Setari Cookie-uri

Cerceii masivi rotunzi sunt bijuteriile acestui sezon

Câte ceva din moda spaniolă, ce amintește de flamenco. Câte ceva din trendurile actuale hip-hop și Rap, și din alegerile vestimentare ale starurilor precum Nicky Minaj. Câte ceva din parfumul modei optzeciste, când Madonna purta numai cercei masivi rotunzi. Și câte ceva din moda urbană, Street Style. Cam asta aduc modelele de cercei rotunzi foarte mari. Și, desigur, muuulte ornamente, este totuși un sezon al opulenței! Descoperă ce fel de ornamente în selecția aceasta de cercei rotunzi la modă.

Așa cum am mai spus-o și în alte materiale de aici, așa cum am subliniat și mai sus, moda de sezon e opulentă și eclectică. Iar asta se vede foarte bine la accesorii și bijuterii. Vei vedea că nici măcar ”clasicii” și mereu versatilii cercei masivi rotunzi nu sunt așa cum au mai fost.

În general, când vorbim despre cercei rotunzi foarte mari pentru toamnă-iarnă 2018-2019, vorbim despre modele ce se îndepărtează de clasic. Designerii au reinventat cerceii aceștia rotunzi! Adesea au grosimi impresionante.

Adesea metalul din care sunt confecționați este răsucit, complex, încărcat. Adesea nu sunt făcuți din metal, ci din plastic și amintesc, fără drept de apel, de Like a Virgin sau Girls Just Wanna Have Fun! Și, foarte des, modelele de cercei rotunzi la modă acum sunt arhi-decorați și ornamentați cu tot felul de accesorii și bling-bling-uri care mai de care mai creative.

Citește și:

Cerceii masivi rotunzi sunt bijuterii must-have de sezon!

Ce scop are toată această opulență? De ce modelele de cercei masivi rotunzi sunt atât de ornamentați? Ideea de bază este ca tu, purtătoarea, să ieși în evidență! Și să îți dezvolți latura creativă, explozivă și curajoasă. Păi dacă asta ne propun designerii, să primim cu plăcere! Dar, mai exact, ce ne propun creatorii de modă cu privire la modelele de cercei rotunzi la modă?

cercei masivi rotunzi

Alege cei mai șic cercei masivi rotunzi de aici

Dramatism și Baroc. Urban și prețios. Retro și actual. Toate se reunesc în bijuteriile sezonului. Iar cerceii nu face excepție. Și neapărat, dacă totul este exagerat de mare! Se poartă cercei rotunzi foarte mari, enormi îmi vine să zic! De exemplu, la Balenciaga am văzut șiraguri cu cercei mari plini și cercei mari rotunzi, creând un fel de zale din plastic.

Citește și:

La Loewe am găsit, la fel, cercei masivi rotunzi, plini, nu cu gaură, în stil bangs (cercuri), ci cu macrameu pe margine și tweed pe mijloc. Iar la Y Project și Jaquemus s-au îmbinat cerceii rotunzi metalici, cu grosimi diferite, cu împletituri și răsucituri și cu perle, mărgele, pietre și cristale. Adesea, acești cercei în stil șirag de cercei masivi rotunzi sunt foarte lungi, ajungând la clavicule, chiar.

Metal, plastic, pene, franjuri, cristale și ce alte texturi se poartă?

Și tot adesea, stilurile de cercei masivi rotunzi sunt foarte groși. Sigur, se poartă și cerceii fini, subțiri (condiția e să fie maaari, eventual în straturi), dar se poartă și grosimi metalice exagerate. La Fendi, de exemplu, vei vedea cercei groși rotunzi. Și tot la Fendi vei vedea un mix de metal și plastic. De altfel, când vorbim despre cercei rotunzi la modă în 2018, vorbim despre multe și surprinzătoare texturi și accesorizări ce conferă structură și un look altfel.

Citește și:

La Versace, de exemplu, au fost prezenți cercei masivi rotunzi sub formă de monedă. La Chanel și Giorgio Armani, modelele de cercei rotunzi foarte mari au pietre, basoreliefuri în metal, dantelării metalice prețioase, pietre, mărgele, chihlimbar, perle, material textil, pene, ștrasuri. Iar la Marni am văzut cercei rotunzi din tablă, cu colier la baza gâtului, tot din tablă, în stil tribal.

cercei mari rotunzi tip creole Vezi mai multe sugestii de cercei mari rotunzi tip creole

Și pentru că vorbeam ceva mai sus de moda anilor 80, nu puteam încheia materialul fără să menționez colecțiile Y Project, Sacai sau Gucci drept inspirație, pentru a-ți alege modele de cercei rotunzi la modă în 2018! Aici cercurile metalice au cunoscut alte valențe.

S-au încrucișat, s-au amestecat, s-au îmbinat între ele. Pe lung, pe lat, în buchete de cercei stil cerc sau creând adevărate arcuri, acești cercei metalici rotunzi sunt piesă-cheie de sezon. Pregătește-te să îi vezi peste tot! Și, pregătește-te să îi porți și tu! Important este să reții: More is more sezonul acesta!

Citește și:

Cu cât mai mare, cu cât mai bogat, cu cât mai lung, cu cât mai opulent, cu atât mai bine! ;)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.