Setari Cookie-uri

Gata de dans: topuri asimetrice pe un umăr pentru party în club

Suntem în plin sezon de clubbing! Petrecerile în club, cu dans și muzică și sex-appeal sunt în toi! Și, dacă cauți variante super-sexy și altfel, îți recomand astăzi topuri asimetrice pe un umăr!

Se poartă mult asimetriile de croială în acest sezon. Și se poartă mult umerii goi, lăsați la vedere, decolteurile adânci sau ”cold shoulders”, adică umerii decupați, dar și croielile ce lasă umerii dezgoliți de-a binelea. Iar când vine vorba de topuri asimetrice pe un umăr, acestea reunesc perfect toate elementele trendy de mai sus.

Dacă și tu vrei altă ținută, altă abordare, vrei să fii altfel, pur și simplu, când ieși în club, am câteva recomandări HOT, hot, hot! Am adunat câteva topuri asimetrice de purtat în club din magazinele online și îți voi recomanda cu ce să le asortezi, în materie de piese vestimentare, accesorii, pantofi și bijuterii.

Vom vorbi și despre cum să porți echilibrat topuri sexy pe un umăr pentru petreceri în club. Toate, mai jos! Scroll și apoi dance-dance!

Citește și:

Cucerește-i prin mișcările tale, dar și prin ținuta absolut fabuloasă: iată ce să porți în club!

Am ales câteva variante de topuri asimetrice pe un umăr dar și câteva variante de topuri altfel pentru clubbing. Prea des se merge pe ostentativ, pe texturi albe, care să se vadă în lumina de club, pe aplicații care mai de care mai vizibile, opulente! Am ales și eu câteva texturi wow, electrice sau lucioase, dar în limita versatilității!

topuri asimetrice pe un umăr

Alege topuri asimetrice pe un umăr de aici

De exemplu, până să trecem la topuri asimetrice de purtat în club, îți propun câteva bluze și maiouri numai bune de dansat, dar care pot fi, la o adică, oricând asortate la ținute de zi, casual, ba chiar și office.

Maiourile tip furou din materiale satinate, cu inserții din dantelă se potrivesc cu orice! Și cu fustele sexy de club și pe sub un blazer office, serios! La fel de bine, și topurile din paiete strălucitoare, Glitz & Glam se potrivesc atât cu blugi, tricotaje groase și geci din piele, cât și cu hot pants și cizme cu toc cui, pe dance floor. Cât despre variante de topuri sexy pe un umăr pentru petreceri în club, te invit să citești sugestiile mele de mai jos.

Citește și:

Poartă topuri asimetrice pe un umăr și orice ai asorta, devine ținuta WOW!

Sigur, poți oricând alege topuri asimetrice pe un umăr, din materiale strălucitoare, paietate, cu volane masive, din dantele sexy, transparente. Doar că vei fi tu și restul lumii, căci aproape toate femeile aleg cam aceleași variante de dansat. Și totuși, pe ringul de dans, ca să ieși în evidență, poți să o faci și prin eleganță și rafinament, nu doar sex-appeal sau vulgaritate!

Așa că am ales, în acest sens, câteva topuri asimetrice de purtat în club, altfel.
topuri sexy de club Vezi alte topuri sexy de club aici

Aceste bluze sunt eminamente pentru petreceri, party-uri, cocktailuri sau ocazii speciale, cam nici una dintre ele potrivindu-se în ținute de zi. Hai să vorbim despre cele mai faine topuri sexy pe un umăr pentru petreceri în club sau seri dansante! Hai să vorbim și despre câteva reguli de bună purtare și de obținere a unei ținutei echilibrate:

Citește și:
  • Dacă alegi topuri asimetrice pe un umăr, cu volumetrii (volane, drapaje, pliuri, pliseuri), ai grijă să nu ai spatele lat sau umerii proeminenți, căci vei dezechilibra vizual silueta.
  • De asemenea, dacă alegi topuri asimetrice de purtat în club, alege bijuteriile și coafura în funcție de asimetrie. Nu încărca prea mult zona ce iese în evidență, dar nici nu o lăsa fadă, seacă.
  • În ceea ce privește piesele vestimentare ce se potrivesc cu aceste topuri sexy pe un umăr pentru petreceri în club, te asigur că ele pot fi completate de pantaloni din piele, colanți, pantaloni Palazzo, blugi, hot pants, colanți, fuste mini, fuste midi, fuste plisate sau cu volane. Cât despre încălțăminte, mizează mereu pe confort și senzualitate! Alege tocuri înalte și groase pentru extra stabilitate și stiletto sau toc înalt, subțire, pentru extra sex-appeal. Poți merge și pe platforme, bocanci sau pantofi cu calapod bărbătesc!

Alege, deci, topuri asimetrice pe un umăr rafinate, senzuale, sexy, fără a epata. Alege bluze cu decupaje, cu o mânecă, de exemplu, pentru un look minimal-șic! Alege topuri asimetrice de purtat în club, cu volumetrii, volane și elemente de croială fabuloase și asortează-le cu leggings, ca să nu dai greș, și cu pantaloni lungi și largi, pentru ținute avangardiste! Tot pentru ținute WOW, alege topuri tunică, cât mai lungi, din materiale vaporoase!

Citește și:

Pentru ținute sexy, mai young, alege oricând topuri sexy pe un umăr pentru peterceri în club! Alege topurile scurte, tip bustieră, cu vedere la abdomen și combină-le cum vrei tu! Da, se asortează cu orice! Poți oricând alege și topuri asimetrice pe un umăr, mai senzuale, ladylike, și mai ”cuminți”, dacă vrei un look rafinat, delicat, feminin.

Ai atâtea variante de topuri asimetrice pe un umăr de ales, încât ar fi păcat să nu încerci o altă abordare pe ringul de dans!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.