Setari Cookie-uri

Bluza stil furou din satin cu dantelă: poart-o casual, la birou sau la cocktailuri!

Dacă te gândești că moda lenjeriei la vedere a trecut, mai gândește-te! Designerii nu lasă cu una cu două această temă ofertantă din ”tolba” cu inspirație. Și, dacă până acum acest underwear as outerwear era un trend ostentativ, sezonul acesta vorbim despre subtilități. Iar un exemplu este bluza stil furou din satin.

Bluza stil furou din satin, reminiscență a nopților fierbinți, senzuale, cu pijamale delicate, eterice și atrăgătoare, iată, a migrat și în ținutele de zi. Și bine a făcut, la o adică! E versatilă, e sexy, e simplă și de efect.

O bluză din satin cu dantelă poate fi purtată pe sub sacoul office, pe sub cardiganele pufoase, pe sub paltoanele din stofă groasă, cadrilată, sau pe sub gecile din piele ori hainele din blană. Un maiou din satin cu dantelă poate fi asortat cam în orice gen de ținută, chiar și în cele mai sobre, pe sub blazere business, de exemplu!

Și pentru că acest gen de top s-a propus mult în acest sezon, și pentru că designerii au cam uitat de temperaturile reci de iarnă și au propus multe materiale fine, vaporoase, ne oprim și noi astăzi la bluza stil furou din satin. E luată din lenjeria de noapte, de inspirație din piese de budoire chiar, din lenjeria underwear purtată ca outwear! Să vedem, mai exact, cum reușim s-o asortăm în plină iarnă!

Citește și:

Bluza stil furou din satin cu dantelă, indiferent de ținută!

Secretul creatorilor de modă a fost simplu: layeringul! Doar în straturi multe, pufoase, călduroase și extrem de funcționale pe gerul de afară, ne poate sta mintea și simțul stilului la a purta o bluză din satin cu dantelă, de exemplu!

maiouri din satin de noapte

Alege maiouri din satin de noapte de aici

Cum să porți bluza stil furou dantelat? Găsești inspirație la Stella McCartney, de exemplu! Creatoarea de modă a asortat bluza stil furou din satin și dantelă cu fuste și pantaloni maxi și pantofi sport, totul ton în ton, sau mai exact All White.

O variantă de top stil furou am văzut și la Tadashi Shoji, de data aceasta, designerul alegând un top din paiete, purtat pe dedesubtul unui costum cu sacou și pantaloni, toate din paiete. Altfel, mici accente de top-furou satinat am văzut la mulți designeri.

Citește și:

Fendi a sugerat o astfel de piesă vestimentară, pe sub salopete tot din satin. Philosophy a sugerat variante de maieuri ceva mai bufante și victoriene, pe sub salopete din jerseu.

Și la Roksanda am văzut cum se asortează un maiou din satin cu dantelă, cu pantaloni tot din satin, cizme din piele și șaluri supradimensionate stil pătură, din stofă cadrilată. Altfel, alte variante de furou din satin am văzut la Louis Vuitton, Roksanda și Sportmax, dar de data aceasta, vorbim despre rochii stil furou din satin.

Rochii de seară din satin tip furou Vezi mai multe propuneri de rochii-furou

Topul din satin cu detalii din dantelă: senzualitate, linii urbane, lejeritate, feminitate și totul într-o singură piesă!

Și pentru că bluza stil furou din satin este așa de versatilă, de șic, am căutat o selecție variată și în magazinele noastre online. Poți reține că se poartă atât varianta de maiou din satin cu dantelă pe decolteu și bretele subțiri, tip spaghetti, întocmai ca la furourile de noapte, neglijeuri și pijamale. Dar poți oricând să rămâi la modă și purtând o bluză din satin cu dantelă, inspirată din underwear, dar cât se poate de… outerwear.

Citește și:

Frumusețea lor, indiferent pe ce variantă mergi, este că sunt extrem de ușor de asortat la orice ținută. Un top din satin, simplu, elegant și delicat poate fi purtat oricând la birou, alături de fuste office, pantaloni la dungă și sacou, închis. Acest gen de ținută contrastantă va spori misterul tău și curiozitatea privitorului.

topuri tip furoudin satin ASOS

Descoperă topuri tip furou din satin la ASOS aici

La fel de bine, bluza stil furou din satin poate fi asortată cu blugi, pantaloni din piele, fuste midi din stofe, fuste din materiale la fel de vaporoase, delicate și prețioase, precum dantela, voalul, satinul, mătasea.

O bluză din satin cu dantelă poate completa și fustele maxi, ample, din taftale prețioase sau din volane dantelate, în ținute de seară, de exemplu. La fel cum poate fi varianta ideală la o ținută de cocktail! Sunt atâtea variante în care poți asorta un maiou din satin cu dantelă.

Citește și:

Și dacă vrei să asortezi bluza stil furou din satin la outfit-uri mai sobre sau serioase, secretul este ca ea să se întrezărească exact cât trebuie.

În rest, la ținutele casual sau sport, acest gen de top poate fi purtat ca atare, deși efectul său este sporit tocmai de asortări contrastante. De exemplu, contrastul de texturi și țesături, unde satinul fluid e asortat cu tricotaje, sau contrastul de prețios-effortless, unde un top satinat poate fi purtat cu bocanci sau pantofi sport, sunt variantele ideale pentru acest sezon!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.