Setari Cookie-uri

Dresuri groase mate cu model interesant + sandale: da, pentru iarna asta!

În iarna aceasta se poartă multe piese vestimentare desprinse din zilele calde de vară, parcă. Fuste și rochii vaporoase, salopete și pantaloni scurți, fuste mini sau pantaloni midi. Toate au un numitor comun: ar lăsa pielea la vedere, expusă la frig, dacă nu ar fi minunatele dresuri groase mate cu model!

Ne place să adăugăm structură, culoare și textură ținutelor noastre. Ei bine, în acest sezon, poate fi extrem de simplu și la îndemână să facem asta! Poți adăuga un accent, poți face ținuta ta vizibilă dacă alegi să asortezi dresuri groase mate cu model.

Designerii și stiliștii au mers, de fapt, destul de mult pe aceste accesorii în iarna aceasta. Au fost lăsate adesea șosetele și dresurile la vedere. Cu atât mai mult cu cât modelele de dresuri groase cu model împletit sau colorat, ori șosetele vesele, cu pattern-uri cool au fost completate de pantofi, cizme și botine interesante, ce au atras și ele atenția.

Cum și unde am văzut dresuri mate cu model colorat sau cu pattern? Cu ce piese vestimentare și în ce context poți lăsa la vedere dresuri groase mate cu model în iarna aceasta? Am luat trendurile ”la mână” și apoi magazinele online și am selectat cele mai cool accesorii.

Citește și:

Dresuri groase mate cu model interesant: mizează pe ele în acest sezon!

În acest sezon mizează pe puterea accesoriilor statement. De la pantofii ce atrag atenția până la modele de dresuri groase mate cu model, ce evidențiază ținuta, se poartă accesoriile șic, sofisticate. Unde am văzut dresuri groase cu model împletit? Cu ce piese vestimentare au asortat stiliștii și creatorii de modă șosete și ciorapi colorați?

Dresuri groase mate cu model, cu striații, asortate cu sandale cu toc înalt, interesante și cu rochii vaporoase, satinate am văzut la Jacquemus. Dresuri interesante, cu dungi, transparente, am văzut și la Marni, alături de sandale cu platformă.

dresuri cu model împletit

Vezi dresuri cu model împletit aici

Dresuri groase cu model împletit am văzut alături de sandale cu motive florale și rochii cu pattern floral la Erdem.

Citește și:

Cât despre dresuri mate cu model colorat, te anunț că cel mai frecvent designerii au mers pe animal print. Un exemplu este la Dolce & Gabbana, unde ciorapii cu motive leopard și aplicații metalice au fost asortați cu botine cowboy, bătute în pietre.

Se poartă șosetele și ciorapii la vedere, alături de pantofi statement!

De fapt, dacă aș face un rezumat în ceea ce privește trendurile în materie de dresuri groase mate cu model, există câteva linii pe care designerii au mers în prezentările lor pentru acest sezon rece. Se poartă, deci, dresuri groase cum model împletit, ce par mai degrabă tricotați. Știi tu, modelele acelea cu împletituri și modele, așa cum tricota bunica, doar că de data aceasta, vorbim de dresuri, nu șosete!

dresuri mate cu model

Alege dresuri mate cu pattern de aici

Citește și:

Și dacă nu au apărut acești ciorapi împletiți, atunci au ieșit în evidență modelele de dresuri mate cu model colorat. Dresurile cu animal print, cu motivele florale și vegetale, ciorapii cu pattern prețios, sofisticat, precum și aceia cu motive geometrice (dungi, romburi, model în spic sau zigzag), toate se poartă în iarna aceasta.

Ideea de bază este, așa cum am subliniat și mai sus, să combini dresuri groase mate cu model, colorate sau cu împletituri, cu încălțăminte cât mai cool! Botine cu aplicații, cizme cu toc interesant, bocanci army, ghete stil cowboy, sandale cât mai decupate, pantofi cu calapod masculin, stiletto și pumps cu baretă, toate las la vedere dresuri interesante sau șosete simpatice!

Uite ce dresuri culoarea piciorului cu model pasăre stil tatuaj am încercat noi!

Citește și:

    Aceste accesorii captează și mai mult atenția dacă sunt asortate materialelor și texturilor în contrast: voal, dantelă, satin, mătase, blană, catifea, pattern-uri florale, romantice, broderii bogate, macrameuri, aplicații strălucitoare, paiete, franjuri sau pene.

    De altfel asta și face ținutele de sezon atrăgătoare: layeringul de tot felul de piese vestimentare și de țesături sau texturi. Iar accesoriile precum modelele de dresuri groase mate cu model au un loc de cinste în acest gen de ținută eclectică. Ei fac legătura dintre piese, echilibrează ținuta și reușesc să o scoată din monotonie.

    Sursa foto front page – Unsplash

    Vizionare placuta


    Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.