Setari Cookie-uri

Cum asortezi bocancii la orice ținută: trendurile anului îți dau voie

În toamna ce vine e liber la militărie, fetelor! Și când spun asta mă refer la faptul că e liber să îți asortezi bocancii cu ce piese vestimentare îți dorești! Dacă vrei detalii specifice de stilizare, îți spun în materialul de astăzi cum asortezi bocancii la orice ținută.

Pentru domnișoarele și doamnele pasionate de modă și trenduri, am urmărit colecțiile marilor designeri pentru toamnă-iarnă 2018-2019. Și, la capitolul cum porți bocancii în toamna asta, am descoperit că ai verde la orice fel de combinație și nu ar fi greșită!

Desigur, dacă vrei sugestii specifice, legate despre felul în care bocancii au fost asortați pe catwalk, mai jos îți dezvălui exact ce și cum se poartă. Ți-am pregătit și câteva sugestii de modele de bocanci ușor de asortat în contextul actual și câteva sfaturi de styling, așa cum am văzut la designerii marilor case de modă. Așadar, iată cum asortezi bocancii la orice ținută pentru un look șic în sezonul rece viitor.

Bocancii scurți, lungi, joși și înalți - toți se poartă! Vezi toate modelele ce vor fi la modă:

Desigur, înainte de a aduce în prim-plan asortările cele de top și felul cum asortezi bocancii la orice ținută este cazul să menționăm și ce modele, texturi, decorațiuni, aplicații, culori, materiale și calapoade se poartă, când vorbim despre milităreștii bocanci!

Citește și:

bocanci și ghete military care se poartă cu orice Vezi modele de bocanci

Ei bine, ai de unde alege modele de bocanci ușor de asortat, căci gama e variată și cât se poate de eclectică. Se merge mult pe texturi și materiale interesante. Piele întoarsă, piele, piele lăcuită, vinilin, piele croco sau snake, piele patinată, dar și pe altfel de materiale, ce nu aparțin încălțămintei. De exemplu: catifeaua, brocartul, dantela.

Cum asortezi bocancii la orice ținută? Descoperă mixurile sezonului!

Până să trecem la cum porți bocancii în toamna asta, trebuie să îți mai spun că se poartă și gheata androgină și calapodul army, de combat, și bocancii de Biker, Rocker sau Punker și cizmele-boots de război și ghetele de outdoors. Pe scurt, dacă vrei, se poartă orice calapod și model.

La capitolul decorațiuni, se pune accent pe detalii embosate, gravate în piele sau în textura din care bocancul e realizat, se poartă mult ornamentele metalice – lanțuri, ținte, catarame - și se pune mare accent pe șireturi! Acestea fiind spuse, iată cum asortezi bocancii la orice ținută!

Citește și:

Mai reține și faptul că, la capitolul asortare, moda toamnei propune juxtapuneri de contrast. Bocanci cu dantele, tulle și voal ori broderii. Sau bocanci cu rochii feminine. Dar există și clasicele asortări de sezon: bocanci cu blugi, pantaloni, stofe pline, de lână, adesea cadrilate, ciorapi groși (mereu la vedere în acest an). Așadar, iată cum porți bocancii în toamna asta!

Jurnalul unei shopaholice, cum asortezi bocancii la orice ținută, cum porți bocancii în toamna 2018, modele de bocanci ușor de asortat

Vezi bocanci de firmă Vezi ghete tip bocanci

Bocanci military cu fustă tulle

Se poartă bocancii cu talpă groasă și colorată, cu șireturi, alături de fuste din tulle, ca la Lanvin. Acest mix androgin/feminin rămâne la modă și în sezonul rece!

Bocanci-cizmă androgini și în stil milităresc + țesături cadrilate

Cum asortezi bocancii la orice ținută? O altă variantă este de a purta cizme-bocanci, în stil milităresc, cu tocul gros și cataramă pe gleznă cu texturi cadrilate.

Citește și:

Și la Katranzou găsim un fel de botină-bocanc, doar că are vârful ascuțit și decupaje. Designerul asortează acești bocanci cu multe șireturi și catarame decorative cu pantaloni midi cu pătrățele retro. De altfel, tot look-ul e tare dandy.

Bocanci + jeans sau pantaloni din piele

Desigur, cum porți bocancii în toamna asta dacă nu cu blugi, nu?

O altă variantă de pantaloni pe care o poți încerca, căci este vorba despre o piesă-cheie, se referă la pantalonii din piele!

Bocanci și satin ori materiale mătăsoase, vaporoase

Englezii le-au zis Combat Boots și da, aduc mult cu bocancii de luptă, militărești.

Adesea în stil gheată joasă (Sportmax, Jonathan Simkhai), dar și cu toc (Chloe), acești bocanci cu șireturi și calapod army, cu mici inserții de textură deosebită se poartă adesea cu fuste midi, feminine.

Citește și:

Bocanci scurți cu ciorapi, șosete sau dresuri interesante

La Chloe, Jason Wu și Marques Almedia găsim bocancii din catifea, din brocart sau vinilin, cu multe șireturi (chiar cu panglici pe post de șnur), alături de dresuri groase, interesante.

Mai ai ca opțiune aici să alegi șosete lycra cu model simpatic sau cu textură dantelată.

Bocanci alături de texturi prețioase: catifea, piele, blană, broderii, voal

Cum spuneam, moda acestui sezon este bazată pe contraste. Dacă alegi bocanci militărești, îi porți cu elemente feminine. Dacă alegi boots din catifea îi poți asorta cu elemente de inspirație masculină. Este un echilibru de contraste, un echilibru de extreme, dacă vrei.

Dar arată absolut spectaculos atunci când pui modele de bocanci ușor de asortat alături dantele, voal, tulle, blană, broderii și catifea!

Citește și:

Sper că te-am inspirat să faci alegeri îndrăznețe și combinații și mai curajoase. Sper că acum că ai văzut cum asortezi bocancii la orice ținută să faci propriile tale încercări vestimentare!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.