutată de soare, sper! Despre rochii scurte de vară, ba cu nuanțe puternice, ba din materiale prețioase și cu vedere la piele, despre cum arată minijupa acestui an, vom discuta astăzi, în miez de vară. Iată, deci ce rochițe mini se poartă în acest an!

De multă vreme, vara nu a mai adus fuste și rochii mini. Moda s-a situat mulți ani între midi și maxi, iar despre minijupă mai nimic. Dar asta va trece imediat, căci în vara asta ai încă de unde alege! Într-un mix de imprimeuri florale, culori pastelate, paiete și aplicații, printre falduri feminine și vaporoase și printre transparențe, dantele și broderii, printre multe influențe retro, iată ce rochii scurte să alegi acum, ca să fii o apariție cu stil și sex-appeal.

Între tonuri suave și accente intense, între voaluri fine și texturi industriale, precum plasticul sau cauciucul, între denim sau vinilin și dantelă, între eleganță și feminitate și sportswear sau moda colorată, cu puternice influențe androgine ale anilor 80 și 90, între toate acestea se situează modelele de rochii scurte de vară de acum. Și, deși designerii caselor de modă s-au jucat cu multe linii, croieli și materiale, se disting câteva modele interesante pe care le poți alege dacă adori rochiile și fustele scurte. Așadar, iată ce rochițe mini se poartă anul acesta!

Citește și:

Rochia mini cu paiete sau aplicații strălucitoare a la anii 80 se poartă mult acum

Probabil că Jeremy Scott este designerul ce a realizat cele mai strălucitoare rochii în vara aceasta. Așadar, dacă te întrebi ce rochițe mini se poartă în 2018, inspiră-te din modelele cu paiete, pietrre și cristale ori alte aplicații strălucitoare, ori poate din texturile cu fir metalic sau lurex. Dacă alegi rochii scurte de vară, paietate, cu accent pe umăr ori cu mâneci bufante, vei fi desprinsă din perioada anilor 80 și 90, decenii bine reprezentate în colecțiile acestui an.

La fel de bine sunt reprezentate și modelele ultra-mega-mini (atât de scurte încât ar putea fi niște bluzițe puțin mai lungi). Ce rochii scurte să alegi anul acesta? Cu siguranță rochiile mini de tot, cu mâneci lungi, cu umerii mari și cu paiete pe întreaga suprafața, așa cum a propus Tom Ford. Paiete din cap până deasupra genunchilor a propus și Oscar de la Renta.

Citește și:

Extra pont: Mizează pe rochii scurte de vară, decorate cu aplicații strălucitoare sau pe texturi metalice, cu irizații, ori cu paiete sau mărgele, mai ales dacă alegi și croiala anilor 80. Asortează acestor rochii sandale colorate (galben pentru argintiu, de exemplu) sau modele mai ”cuminți„, precum nude sau negru.

Jurnalul unei shopaholice, ce rochițe mini se poartă în 2018, rochii scurte de vară, ce rochii scurte să alegi în 2018

Vezi alte rochii mini argintii


Ce rochițe mini se poartă anul acesta? Rochiile vaporoase cu imprimeu de vară sunt IN

Dacă vrei inspirație ca să arăți ca o grădină fermecată, plină de flori și de frunze exotice și pline de culoare, colecția Dolce & Gabbana te poate inspira cu multe rochii scurte de vară, toate pline de motive colorate, toate vaporoase și flu-flu.

Și Ermanno Scervino a răspuns la întrebarea ”ce rochițe mini se poartă anul acesta?” într-un fel tot vaporos, dar de data aceasta mai sexy. Cu inspirație din piesele de lenjerie intimă care pot fi purtate și ca haine de stradă, designerul a propus rochii scurte fluide, tip furou, realizate din satin, mătase și adesea completate de borduri și inserții din dantelă.

Citește și:

Extra pont: nu puteam vorbi despre ce rochii scurte să alegi anul acesta fără sfaturi de asortare! Așa că, dacă mergi pe minijupe cu print floral, geometric, abstract sau cu motive exotice, tropicale, ori în buline sau dungi, ai două linii de asortare. Una se referă la nuanțe tari, alte printuri sau aplicații, în completare și cealaltă la accesorii neutre, care să echilibreze situația.

