Setari Cookie-uri

Rochia diafană cu motive romantice rămâne la modă chiar și la început de iarnă

Ai zice că iarna e făcută pentru geci matlasate, cojoace, cizme și blană. Nu că în acest sezon nu există și cele amintite anterior, dar este totuși o perioadă a texturilor, culorilor și pieselor vestimentare surprinzătoare. Și ce este mai neașteptat pentru temperaturile cu minus decât o rochie diafană cu motive romantice?

A început nebunia cu rochii vaporoase romantice încă din vară. Multe transparente, voaluri, dantele, tulle. Multe materiale fluide, vaporoase, ce curg și flutură (îți dai seama cum flutură prin viscol, nu?). Multe broderii romantice, florale, prețioase, cusute sau aplicate, mai stilizate sau mai realist redate. Multe motive imprimate sau brodate. Multe volane, falduri și piele lăsată la vedere.

Da, chiar în miez de iarnă! În miez de iarnă se poartă rochii romantice din materiale transparente. Dar partea interesantă nu este doar să alegi o rochie diafană cu motive romantice. Oh, nu! Ci să știi cum să alegi piesele vestimentare în completarea rochiilor romantice, delicate, din materiale fine, delicate, mai degrabă de vară.

Și totul a debutat tot astă vară! Tot din vară designerii au asortat aceste piese feminine cât mai contrastant! Despre texturi, culori și asortări surprinzătoare, descoperă totul despre cum porți și tu o rochie diafană cu motive romantice acum, iarna!

Citește și:

rochii din dantelă în stil romantic ladylike

Citește despre rochii din dantelă în stilul ladylike, romantic aici

O rochie diafană cu motive romantice: poart-o în acest sezon, deși temperaturile scad!

Ce înseamnă o rochie diafană cu motive romantice? Ea este adesea croită din texturi fluide, diafane, delicate. Mătase fluidă, satin lucios, dantele transparente, voaluri și falduri din tulle sau straturi de voal. Cu broderie prețioasă, ce te-ar trimite cu gândul mai degrabă la ținutele de seară, modelele de rochii vaporoase romantice vin în toate lungimile și croiurile.

Cel mai adesea, te-aș sfătui să alegi o rochie diafană cu motive romantice, lungă sau midi. Și tocmai pentru că lungimea mini nu este atât de spectaculoasă, nu flutură, nu ”dansează” o dată cu corpul, în mișcare! De altfel, aceasta e întreaga filozofie a creatorilor de modă: să surprindă prin senzualitatea și feminitatea unei ținute delicate, suave și prin prețiozitatea materialelor și inserțiilor sofisticate. rochie diafană cu motive romantice

Citește și:

Alege o rochie diafană cu motive romantice de aici

Și totuși, dacă alegi să porți o rochie diafană cu motive romantice în această iarnă, cum o porți? Sigur, a purta o rochie diafană cu motive romantice seara sau la un eveniment nu ar tocmai complicat, nu? Ai alege o rochie de seară de acest gen și ai purta o haină de blană. Oricum ai rămâne înăuntru, deci nu prea există dileme vestimentare!

Totuși, dacă vorbim despre rochii vaporoase romantice, din materiale transparente, cu broderii sau imprimeuri feminine, delicate, vorbim despre a le purta ziua. Și asta pentru că designerii au propus rochii romantice din materiale transparente sau din texturi fluide pentru ținutele urbane, de zi. Tocmai de aceea, asortarea lor a fost cu adevărat surprinzătoare și absolut potrivită chiar și în cazul celor mai scăzute temperaturi.

Citește și:

Rochii vaporoase - asortate cu tricotaje, jachete, ciorapi, cizme lungi!

Ca și astă-vară, dacă alegi o rochie diafană cu motive romantice te sfătuiesc să o asortezi contrastant. Vara trecută aceste rochii romantice din materiale transparente sau mătăsoase au fost asortate cu geci de piele sau de blugi, stil Grunge. Acum, ele sunt asortate în straturi, cât mai pline, cât mai ”robuste”, cât mai călduroase. rochii din materiale transparente cu broderie ASOS

Descoperă rochii din materiale transparente cu broderie la ASOS

Cum au propus designerii rochii vaporoase romantice în acest sezon?

De exemplu, Philip Lim a propus rochii vaporoase romantice, din satin lucios, fluid, cu imprimeu floral, stil furou, cu bordură dantelată, alături de cizme de piele, geantă mare de mână, geacă pufoasă, supradimensionată, matlasată și eșarfă drapată la gât. Și Chloe a propus rochii romantice din materiale transparente sau cu imprimeu ladylike. Aici materialele au fost înflorate, cu tentă retro și au fost combinate cu bocanci cu ținte.

Citește și:

Dacă vrei să porți prețios și feminin o rochie diafană cu motive romantice, inspiră-te și de la Prabal Gurung, unde aceste piese vestimentare din materiale fluide și elegante, cu inserții din dantelă și șlițuri adânci, cu haine de blană și sandale cu barete. Surse de inspirație pentru cum porți purta o rochie diafană cu motive romantice în acest sezon, găsești și la Giambattista Valli, Philosophy, Brock Collection, Zimmermann.

Este de reținut că dacă alegi să porți o rochie diafană cu motive romantice sau rochii vaporoase romantice, din materiale mătăsoase, să îmbini cât mai multe layere călduroase, pufoase. Jachete matlasate, haine de blană, tricotaje ample, cizme lungi, peste coapse sau cizme largi, adunate pe gambă, ori poate bocanci și neapărat ciorapi și șosete groase, la vedere, cel mai adesea!

Citește și:

Doar pentru că porți rochii romantice din materiale transparente sau cu imprimeu retro, floral sau caleidoscopic, nu înseamnă că asortarea nu poate fi Punk, Rock, Grunge, sport sau androgină!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.