Setari Cookie-uri

Botinele cu tocul gros în culori tari aduc un plus de efect

Blugi, un top sau un pulover, o cămașă albă, o fustă conică, o rochie office simplă, o rochie vaporoasă, pantaloni șic, paltoane din stofă sau geci pufoase, matlasate. Cu toate acestea și mai mult poți asorta oricând în acest sezon botinele cu tocul gros în culori tari.

Cea mai banală ținută, cea mai monotonă, sau cele mai basic alegeri, cele mai minimaliste outfit-uri, toate pot ieși în evidență dacă alegi să asortezi botinele cu tocul gros în culori tari, atât de cool în acest sezon!

Mulți designeri au propus în colecțiile lor botine colorate cu tocul gros și nu doar în stil military, așa cum te-ai altepta. Și asta pentru că au atâtea avantaje. Au calapod super-confortabil, deci poate fi cea mai iarnă iarnă, că le poți purta! Poți asorta botine cu toc în culori intense și la ținuta ta business, drept pată de culoare! Să nu mai spunem că oricând, botinele cu tocul gros în culori tari fac să iasă din anonimat orice gen de outfit! Așadar, au atitudine, sunt îndrăznețe, sunt confortabile și sunt suficient de versatile încât să fie singura pereche de botine a acestei ierni. Azi vorbim despre botinele cu tocul gros în culori tari și cum să le porți.

Citește și:

cum porți trendul cowboy

Citește cum porți trendul cowboy aici

Descoperă ce botine au propos designerii în colecțiile lor de sezon

Botinele cu tocul gros în culori tari au fost prezente adesea în colecțiile marilor designeri. Alexander McQueen Și Dior au mers pe botine și cizme negre cu tocul contrastant, colorat, roșu. Dolce & Gabanna a creat botine colorate cu tocul gros, bătute în paiete, cu pattern de steluțe, în argintiu și auriu. Prabal Gurung a mers ceva mai departe și a creat botinele cu tocul gros în culori tari, mixând roșu și violet cu tocuri de lemn. Iar Givenchy a creat botine maro-cognac.

La capitolul botine cu toc în culori intense trecem pe listă, ca inspirație și colecțiile Dolce & Gabbana și Ports 1961. Gabanna a creat botine roșii, mulate pe picior, cu panglică pe post de șnur iar Ports 1961 a creat botine roșii amintind de calapodul cowboy. Botine colorate a creat și Mary Kantranzou, dar mergând pe toc kitten gros și îmbinare de texturi (piele cu brocart și catifea).

Citește și:

Și la Chloe găsești botinele cu tocul gros în culori tari. Aici calapodul a fost de botine-bocanci army, dar din catifea cu piele și toc gros, stil cowboy metalic, cu model embosat întocmai ca la botinele din Vestul Sălbatic. Un mixaj eclectic, contrastant și cu ”de toate” așa cum bine îi șede acestui sezon.

Nu aș fi putut trece mai departe fără amintesc de botinele cu tocul gros în culori tari Dolce & Gabanna, unde italienii au folosit pielea întoarsă brodată cu logo-uri, mesaje scrise, flori renascentiste și amorași, toate bătute în pietre, cristale și ștrasuri. Și mai mult, cu tocul îmbrăcat în blană albastru electric. Pe texturi interesante a mers Marques Almeida, unde găsești botine colorate cu tocul gros, destul de jos, realizate din stofă cadrilată, de inspirație britanică.

Citește și:

Botine cu toc în culori intense găsești și la Emilia Wickstead dacă vrei un strop de Disco electric al anilor 80-90. Aici botinele au avut tocul gros, piele snake-skin roz intens și curele late, stil sandale pe gleznă. Pe culori, de data aceasta pastelate, a mers Fendi, care a creat botine cowboy-boots cu tocul gros, specific și imitație de piele de reptilă.

botine colorate cu tocul gros

Vezi botine colorate cu tocul gros

Botinele cu tocul gros în culori tari îți transformă total ținuta, indiferent de ea!

Așadar, sunt multe botine colorate cu tocul gros în acest sezon. Se poartă mult calapodul cowboy, dar și tocul kitten, micuț. Se poartă mult calapodul de bocanci dar li botinele cu tocul înalt și gros. Se poartă tocul cilindric dar și acela cu forme geometrice interesante. Se poartă vârful rotund, ascuțit șic el pătrățos. Și se poartă mult culorile – neon, pastelate, intense – aplicațiile – paiete, cristale, ștrasuri, pene, franjuri - și texturile îmbinate – piele, piele întoarsă, piele glossy, vinilin, snake-skin, material textil, blană, catifea, paiete și câte și mai câte.

Citește și:

    Ideea este să fie botine cu toc în culori intense! Și mai este un numitor comun: oricât de prețioase sau casual, oricât de sport sau androgine, military sau ladylike, botinele cu tocul gros în culori tari pot fi purtate la orice outfit. Designerii au transmis acest mesaj amestecând liniile effortless, de zi, relaxate, cu acelea sofisticate, prețioase, bogate,opulente. Așadar, ai libertate!

    botine cu tocul gros deosebit

    Descoperă botine cu tocul gros deosebit aici

    AI libertate să porți botinele cu tocul gros în culori tari la blugi, dacă vrei. poți purta botine colorate cu tocul gros la fusta office, midi, din stofă, la pantalonii la dungă, la rochiile business, clean-cut, minimaliste. Poți asorta botine cu toc în culori intense cu fuste din stofă sau fuste plisate și cu șosete sau ciorapi interesanți la vedere. Poți asorta botinele cu tocul gros în culori tari la rochii de seară, de cocktail sau de ocazie!

    Citește și:

      Sursa foto front page – Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.