Și le mai întâlnim astăzi, în rândurile de mai jos în sacouri cu imprimeu floral, sacouri cu imprimeu geometric și alte motive interesante. Așadar, descoperă cum îți propun sacoul cu imprimeu colorat, conform trendurilor.

Trebuie spus că sezonul rece care vine va fi unul eclectic și îndrăzneț. Se poartă multe carouri, mult animal print, se poartă patchwork, se poartă motive etnice, se poartă sacouri cu îmbinări de color block. Se poartă jachete înflorate, fie ele romantice, fie prețioase, amintind de brocarturi și tapițerii opulente.

În ceea ce privește accesorizarea și asortarea acestor piese vestimentare statement, îți spun doar că sacoul cu imprimeu colorat este versatil, dar e nevoie de curaj și personalitate să-l porți, în orice circumstanță!

Sacoul cu imprimeu colorat transformă total ținuta ta

Sacoul cu imprimeu colorat a fost prezent în multe colecții ale sezonului rece viitor. La Isabel Marant îl găsim în dungi și inserții etnice zigzag, cu negru, bej, auriu. La Balenciaga, Comme des Garçons și Gucci găsim sacouri cu imprimeu geometric și floral, în mixuri ce amintesc de triburile nomade și de stilul Gipsy. Multe culori, de la oranj, la verde, de la bleu la violet, și explozie de elemente de croială (volane, pliuri, inserții), asortare eclectică de țesături (carouri, satin, dantelă, tulle, voal, stofe).

Și la Saint Laurent găsim sacouri cu imprimeu floral, de data aceasta într-un stil elegant, electric, ce îmbină Glamour-ul cu moda Disco a anilor 80 și 90. Sacoul cu imprimeu colorat la YSL are umerii mari și reunește roșu, albastru cobalt, violet, verde, fiind croit atât de lung, încât e purtat drept piesă de sine stătătoare, ca rochie. Extra truc: rochia-sacou mini e foarte șic în toamna ce vine.

Sacouri cu imprimeu colorat AICI

Sacouri cu imprimeu floral și sacouri cu imprimeu geometric sau animal print care se poartă acum

Cum spuneam, există și multă geometrie în moda toamnei ce va veni. Vei regăsi multe carouri, mici și mari, ecosez, tartan sau amintind de stilul american, imprimate sau țesute, în toate culorile posibile. Se poartă și sacouri cu pattern etnic Boho (inspirație găsești la Etro, Alberta Ferretti, McQueen) sau hippie (Dior, Loewe, Missoni). Și a revenit în stil țesătura cu pattern picior de cocoș.

Asistăm la o multitudine de imprimeuri și țesături, cum spuneam. Nu e de mirare că până și sacoul cu dungi metalice argintii e piesă de rezistență sau sacoul metalizat cu totul (Giorgio Armani, Gucci, Alberta Ferretti). Mai găsim în cornul abundenței al toamnei acesteia și multe imprimeuri tip eșarfă, adesea spectaculoase decorând sacoul cu imprimeu colorat. Marine Serre, Versace și Richard Quinn sunt câteva sugestii de unde să te inspiri.

Dacă te pasionează grafismele și volumetriile, ai de unde alege și sacouri cu imprimeu geometric. Carourile și dungile, de exemplu sunt la mare căutare în toamna aceasta. Adesea sunt în non-culori, dar sunt și colorate, cu roșu, galben, verde, cobalt, oranj sau fuchsia (Michael Kors, Versace, Burberry).

Dacă nu te dai în vânt nici după sacouri cu imprimeu floral, nici după dungi, buline și pătrățele și nici pattern-urile Boho nu îți surâd, inspiră-te de la Victoria Beckham, Gareth Push sau Dolce & Gabbana și poartă sacoul cu animal print, cu alte piese animal-print.

Cum spuneam și la început, ai de unde alege modele interesante de sacouri cu imprimeu floral, sacouri cu imprimeu geometric, leopard, cu motive etnice, Gipsy, hippie sau Boho! Va fi sezonul celor mai curajoase printuri, asortate în cele mai eclectice combinații. Alege și tu sacoul cu imprimeu colorat în acest an!

Sursa foto front page – Unsplash

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: