Setari Cookie-uri

Geci scurte de toamnă: fâș, piele și alte texturi ce vor fi la modă

Texturi interesante, multă inspirație din dulapurile masculine și din uniformele de tranșee, multă culoare și imprimeuri cât să nu te plictisești. Cam așa s-ar rezuma tendințele toamnei ce vine, la capitolul jachete! Astăzi ne axăm pe geci scurte de toamnă! Descoperă ce se poartă, din rândurile de mai jos.

Dacă există un cuvânt care să descrie perfect moda sezonului rece ce vine, acesta ar fi ” eclectism”. La fel de bine am putea defini toamna și cu ”opulență, varietate, versatilitate, culoare, confort, curaj, urban, confort, effortless” și dacă îmi mai vine vreun epitet pe parcurs, îl voi adăuga. Ei bine, nici la capitolul jachete scurte pentru femei lucrurile nu stau altfel.

Deși ca lungime se poartă și maxi și midi, vom începe cu linia mai apropiată de toamna de început. Adică cu geci scurte de toamnă, potrivite pe final de vară și început de octombrie, când vremea nu este nici prea rece, nici prea caldă. Așadar, cum s-au văzut trendurile în prezentările de modă?

Descoperă ce geci se poartă la toamnă, cu explicații și sugestii de asortare, cât să ieși perfect echipată pe stradă.

Citește și:

Jachetele Parka și gecile pufoase, matlasate, mari

Ce geci se poartă la toamnă? Noutatea sezonului este geaca matlasată, mare, masivă, pufoasă, uriașă, IMEEENSĂĂĂ. Ai înțeles tu ideea! Și dacă vrei să vezi mai exact despre ce vorbesc, aruncă un ochi la colecția semnată McQueen, unde găsești geci scurte de toamnă din fâș, matlasate, masive, alături de fuste feminine și cizme cu calapod bărbătesc.

Jachete scurte pentru femei sporty-șic găsești și la Pucci. Aici geaca matlasată e de-a dreptul sport, ca de schi, în tonuri colorate (violet, cobalt) și completează jumperul cu vedere la abdomen, fusta midi, cloș cu imprimeu de eșarfă și material satinat, sandalele cu baretă și dresurile retro-style. Dacă vrei să bifezi două must-have-uri, alege geci scurte de toamnă, matlasate, cu pattern de ecosez, ca la Burberry.

Citește și:

Jachete scurte pentru femei, realizate din fâș și matlasate, mai găsești la Tibi alături de mult denim.

Cele mai frumoase geci scurte de toamnă: cojocelele și jachetele de blană falsă sunt IN

Este multă blană în toamna și iarna ce urmează. De altfel, țesăturile și texturile care mai de care mai interesante au acaparat imaginațiile designerilor. Geci scurte de toamnă, din blană sau în stil cojocel am văzut la Altuzarra, completând rochii midi de seară și sandale cu toc, prețioase. Cojocele scurte, simpatice și cu tentă retro, amintind de anii 70, găsești și la Dior, alături de pantaloni evazați și cizme stil bocanci.

Jurnalul unei shopaholice, geci scurte de toamnă, ce geci se poartă la toamnă, jachete scurte pentru femei

Geacă scurtă de blană Parka stil military

Jachetă scurtă de fâș Geacă de piele galbenă

Capă stofă picior de cocoș Jachetă din stofă în carouri

Citește și:

Geacă metalică argintie Cojocel camel

Ce geci se poartă la toamnă? La Stella McCartney descoperi jachete scurte pentru femei, într-un mix feminin de țesături. Haina de blană completează rochiile vaporoase, lungi, la acest designer. Blană falsă găsești și la Saint Laurent. Aici haina din blană ecologică, lucioasă completează pantalonii la dungă, în stil pană, până la gleznă, helanca pe gât și căciula prețioasă, totul într-un look All Black retro, ”spart” doar de accente metalice.

Cojocele găsești și la Fendi, cu fuste midi, largi, din stofă kaki, cu cămașă albă, geantă mare de mână și cizme maro, cu logo-ul brandului pe toată suprafața. Un look elegant și rafinat, ce amintește de moda anilor 80 și 90. Pentru o infuzie de culoare puternică și pentru a descoperi tot ce aduce paleta cromatică a toamnei, explorează colecția Delpozo, cu mult albastru și roz. „Pufoșenii” de blană mai găsești la Roksanda sau Philip Lim.

Citește și:

    Pardesiuri, trenciuri și paltonașe subțiri în toamna aceasta

    O colecție relevantă pentru acest ”capitol” este cea semnată Tibi. Aici modelele de geci scurte de toamnă și cele midi sau maxi pornesc de la trenciuri și pardesiuri. Sunt multe colecții în care această linie este exploatată, căci este un detaliu-cheie al sezonului. E suficient să îți spun că se poartă jachete scurte pentru femei în contraste.

    pardesiuri și trenciuri subțiri Vezi mai multe sugestii

    Adică, dacă alegi trenciul sau paltonul subțire ori pardesiul în toamna aceasta, indiferent din ce material este croit el (piele, gardină, stofă, pătrățele, blană, catifea, imprimeuri, broderii etc.) combină-l cu detalii feminine – rochii și fuste vaporoase, fluide, printuri romantice, florale, cizme cu toc sau cu calapod bărbătesc, inserții de materiale prețioase – voal, piele, blană.

    Citește și:

      Mizează pe texturi interesante: metalic argintiu, piele, stofe cadrilate

      Mizează în toamna ce vine pe jachete și trenciuri din piele, stofe cadrilate, și muuult metalic! La Acne găsești trenciuri de piele, alături de texturi fluide, vaporoase cu printuri florale, romantice, Boho și accente de culaore. La Balenciaga găsești geci scurte de toamnă și paltonașe midi, cu carouri, alpături de accente acide de culoare.

      Ce geci se poartă la toamnă? Și jachetele argintii, metalice! La Dior ele au fost asortate cu pantaloni evazațo, midi li cizme lungi. Pătrățele am întâlnit și la Prada, alături de alte texturi cu pattern, ceva transparențe de tulle și cizme de cauciuc, cu mici tușe de nuanțe acide. Și tot la Prada am întâlnit jachete scurte pentru femei ce adoră moda retro. Și la Prada și la Versace aceste geci retro sunt croite din piele. La Prada sun largi, la Versace sunt în stil trenci. Metalice mai găsești la Simone Rocha.

      Citește și:

        Dacă ar fi să rezumăm ce geci se poartă la toamnă, aș spune că pe lângă linia aleasă (una mai sport, una military ori una feminină) la capitolul asortare, s-a mers mult pe contraste. Altfel spus, dacă alegi geci scurte de toamnă, croite androgin, le asortezi rochii feminine.

        Dacă alegi jachete scurte pentru femei, într-un stil sport, le asortezi cu texturi și bijuterii prețioase. Adică mixează, experimentează, joacă-te! Și pune mereu culoare! Este un sezon rece colorat ca o vară!

        Sursa foto front page – Unsplash

        Vizionare placuta


        Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.