Setari Cookie-uri

Cum porți culorile neutre din cap până în picioare

În acest sezon se poartă mult layerele din texturi diferite. Se poartă, de asemenea și multe tonuri neutre, gama de marouri, bej, nude, crem, și alte tonuri de pământ fiind la mare căutare. De altfel, look-ul cu tonuri neutre nu se demodează niciodată, așa că m-am gândit să-ți ofer câteva ponturi de asortare, să știi cum eviți monotonia într-o ținută cu culori neutre. Așadar, descoperă cum porți culorile neutre din cap până în picioare.

Tonurile neutre din gama de pământuri (nude, bej, crem, marouri, sienna, cognac, kaki, ivoriu, grej, nisipiu, alb, camel, verde-olivă, antracit, gri-deschis) sunt la mare căutare în acest sezon. De altfel, mereu s-au purtat aceste nuanțe pline de rafinament, bogăție, feminitate, lux effortless și confort Glamour. Și totuși, nu toată lumea știe cum să poarte aceste tonuri, într-o ținută bazată doar pe această gamă.

Sigur că poți pica ușor în capcana monotoniei sau a unei ținute terne, șterse, dacă nu știi cum porți culorile neutre din cap până în picioare. Însă, dacă tot ne aflăm în plin sezon dedicat lor, tonurilor de pământ, te invit să citește cum eviți monotonia într-o ținută în culori neutre din cap până în picioare.

Citește și:

Poți adăuga sex-appeal, mister, accente chiar, detalii Boho sau feminine, poți merge pe tente urbane sau rustice. Poți alege Safari sau military sau poți opta pentru șicul specific new-yorkezelor ce-și petrec vara în Hamptons. Orice ai alege, iată cum să ai o ținută interesantă bazată pe tonuri neutre.

Cum porți culorile neutre din cap până în picioare, pentru a evita monotonia

Cumva, se crede că o ținută ton în ton trebuie să fie cu exact aceleași tonuri și nuanțe. Păi nu! Tocmai aici este cel mai important secret când vine vorba despre cum porți culorile neutre din cap până în picioare.

Ideea este să creezi niște mixuri cu degradeuri ale acelorași game de neutre, ba chiar poți strecura accente din alte pământuri (de exemplu, bej, cu ivoriu, cu accente de maro, camel și puțin verde army!) cum să ai o ținută interesantă bazată pe tonuri neutre

Citește și:

Botine bej Bluză bej cu volane

Fustă midi bej cu auriu Fustă din lână

Pulovere bej pufoase Paltoane bej și camel

Geantă camel Vezi sugestii de pălării

Un alt truc ce te va ajuta să știi cum eviți monotonia într-o ținută în culori neutre este să mizezi pe inserții din texturi și țesături cu structură sau aspect diferit. Dacă porți un outfit All Beige, All White sau All Black, mizează pe accente din texturi diferite. Asortează tricotaje, piele, stofe, in, mătase, satin lucios, voal transparent, piele întoarsă, reiat, catifea sau texturi metalice!

Sigur că dacă vei păstra doar nude din același material, din cap până în picioare, vei fi o apariție ștearsă, monotonă, neobservată. Dacă strecori un guler de blană, un tweed în carouri și ceva piele întoarsă, deja ținuta ta are alte valențe! Așa că mizează mult pe mixul de texturi și țesături diferite; iată cum să ai o ținută interesantă bazată pe tonuri neutre!

Citește și:

Iată cum să ai o ținută interesantă bazată pe tonuri neutre: adaugă accente de lumină, imprimeu sau croială!

Accesoriile joacă un rol important într-o ținută ton sur ton. Dacă porți o ținută cu tonuri de gri și asortezi o pereche de stiletto argintii, deja ai transformat stilul! Așa cum poți să transformi stilul cu inserția unor țesături în contraste (mat/lucios, transparent/opac), așa o poți face și cu ajutorul accesoriilor, bijuteriilor și decorațiunilor.

ținută ton în ton complet albă Vezi mai multe sugestii de ținute ton în ton

Se poartă franjurile, țintele, penele, cristalele, pietrele, accentele metalice, paietele și ele alături de bijuterii au un rol esențial în a-ți înfrumuseța outfit-ul. Contează cum porți culorile neutre din cap până în picioare și în ceea ce privește elementele de croială. Desigur, poți să eviți monotonia dacă strecori ale texturi, alte materiale în contrast, dar ajută mult și dacă hainele au detalii și croieli interesante.

Citește și:

Volane, pliuri, pliseuri, decupaje, șlițuri, buzunare, gulere interesante, drapaje, cute, clapete, găici deosebite, toate pot adăuga un plus de efect unui outfit ton sur ton. Iată și un ultim sfat legat de cum eviți monotonia într-o ținută în culori neutre: inserează note de imprimeu!

Așa cum unei ținute cu mult bej poți să îi adaugi auriu drept ton luminos, așa cum unui outfit gri sau alb, poți să îi adaugi argintiu sau unui outfit bazat pe marouri îi poți asorta cupru metalic prin diferite accesorii sau ornamente, așa poți strecura și mici tușe de print.

tinuta haine culori metalice și neutre

Vezi sugestii de combinare a culorilor

Ca să știi cum porți culorile neutre din cap până în picioare, strecoară și mici ”petice” de imprimeu sau motive în aceleași tonuri ori nuanțe precum ținuta, dar cu un pattern ce rupe ritmul. De exemplu, poți rupe ritmul cu un imprimeu Boho, cu tentă etnică, tribală, în maro și bej dacă ținuta e bazată pe nude, bej sau maro.

Citește și:

Extra truc: poți rupe ritmul, curgerea ținutei și dacă te folosești de mici zone de piele lăsată la vedere!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.