Setari Cookie-uri

Cizme-bocanci de iarna: accesorii military de sezon

Recunosc, am fost intotdeauna atrasa de contraste. Iar asta se aplica si la vestimentatie. Mat/lucios, transparent/opac, androgin/feminin. Toate opusele ma atrag. Exista ceva cu adevarat atragator la contrastul masculin/ladylike. Si pana la urma modelele de cizme in stil army boots ce se poarta acum sunt o extensie a acestui mix antitetic, dar echilibrat.

Modelele de cizme in stil bocanc imbina perfect liniile (extrem de) barbatesti – pana la urma vorbim de inspiratie military – cu senzualitatea pe care modelele de cizme peste coapse au au.

Tocmai de aceea gasesc ceva sexy in modelele de accesorii military ale sezonului! Tocmai pentru ca se situeaza la granita dintre army si sexy. Asa ca, am adunat cateva modele de cizme cu talpa de bocanci pentru a-ti sugera ce incaltaminte de iarna sa alegi, asa incat sa ai acel je ne sais quoi.

Alege cizme-bocanci de iarna pentru un look in tendinte

In plus, modelele de cizme army mai au ceva! Au versatilitate, desi poate nu ai zice! Insa poti purta incaltaminte de iarna army style si cu tinute casual, alaturi de blugi si un pulover, cat si cu fuste, rochii (chiar cu rochii office dar si cu rochii de seara). Conditia este sa mixezi un strop de contrast in tinuta ta.

Citește și:

Alege cizme-bocanci de iarna pentru un look in tendinte

Cizme cu talpa bocanc Cizme-bocanci cu tinte

Cizme-bocanci de iarna

Cizme cu toc in stil army boots Cizmele-bocanci peste gambe

De altfel, toate colectiile prezente pe catwalkurile de toamna-iarna prezinta modele de cizme cu talpa de bocanci alaturi de tinute feminine sau senzuale. Iar acest trend va continua si in colectiile de primavara-vara 2018, asa ca te sfatuiesc de acum sa iti cumperi o pereche de cizme-bocanci de iarna!

Iata, deci, un motiv in plus sa alegi cizme peste coapse military! Si neaparat sa le porti cu rochii din dantela, ca la Dior, de exemplu!

Check out the 'J'adior' mosaic flap bag, informed by Native American craftsmanship, from the just-released Cruise 2018 collection by #MariaGraziaChiuri. Inspired by nature and shamanistic feminine identity permeating desert landscapes, the full collection is available for discovery in our boutiques worldwide!⠀ © @BrigitteLacombe

Citește și:

A post shared by Dior Official (@dior) on

Acest gen de incaltaminte de iarna, desi s-ar incadra in categoria de accesorii military, sunt mai mult decat atat. Ar fi si pacat sa le catalogam drept boots sau army boots. Sunt mai mult decat cizme peste coapse. Sunt mai mult decat cizme cu talpa de bocanci. Sunt un statement. Un statement ca desi esti o femeie autosuficienta, puternica, desi esti o luptatoare, nu iti pierzi vulnerabilitatea, feminitatea si senzualitatea. Modelele de cizme lungi dar in stil bocanc te vor face o femeie cu atitudine!

Sursa foto front page – Daniel Garcia/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.