Setari Cookie-uri

Brățări cu pietre colorate: ideale pentru orice ținută

Pentru că în toamna aceasta bijuteriile ce ies în evidență și spun povestea unei femei curajoase, îndrăznețe, sunt la mare căutare. Și pentru că un accesoriu statement va avea mereu puterea de a-ți înfrumuseța ținuta, astăzi vorbim despre brățări cu pietre colorate și cum să le alegi, în funcție de tendințele sezonului, indiferent de ținuta la care le porți.

Ce au avut designerii de zis despre moda acestui sezon? La capitolul bijuterii, este timpul să faci provizii de toamnă și de iarnă! Și asta pentru că se poartă multe bijuterii și accesorii opulente, bogate, prețioase, masive, care atrag atenția.

Ce bijuterii sunt în tendințe și unde se înscriu brățările cu pietre și mărgele colorate?

Accesoriile și bijuteriile de toamnă sunt la limita dintre accesoriu sau accent de ținută și piesă dominantă în outfit. Azi ne concentrăm atenția pe unele dintre cele mai versatile accesorii. Azi vorbim despre brățări cu pietre colorate.

brățări cu pietre mari colorate Vezi brățări cu pietre mari

De ce brățări cu cristale colorate și brățări cu mărgele colorate? Pentru că pot fi singurul accesoriu suficient de vizibil și de puternic încât să transforme vizual ținuta și părerea despre purtătoare. Moda sezonului se referă, de altfel la toate bijuteriile ca fiind masive și opulente, dar eu m-am concentrat pe brățări pentru că pot fi inserate într-un outfit, oricare ar fi acesta.

Citește și:

Dacă un colier devine prea mult când e adăugat unei cămăși cu guler interesant (și toamna aceasta e plină de astfel de piese!), dacă o pereche de cercei opulenți are nevoie de piese vestimentare mai puțin bogate și de o anumită coafură, dacă inelele masive nu prea au ce căuta în ținute business sau office, brățara este o piesă versatilă și ușor de asortat, fără bătăi de cap! Da, chiar și modelele de brățări cu pietre colorate ale acestui sezon! Dar hai să vedem mai exact ce înseamnă bijuteriile de purtat pe încheieturi în toamna lui 2018.

Brățări cu pietre colorate: descoperă cele mai tari modele!

Este esențial să vorbim puțin despre trendurile în bijuterii, înainte să trecem la brățări cu pietre colorate, specific. Și asta pentru a înțelege ce influențe au atras atenția designerilor, ce culori le-au plăcut, ce texturi și structuri metalice se poartă și ce motive au câștigat inimile creatorilor de modă.

Citește și:

brățări cu pietre colorate

Vezi brățări cu pietre colorate, cristale, mărgele

Așadar, pe scurtuț așa, vă spun că se poartă mult motive cu frunze, flori și trimiteri la natură. Se poartă lanțuri cu zale mari, groase, completate de cruci, stele și pietre colorate. Se poată bijuteriile masive, enorme, uriașe, nu exagerez deloc! Se poartă și pandantive foarte mari și cercei imenși și brățări statement masive.

La capitolul brățări cu pietre colorate și brățări cu structuri metalice masive îți recomand să te inspiri de la Giambattista Valli, Altuzatta și Alexander McQueen care au creat mai degrabă brățări tip manșetă, adică atât de mari și de vizibile în ansamblul vestimentar și atât de importante, aproape piese definitorii, nu simple accesorii.

La Valli am văzut brățări cu pietre colorate și detalii aurii de flori îmbobocite. La Altuzarra am găsit brățara fixă metalică cu motive animaliere (cai, mai exact) iar la Alexander McQueen, pe aceeași încheietură s-au combinat brățări cu cristale colorate și brățări cu mărgele colorate, toate mari, toate fixe și prețioase.

Citește și:

Cum potrivești aceste brățări cu pietre colorate pentru ținuta ta

Dacă vorbim despre cum asortezi brățări cu pietre colorate la ținuta ta, în primul rând trebuie să îți spun că se poartă layeringul. Se poartă haine, coliere și brățări în straturi în toamna asta. Am văzut peste șase brățări fixe, metalice și din alte texturi, la Marni.

Am văzut peste cinci brățări masive, sculptate, cu detalii reliefate, și catarame pregnante, completate de broșe decorative pe curele, la Gucci. Cuvântul-cheie este ”mare și mult”. Se merge și pe calitate, pe detalii prețioase, bogate, rafinate, baroce, aproape, dar și pe cantitate, pe asortarea de piese masive, în același outfit.

Și dacă nu se poartă layering, se poartă o piesă suficient de mare și de împodobită încât să pară că sunt mai multe piese acolo. Am putea să le spunem bijuterii de costum de teatru sau film, căci sunt vizibile și încărcate, adesea cu puternice influențe din diferite perioade istorice și culturale. Oricum, important este să fie maaari!

Citește și:

Un exemplu în acest sens, la capitolul brățări cu cristale colorate și brățări cu mărgele colorate, găsești la Dolce & Gabbana, unde rochiile și hainele din materiale fluide, romantice, cu flori și voaluri transparente au primit brățări masive cu pietre, cristale, mărgele, amorași, camee și dantelării metalice.

La capitolul asortare, casele de modă au propus tot felul de stiluri. Poți purta brățări cu pietre colorate la cămăși de inspirație victoriană, cu manșete și mâneci frumoase, decorative, cu volane, încrețituri și fuste midi din piele sau pantaloni din stofă cadrilată. Poți asorta brățări cu cristale colorate și la blugi, piese sporty, sau articole de bad girl, din piele. Dar poți asorta brățări cu mărgele colorate și la rochii vaporoase și inserții de blană, Boho.

Citește și:

Ai libertate totală! Curaj să fie!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.