Eu îți recomand accesorii curajoase, dacă tot îți permite moda acestei veri! Mergi pe papuci cu funde, sandale cu curele până sus, pe gambă, pe sandale cu tocul înalt și gros și mai ales pe pantofi sport sau bocanci!

Jurnalul unei shopaholice, ce rochițe mini se poartă în 2018, rochii scurte de vară, ce rochii scurte să alegi în 2018

Rochițe mini cu imprimeu flu-flu


Rochițe scurte cu croială deosebită, feminină, pe care care să le alegi

Cu siguranță este vara în care poți merge la evenimente și ocazii deosebite în rochii deosebite, feminine și scurte. Căci oferta este generoasă dacă vorbim despre ce rochii scurte să alegi anul acesta. Se poartă, de exemplu, rochiile asimetrice, mai scurte în față, cu atât mai mult dacă sunt realizate din țesături prețioase (tulle, voal, dantelă) și mai ales dacă sunt completate de elemente de croi ladylike, precum volanele, pliurile, pliseurile, încrețiturile sau drapajele. Inspirație găsești la Pamella Roland, de exemplu.

Citește și:

Nu am știut prea bine unde să încadrez colecția de rochii scurte de vară și mai ales de seară, semnate de Saint Laurent. Pe de o parte, sunt cu siguranță decupate din moda anilor 80 și 90, cu detalii bufante și aplicații lucioase, bogate, din acea perioadă. Pe de altă parte sunt croite cu pliuri, volume, volane și încrețituri, în stil ”gogoșar”, care arată atât de feminin! Pe feminitate a mers și Alexander Wang, la care găsești rochii mini tip furou, realizate din satin.

Extra pont: volanele și croiala feminină fac casă bună cu pantofii cu toc și clutch-urile prețioase. Dar și cu încălțăminte flat, sandale casual sau boots.

Jurnalul unei shopaholice, ce rochițe mini se poartă în 2018, rochii scurte de vară, ce rochii scurte să alegi în 2018

Vezi rochii feminine cu volane


Rochițele scurte din texturi sau cu inserții transparente

Între divă senzuală, nimfă plină de erotism și femme fatale ce dansează flamenco s-a situat colecția Preen, cu volane și materiale transparente. Și Giambattista Valli a propus astfel de linii. Dacă vrei să știi ce rochițe mini se poartă anul acesta și cum să fii feminină și atrăgătoare, alege să te inspiri de la el. Rochiile scurte, din materiale fluide și semitransparente, au fost completate de umerii goi și de volane în cascade.

Citește și:

Și McQueen a propus modele de rochii scurte de vară, realizate din materiale transparente, precum voalul, tulle-ul sau dantela, adesea completate de broderii prețioase, cu cristale, pietre, aplicații, broderii cusute sau cu decupaje din dantelă.

Pentru alte sugestii legate de ce rochii scurte să alegi anul acesta, și Topshop a prezentat rochițe scurte din voal, în stil furou, cu mici aplicații lucioase și completate perfect de pantaloni scurți pe dedesubt, în loc de jupă. De altfel, acesta este un trend major al acestei veri! Poți mixa rochii scurte de vară, mai ales pe cele transparente, cu blugi scurți sau hot pants.

Jurnalul unei shopaholice, ce rochițe mini se poartă în 2018, rochii scurte de vară, ce rochii scurte să alegi în 2018

Vezi rochii cu transparențe


Extra pont: pentru că am discutat ce rochițe mini se poartă anul acesta, să îți spun și despre cea mai cool accesorizare a transparențelor. Voalul, dantela și tulle-ul se îmbină cel mai bine cu ghete și bocanci army, pentru un look contrastant feminin-romantic-Grunge.

Citește și:

Așa că experimentează! De altfel, experimentează în toată vara asta, căci este una dintre cele mai permisive și eclectice veri!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.