Setari Cookie-uri

Trendurile sezonului toamnă-iarnă pe fashiondays.ro

Noul sezon bate la ușă, iar trendurile propuse de casele de modă sunt un adevărat deliciu atat pentru adepții stilului clasic, cat si pentru cei care preferă piese moderne, în culori vii; fie ca sunt early adopters sau followers. Motive tradiționale sau animal print, culori sobre sau neon, nuanțe maronii – fashionistele au o libertate mare de alegere pentru a compune cele mai fresh ținute din acest sezon.

Comunicat de presă

Stiliștii Fashion Days au realizat o selecție de tendințe stilistice sugerate pe catwalk de marile case de modă, pentru toamna-iarna 2018. De asemenea, au adaugat recomandari de piese vestimentare-cheie care stau la baza ținutelor must have.

PIESE ATEMPORALE

Designerii de peste tot răspund dorinței noastre de a avea mai multe piese atemporale în garderobă. Este vorba despre articolele vestimentare care nu sunt pliate pe un trend pasager, ci pe starea și fizicul fiecăreia dintre noi. Piesele atemporale reflectă stilul și esența persoanei care le poartă, #farafiltru.

Trenduri toamna iarna

LA CEREREA PUBLICULUI: ANII ‘80

Rochii scurte! Umeri drepți! Animal print în culori electrice! Anii ’80 s-au întors! Revin în forță ca un răspuns decadent la tot ce ne propune 2018. Fie că optezi pentru volanele supradimensionate ale lui Alexander McQueen sau pentru rochiile mulate, scurte de la Saint Laurent sau Versace, singura regulă a sezonului este: mai mult este mai bine.

Citește și:

WESTWORLD

Hype-ul creat în jurul serialului Westworld a ajuns și în fashion! Designerii, inspirați de femeile pionier, unice și frapante deopotrivă, încurajează un nou trend. Lasă-te inspirată de Westworld, și scoate la iveală latura ta neîmblânzită.

PALTOANE STATEMENT

Este sezonul hainelor statement shaggy! Sunt cele care se simt ca o îmbrățișare și arătă de parcă ar fi fost împrumutate de la soliștii unui bând. Naturală sau faux, o haină îndrăzneață va fi un strat esențial între tine și restul lumii, iarna care urmează.

Trenduri toamna iarna

NEON

Spunem bun venit unui nou sezon în care nuanțele neon revin în atenția designerilor. Au strălucit pe toate podiumurile, în toate rolurile posibile. Au fost folosite într-un mod practic de Louis Vuitton în colecțiile dedicate bărbaților, într-un mod chic în colecțiile pentru femei de la Pradă și cât se poate de fun de către Delpozo și Rochas. Abia așteptăm să ne jucăm cu toate aceste nuanțe electrice!

Citește și:

ANIMAL PRINT

Ce trebuie să știi toamna aceasta: tendințele sunt de nestăpânit când vine vorba de animal prinț. De la leopard la ocelot, de la zebra la tigru, petele colorate și dungile neîmblânzite au acoperit catwalk-urile, lăsând urme de putere și independentă. Care e diferența față de anii anteriori? Designerii propun animal prinț din cap până în picioare. Cap ou pas cap?

Animal Print

MOTIVE TRADIȚIONALE

Dăm vină pe regină și de data aceasta! Marc Jacobs propune o revenire extremă a motivelor tradiționale ale anilor ’80; în timp Chanel și Adam Lippes le readuc pe catwalk într-un mod foarte rafinat, elegant. O interpretare modernă, diferită, a lor propun și Calvin Klein și Miu Miu, plasând motive tradiționale pe jachete oversized. Partea cea mai bună este că sezonul acesta putem purta motivele cu ORICE!

Citește și:

DOUBLE COATING

Pentru că o singură suprapunere de haine poate fi plictisitoare, sezonul acesta, designerii aduc pe podiumuri faimosul meme în care Joey Tribbiani poartă toate hainele lui Chandler deodată. Acum stilul de layering pe care îl știam de la Balenciaga este peste tot! Sună hoț, nu? Literalmente.

NUANȚE MARONII

Caramel, nuga, ciocolată, cafea, alune. Ce au ele în comun? Sunt delicioase și sunt culorile vedetă ale sezonului! De la Stella McCartney, Pradă, până la Tibi și Edun, nuanțele de maro au preluat podiumurile și ne-au cucerit inimile încă o dată.

Sursa foto: gettyimages.com

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.